• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar
sabah 2 bardak limonlu su.
1 h.yumurta
dereotu salatalık
peynir (üzerine çörek otu serptim)
2 zeytin
1 bardak yeşil çay

Günaydın kizlar 3 gündür spor yapmiyorum.
Haftasonu yogun gecince ve yapmayinca haftaicine de serdim. Yardim eder misiniz? Sabahin korunde cikip aksamin korunde geliyorum ve geldigimde cok ac oluyorum. Yemekten kalkinca ise spor yapmak icin cok yorgun.. siz nasil yapiyorsuniz. Aslinda her gun ama eeennnn gecccc gun asiri yapmak isttoyorum. Uti falan da yokki uti yaparken yapsam. Yada tv de izlemem hic..

Cocuklarla kosturma mi oynasam acaba

beeeeennnnnnnnnnnn :rolleyes:
Tamam tatlım biz pazartesi başlıyoruz sen bugünden başlıcan sanırım hadi kolay gele:KK49:
Kizlar aksam pirasa yemedim.
2kasik yesil mercimek
4Kasik barbunya
Bol salata

Leslie 2 mil yapabildim
Pilates topunun ustunde 40mekik ve 20makas hareketi yaptim.
süpersin tatlım:KK68::KK68:
Kizlar leslie yerine jillian a baslasak mi. Nasil olur
valla ben leslie yapmıyorum zumba dansı ile aerobik yapıyorum çok zevkli oluyo ve inanılmaz terliyorum tatlım:KK76::KK76:
İkiye cıktı tadelle,üc tane içli köfte,coca cola zero:KK43:
maşallah tatlım biraz fazla olmuş ama yapcak bişey yok bugün kesinlikle bozma elma diyetini ben sana güveniyorum sonuna kadar
Günaydın kizlar 3 gündür spor yapmiyorum.
Haftasonu yogun gecince ve yapmayinca haftaicine de serdim. Yardim eder misiniz? Sabahin korunde cikip aksamin korunde geliyorum ve geldigimde cok ac oluyorum. Yemekten kalkinca ise spor yapmak icin cok yorgun.. siz nasil yapiyorsuniz. Aslinda her gun ama eeennnn gecccc gun asiri yapmak isttoyorum. Uti falan da yokki uti yaparken yapsam. Yada tv de izlemem hic..

Cocuklarla kosturma mi oynasam acaba
canım valla aynı durumdayız ama istedikten sonra oluyo işten eve geliyorum bi yemek yapıyorum hızımı görmen lazım sonra yemek yeniyo kaldırıp spora geçiyorum 8 buçuk 9 gibi başlıyorum 1 saat tepiniyorum sende istedikten sonra kesin yaparsın hadi bugün bismillah de:KK39::KK39:

Kızlar Naber
Ben mutluyum huzurluyum diyet spor herşey süper gidiyo
Dün akşam
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk pirzola
salata
suyum 3 litre garanti belki geçti bile
spor 1 saat zumba dansı ile aerobik
bu sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 adet haşlanmış yımırta
hadi bakalım hop hop hop herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum kızlaaaarrrr sizi çok seviyom ben yaaaa:KK68::KK68:

Kızlar Naber
Ben mutluyum huzurluyum diyet spor herşey süper gidiyo
Dün akşam
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk pirzola
salata
suyum 3 litre garanti belki geçti bile
spor 1 saat zumba dansı ile aerobik
bu sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 adet haşlanmış yımırta
hadi bakalım hop hop hop herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum kızlaaaarrrr sizi çok seviyom ben yaaaa:KK68::KK68:
Vay vay vay menuye bak spora bak suya bak :KK76:supersin canimmm.
Bana yaptgn zumba ve aerobikin linkini mesajla atar misin kuzu.
Jillian baya sert ya. 30gunluk program sonucunda baya insanlar degismis.bakalim bi denicem.yapabilirsem devam ederim.ama şınav fln cektiriyo.baya zorlar o beni sanirim.

Tamam tatlım biz pazartesi başlıyoruz sen bugünden başlıcan sanırım hadi kolay gele:KK49:

süpersin tatlım:KK68::KK68:

valla ben leslie yapmıyorum zumba dansı ile aerobik yapıyorum çok zevkli oluyo ve inanılmaz terliyorum tatlım:KK76::KK76:

maşallah tatlım biraz fazla olmuş ama yapcak bişey yok bugün kesinlikle bozma elma diyetini ben sana güveniyorum sonuna kadar

canım valla aynı durumdayız ama istedikten sonra oluyo işten eve geliyorum bi yemek yapıyorum hızımı görmen lazım sonra yemek yeniyo kaldırıp spora geçiyorum 8 buçuk 9 gibi başlıyorum 1 saat tepiniyorum sende istedikten sonra kesin yaparsın hadi bugün bismillah de:KK39::KK39:
PEki spor yapinca uyku düzenin nasi oluyor? Benim de dun yemekten kalkip cay faslina baslamam 10 u buldu. Cocuklar desen 11 12 oluyor gidip de uyuyayim demiyorlar... bir de yazo okudum onu BAHANE ediyorum. Neymis yatmadan en az 3 saat once spor yapmaliymisiz yoksa aktiflik verip uykuya dalmamiz zorlasiyormus

Benim kahvaltilar fiks 1 simit biraz beyaz peynir

Ogle yemegi 3 gundur yemedim spor yapmadigim icin ceza verdim.

Aksam yemeklerini de ekmeksiz geciriyorum.

Suyum garanti 3 litre. Bitki cayina daha baslamadim.

Cumaya kadar sabredebilirsem iyi olacak. Tartıda -1 gordum kizlar. Valla dayanamadim
Soylemezsrm içimde patlayacakti

PEki spor yapinca uyku düzenin nasi oluyor? Benim de dun yemekten kalkip cay faslina baslamam 10 u buldu. Cocuklar desen 11 12 oluyor gidip de uyuyayim demiyorlar... bir de yazo okudum onu BAHANE ediyorum. Neymis yatmadan en az 3 saat once spor yapmaliymisiz yoksa aktiflik verip uykuya dalmamiz zorlasiyormus
Ben 7.30 yada 8 gibi yapip.dusumu almam falan 9 9ceyrek oluyor.sonra cay iciyorum. Saat 10bucuk 11gibi uyuyorm. Etkilemiyor uykumu benim.

8 de yaptiktan sonra 11 e 3 saat var zaten. Ben 10 da musait oluyorum tek. Onda da yemek siskinligi oluyor.. bu aksam saatli yazacagim kendimi gormek icin. Burada da paylasjtim. Zira cok yardimseversiniz. Guvenli hissettigim bir grup gercekten.

Kizlar oglen is yerinde yemegi sevmedim yemedim. Sdce 3kasik fln salatadan aldm.baktim olmayacak.disari cikmistik. Tam tahilli yulafli kucuk simit tarzinda bsy yapmslr.arasnda jambon fln vardi.icindeki kasar tarzi yagli peyniri cikarip yedim.
1.5litre su tamamlandi.

Vay vay vay menuye bak spora bak suya bak :KK76:supersin canimmm.
Bana yaptgn zumba ve aerobikin linkini mesajla atar misin kuzu.
Jillian baya sert ya. 30gunluk program sonucunda baya insanlar degismis.bakalim bi denicem.yapabilirsem devam ederim.ama şınav fln cektiriyo.baya zorlar o beni sanirim.
tatlım yaptığım bi kaç tane var hergün birini yapıyorum tele indirdim değişik olunca sıkılmıyorum baktım onların gösterdiklerini yapamıyorum deli gibi dans ediyorum valla biri bu mesela youtube'a yaz farklı videolar bulursun tatlım
aynen öle biraz bahane olmuş sanki bende 8 buçuk gibi başlıyorum 9 buçukta bitirip duşa giriyorum 11-11 buçuk gibide yatıyorum ve yorgunluktan misler gibi uyuyorum valla

öglen
1 kepçe tarhana çorbası
2 kaşık karnabahar yemegi
suyum 2 litre oldu şimdiden
akşama ne yicem bende bilmiyorum valla

Salı menümü yazayım hemen :) sonra çarşambaya gelicem...
Sabah 1 paket süt 10 badem
Öğle 3 köfte 4 dilim patates ve salata
Akşam 1 kepçe mercimek çorba 1 elma
Çarşamba
Sabah 10 badem 10 kuru üzüm
Öğle 4 yk Yoğurtlu karnabahar 1 dilim ekmek
Akşam mantarlı et sote ve salata :) bu ara spor yok ama 10.000 adım atıyorum yaklaşık toplantı ders kurs nöbet çocuk... derken eve zor atıyorum kendimi :(

Bu hafta kahvaltı yapamıyorum çünkü sabahları mide yanması ve ekşimeyle başlıyor günüm :(

Bu hafta kahvaltı yapamıyorum çünkü sabahları mide yanması ve ekşimeyle başlıyor günüm :KK43:
Ben de onu soracaktim. Ne kadar az yemissin. Keske yanina haslanmis yumurta yada sebze tarzi bir seyler ekleyebilsen.. oglene kadar bas donmesi gibi seyler yasamiyor musun.

Kizlar eve gidinceki saatler su sekilde.

18.30 eve gelis
18.50 es ile gunun degerlendirirlmesi
19.30 aksam yatsi ve kazalarin kilinmasi
20.45 sofranin kurulmasi yemek yenilmesi
Bu arada kucugun huysuzlanmasi goturup uyutmaya calisilmasi
Sonra oynamaya falan basladik saat 9 oldu uykusu acildi gibi oldu ama benim cok uykum geldi.
10 a kadar cocuklarla biraz vakit gecirmek ve uyumak.

Cok yorgun oldugum icin tabaklari bile makineye dizmeden uyudum. Siz de saatli saatli yazar misiniz hangi araya koyuyorsunuz sporu? Birinden birini yapmayacagim.

Kucukle eve gidince yaptigim tek sey yemek yedirip hemen uyutmak cocuk oyuna bile doyamiyor...

dün sinemaya gitt,k oyüzden spor yok.

dışarıda tavuklu salata ve ayran içtim.

2,5litre su

Back
X