- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben eğer direk eve gelirsemBen de onu soracaktim. Ne kadar az yemissin. Keske yanina haslanmis yumurta yada sebze tarzi bir seyler ekleyebilsen.. oglene kadar bas donmesi gibi seyler yasamiyor musun.
Kizlar eve gidinceki saatler su sekilde.
18.30 eve gelis
18.50 es ile gunun degerlendirirlmesi
19.30 aksam yatsi ve kazalarin kilinmasi
20.45 sofranin kurulmasi yemek yenilmesi
Bu arada kucugun huysuzlanmasi goturup uyutmaya calisilmasi
Sonra oynamaya falan basladik saat 9 oldu uykusu acildi gibi oldu ama benim cok uykum geldi.
10 a kadar cocuklarla biraz vakit gecirmek ve uyumak.
Cok yorgun oldugum icin tabaklari bile makineye dizmeden uyudum. Siz de saatli saatli yazar misiniz hangi araya koyuyorsunuz sporu? Birinden birini yapmayacagim.
Kucukle eve gidince yaptigim tek sey yemek yedirip hemen uyutmak cocuk oyuna bile doyamiyor...
Ben de 2 tane var... ikisi de kucuk cocuk. Sabahleyin de 6.25 te kalkinca anca yetisiyorumben eğer direk eve gelirsem
19:00 eve geliş
yemeklerim buzdolabında hazır olduğu için ısıtıyoruz.
19:30 gibi masadan kalkıyoruz. masatı topluyoruz zaten 2kişiyiz.
sonra ben 8e doğru spora başlıyorum. 9 gibide çaya başlıoz. ama bende çocuk yok oyüzden senin evin daha yoğundur :)
Ben işten 6 gibi geliyorum kayınvalideye geçiyorum oğlum orda oluyo 1 saat eşimi bekliyoruz o arada oğlumla vakit geçiriyorum 7 buçuk gibi eve geliyorum yemekleri ısıtıyorum 8-8 buçuk arası yemek yeme ve sofra toplamayla geçiyo sonra spor faslı 1 saat duşumu alıyorum 1-2 saat aileyle vakit geçiriyorum sonra yatıyorum tatlımBen de onu soracaktim. Ne kadar az yemissin. Keske yanina haslanmis yumurta yada sebze tarzi bir seyler ekleyebilsen.. oglene kadar bas donmesi gibi seyler yasamiyor musun.
18.30 eve gelis
Sonra oynamaya falan basladik saat 9 oldu uykusu acildi gibi oldu ama benim cok uykum geldi.
Cok yorgun oldugum icin tabaklari bile makineye dizmeden uyudum. Siz de saatli saatli yazar misiniz hangi araya koyuyorsunuz sporu? Birinden birini yapmayacagim.
Kucukle eve gidince yaptigim tek sey yemek yedirip hemen uyutmak cocuk oyuna bile doyamiyor...
süpersin canımsabah
2bardak limonlu su
kahvaltı
1tam tahıllı
1 h.yumurta
peynir üzerine çörek otu
2 zeytin
salatalık dereotu
1litre su
kıyamam sana. işyerleri çok çetin cidden. Benimde gün içimde çok stresli zamanlarım oluyor. insanda iştah falan kalmıyor. kadın olarak çalışmak ayakta durmak dik durmak nekadar zormuş bunu büyüdükçe anladım.Günaydın kızlar
bugün canım biraz sıkkın hiç birşey yapasım gelmiyo iş yerim arkamdan iş çeviriyo sanırım ben makine mühendisi olarak eleman alacaklarını düşünürken onlar muhasebeci ilanıda vermişler gerçekten içim acıdı arkamdan bu şekilde iş çevirmeleri zoruma gitti neyse hayırlısı olsun
Dün akşam
1 kase mercimek çorbası
2 adet patates kızartması (dayanamadım valla)
sabah
uyanınca yarım litre suya yarım limon sıkıp içtim
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
Kizlar aksam pirasa yemedim.
2kasik yesil mercimek
4Kasik barbunya
Bol salata
Leslie 2 mil yapabildim
Pilates topunun ustunde 40mekik ve 20makas hareketi yaptim.
Kizlar aksam pirasa yemedim.
2kasik yesil mercimek
4Kasik barbunya
Bol salata
Leslie 2 mil yapabildim
Pilates topunun ustunde 40mekik ve 20makas hareketi yaptim.
Slm kızlar, bugün ku yediklerim
Sabah çeyrek poğaça
Ara 1 kucuk çikolatalı pismaniye
Öğle 2 kaşık Kıymalı makarna. 2 kaşık yogurt
Ara Nescafe 2 mandalina yarım muz
Akşam 1 dilim ekmek. Küçük bir tabak etli patates. 2 kaşık yoğurt. 2 salatalık turşusu
Miktarlar hep azdı ama çok ta iyi sayılmaz sanırım
aynen öle balım siz onlara karşı özverili oldukça onlar tam tersine hareket ediyo canım sıkılıyokıyamam sana. işyerleri çok çetin cidden. Benimde gün içimde çok stresli zamanlarım oluyor. insanda iştah falan kalmıyor. kadın olarak çalışmak ayakta durmak dik durmak nekadar zormuş bunu büyüdükçe anladım.
İkiye cıktı tadelle,üc tane içli köfte,coca cola zero![]()
İkiye cıktı tadelle,üc tane içli köfte,coca cola zero![]()
Oylemiiii niyeki ? Benim ilaca alerjim var hiçbirşey icemiyorum vitamin niyetine kullanıyorum limonu tuzsuzda yenmiyo ki Yaw.
Günaydın kızlar
sabah 2 bardak limonlu su.
1 h.yumurta
dereotu salatalık
peynir (üzerine çörek otu serptim)
2 zeytin
1 bardak yeşil çay
Günaydın kizlar 3 gündür spor yapmiyorum.
Haftasonu yogun gecince ve yapmayinca haftaicine de serdim. Yardim eder misiniz? Sabahin korunde cikip aksamin korunde geliyorum ve geldigimde cok ac oluyorum. Yemekten kalkinca ise spor yapmak icin cok yorgun.. siz nasil yapiyorsuniz. Aslinda her gun ama eeennnn gecccc gun asiri yapmak isttoyorum. Uti falan da yokki uti yaparken yapsam. Yada tv de izlemem hic..
Cocuklarla kosturma mi oynasam acaba
Kızlar Naber
Ben mutluyum huzurluyum diyet spor herşey süper gidiyo
Dün akşam
1 kase mercimek çorbası
1 parça tavuk pirzola
salata
suyum 3 litre garanti belki geçti bile
spor 1 saat zumba dansı ile aerobik
bu sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 adet haşlanmış yımırta
hadi bakalım hop hop hop herkese güzel ve kaçamaksız bir gün diliyorum kızlaaaarrrr sizi çok seviyom ben yaaaa![]()
Benim kahvaltilar fiks 1 simit biraz beyaz peynir
Ogle yemegi 3 gundur yemedim spor yapmadigim icin ceza verdim.
Aksam yemeklerini de ekmeksiz geciriyorum.
Suyum garanti 3 litre. Bitki cayina daha baslamadim.
Cumaya kadar sabredebilirsem iyi olacak. Tartıda -1 gordum kizlar. Valla dayanamadim
Soylemezsrm içimde patlayacakti
Orda yemek yemıyormusunuz.benım kızımada annem bakıyor ama Allah razı olsun yemegımızı yedirmeden bırakmazBen işten 6 gibi geliyorum kayınvalideye geçiyorum oğlum orda oluyo 1 saat eşimi bekliyoruz o arada oğlumla vakit geçiriyorum 7 buçuk gibi eve geliyorum yemekleri ısıtıyorum 8-8 buçuk arası yemek yeme ve sofra toplamayla geçiyo sonra spor faslı 1 saat duşumu alıyorum 1-2 saat aileyle vakit geçiriyorum sonra yatıyorum tatlım
süpersin canım
Salı menümü yazayım hemen :) sonra çarşambaya gelicem...
Sabah 1 paket süt 10 badem
Öğle 3 köfte 4 dilim patates ve salata
Akşam 1 kepçe mercimek çorba 1 elma
Çarşamba
Sabah 10 badem 10 kuru üzüm
Öğle 4 yk Yoğurtlu karnabahar 1 dilim ekmek
Akşam mantarlı et sote ve salata :) bu ara spor yok ama 10.000 adım atıyorum yaklaşık toplantı ders kurs nöbet çocuk... derken eve zor atıyorum kendimi![]()
Ben de onu soracaktim. Ne kadar az yemissin. Keske yanina haslanmis yumurta yada sebze tarzi bir seyler ekleyebilsen.. oglene kadar bas donmesi gibi seyler yasamiyor musun.
18.30 eve gelis