- 27 Mayıs 2011
- 6.949
- 12.556
- 448
Harikaaa chem....Kizlar gunaydin.
Gecen hafta 75.3 sabitti
Buhafta 74.1 :))))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikaaa chem....Kizlar gunaydin.
Gecen hafta 75.3 sabitti
Vay vay vay supersin canim. Masallah :)Bak.. cuma unuturum diye persembeden tartilmistimlisteye mi giremedim yoksa
Bugun de 65.5 ciktim
Tebrik edeeriiiim:)Gunaydın kızlar
Gecen hafta 66.8
Şu ankı kilom 66.2:)
Çok degil ama buda iyi bir gelişme benim için
Tebrik edeeriiiim:)Gunaydın kızlar
Gecen hafta 66.8
Tebrik ederim canım maşallah geçen hafta sabit kalmanın hakkını vermişsinKizlar gunaydin.
Gecen hafta 75.3 sabitti
tebrik ederim canımKaptanim...
Simdi baktim cuma bildirimine de.. ben gecen hafta bildirim yapmistim listede yokum ama..
Bu hafta 65.5 im
olsun gitsinde gram gram gitsin tatlım tebrik ederimGunaydın kızlar
Gecen hafta 66.8
Tabiki normal canim. Kilon fazla oldugu icin ce baslarda oldugu icin 5 kiloya kadar bile verebilirsin. Seninle ayni anda basladik. Cok mutluyum senin adinaKızlar Günaydın
ben bi mutluyum bi mutluyum alatamam tartı bana kahkaha atıyo ama ben ve çevremdekilerde fark ediyo durumu buda ayrı bi mutlu ediyo beni
geçen hafta 105,1
bu hafta 103,4
gerçi birden bu kadar kilo vermem iyimi bilmiyorum ama sanırım hem kilo fazlalığında hemde düzenli spor yapmamdan ileri geliyo
saol canım benim bende sizinle olmaktan çok mutluyum şu ikili rakamlara bi düşsem dahada mutlu olucamTabiki normal canim. Kilon fazla oldugu icin ce baslarda oldugu icin 5 kiloya kadar bile verebilirsin. Seninle ayni anda basladik. Cok mutluyum senin adina
Tebrik ederim canımGünaydınlar,Hayırlı cumalar.
Bende vermişim adetli olmama rağmen.
Geçen hafta 71.4
Bu hafta 70.8
Fark 600gr Bunada şükür.
Canimmmm tebrik ederim. Haftalik bu duzeyde kilo vermen cok guzel.vucut kitle indeksinden dolayi bu hizla vermen normal.4 5 ay sonra 70leri gorursun kuzu insallah hayirlisiyla:) spor yaptigin icin kastan degilde yagdan gidecegini dusunuyorum.Kızlar Günaydın
ben bi mutluyum bi mutluyum alatamam tartı bana kahkaha atıyo ama ben ve çevremdekilerde fark ediyo durumu buda ayrı bi mutlu ediyo beni
geçen hafta 105,1
bu hafta 103,4
gerçi birden bu kadar kilo vermem iyimi bilmiyorum ama sanırım hem kilo fazlalığında hemde düzenli spor yapmamdan ileri geliyo
canım valla yediklerimi paylaşıyorum görüyosun bide sporumu mutlaka yapıyorum hergün en az 1 saat böle olunca birazda kilo fazla olunca gidiyo inşallah hep böle devam ederben sabit malum regl oldum ve cok mutsuzum cunku iki gundur bildigin yuyorum yani efeemmmm den nasil oyle veriyorsun ya masallah sanaa ya
çok saol canım benim inşallah dediğin gibi olur valla herşey sizin sayenizde iyiki varsınız iyiki burayı bulmuşum sizleri çok seviyomCanimmmm tebrik ederim. Haftalik bu duzeyde kilo vermen cok guzel.vucut kitle indeksinden dolayi bu hizla vermen normal.4 5 ay sonra 70leri gorursun kuzu insallah hayirlisiyla:) spor yaptigin icin kastan degilde yagdan gidecegini dusunuyorum.
Kızlar slm sabah;bir elma
Öğle; kıymalı ıspanak,bır bardak ayran
Ögleden sonra;bır gun kurusu,uc badem,bır ceviz
Aksamüzeri; bir elma
Aksam;yarım tabaktan az bamya,bir kase yogurt
3 lt ye yakın su
Spor yaparken 3 kere pc kapandi..
Ben de vardir bir hikmet deyip yatiyorum![]()
Tele indiremeden kapandi ya... hsonu hallederim insallah.
Kizlar gunaydin.
Gecen hafta 75.3 sabitti
Kaptanim...
Simdi baktim cuma bildirimine de.. ben gecen hafta bildirim yapmistim listede yokum ama..
Bu hafta 65.5 im
Bak.. cuma unuturum diye persembeden tartilmistimlisteye mi giremedim yoksa
Bugun de 65.5 ciktim