• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar Günaydınnn
Biraz sancılı geçen hafta sonu bitti şükür yeni bir hafta ve gitsin kilolarrrrr
hafta sonu yazamıyorum kızlar kusura bakmayın lütfen ev işi alışveriş çocuk derken kafamı kaşıcak vakit bulamıyorum gerçekten. Cumartesi gününü sorunsuz atlattım çok şükür ama pazar günü akşam biraz bozdum 5-6 adet kaymaklı bisküvi yedim valla dayanamadım cezam neyse razıyım kızlar sporlarımı yaptım ama suyumuda içtim ama o kaçamağım olmasaydı iyiydi . Öpüldünüz kızlarrrr

Yarım saat fazla spor yap cnm cezan o olsun :)

Oglen
2 3 kasik sehriye corbasndan aldm sevmedm.
8 tane misket kofte
2 kasik makarna
Yogurt

1.5litre su

kaptan bana hala bildirim gelmiyor. konuyu da takip ediyorum neden böyle acaba...
ben dayanamadım tekrar tartıldım ve böyle giderse cuma bir sürpriz yapacağım size..

bu hafta dereceye girmiş miydik?

kaptan bana hala bildirim gelmiyor. konuyu da takip ediyorum neden böyle acaba...
ben dayanamadım tekrar tartıldım ve böyle giderse cuma bir sürpriz yapacağım size..

1.olduk bu hafta.
Konuyu takip et yaptin mi sen.yapmadiysan ondanda gelmez

1.olduk bu hafta.
Konuyu takip et yaptin mi sen.yapmadiysan ondanda gelmez
yazdım ya kaptancıgım takip ediyorum diye. yani ona tıkladım. sağ üste "konu takipi iptal et" yazıyor.. yani takipli gözüküyorum. başka birinde daha var mı acaba bu sorun..

ay 1. yuppiiii. mezunumuzu vereceğiz yakında demekki.. sen mezunsun değil mi? eğer kolayındaysa mezun hikaye linkini verir misin, değilse bir ara bulurum ben araştırıp...

Girdik cnm çok şükür 1. olduk :)

yazdım ya kaptancıgım takip ediyorum diye. yani ona tıkladım. sağ üste "konu takipi iptal et" yazıyor.. yani takipli gözüküyorum. başka birinde daha var mı acaba bu sorun..

ay 1. yuppiiii. mezunumuzu vereceğiz yakında demekki.. sen mezunsun değil mi? eğer kolayındaysa mezun hikaye linkini verir misin, değilse bir ara bulurum ben araştırıp...

Yok cnm mezun değil daha ben mezunum vereyim hikayemi ama çok bişey yazmıyor :KK70:

Sadece resim var

Bana da bazen gelmiyordu siteden kaynaklı olabilir ben girip bakıyorum genelde o yüzden :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bende-geldim-bende-resimli.885358/

Son düzenleme:
Yok cnm mezun değil daha ben mezunum vereyim hikayemi ama çok bişey yazmıyor :KK70:

Sadece resim var

Bana da bazen gelmiyordu siteden kaynaklı olabilir ben girip bakıyorum genelde o yüzden :)
nası yani.. mezunum yazıyor profilinde.. beni mi kandırdın. ben sen mezunsun diye gelmiştim takıma... duymaz olaydım bilmez olaydımmmmm... kandırıldım:skandal:

nası yani.. mezunum yazıyor profilinde.. beni mi kandırdın. ben sen mezunsun diye gelmiştim takıma... duymaz olaydım bilmez olaydımmmmm... kandırıldım:skandal:
Ay kaptanim.. ben zaten senin hikayeni kasttetim. 1. Oldugumuz icin de iyi gidiyoruz kisa sjre sonra mezxunumuzu veririrz demek istemistim.. ay ben anlatma ozurluyum :D

Ay kaptanim.. ben zaten senin hikayeni kasttetim. 1. Oldugumuz icin de iyi gidiyoruz kisa sjre sonra mezxunumuzu veririrz demek istemistim.. ay ben anlatma ozurluyum :KK70:

Ay kaptanim.. ben zaten senin hikayeni kasttetim. 1. Oldugumuz icin de iyi gidiyoruz kisa sjre sonra mezxunumuzu veririrz demek istemistim.. ay ben anlatma ozurluyum :KK70:

Ben mezunum zaten doğru :D hikayemin linkini verdim baktın mı

ya kızlar ben yemek yiyemiyorum ne etcem böle sabah kalktığımda 1 bardak limonlu su içtim canım bişey istemedi iş yerine geldim 1 tane yeşil elma yedim çay kahve ve su haricinde bişey yemedim gönlümü gezdiriyorum ama yok istemiyo canım bişey ne yapcam ben böle

Back
X