• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam millet. Ben buralardayım. Azıcık motivasyonumu kaybettim de.siz gördünüz mü benim moti yi. Börekler kekler havada uçuyor öyle olunca.

Selamlar kızlar buralar neden sessiz böyle M Mely30 chentiq chentiq betnaz betnaz Maruuram Maruuram cylnslymn cylnslymn hiç yoksunuz buralarda yine arada bir mavi1000 mavi1000 gelip gidiyor sürekli gördüğüm isimler EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 ve chemistry_eng chemistry_eng böyle olmaz ki burda ki insanlar da motive olamıyorlar ortada kimse yok diye
Kaptan ben hep acigim. Beni etiketleyin diyorum inanin bildirim gelmiyor.

Bir dun girmedim gun boyu. Hsonu da zaten yazmistim biraz serin sularda yuzuyorum diye.

3 hafta didinip de listeye girdikten sonra gider miyim hic...

Haftasonu yeni taytlar bluzler aldim spor icin.. jill e hazirim. Gerci zorluyor ama. Ptesi baslariz demistijiz..

Oglen
1kepce sehriye corbasi
Orman kebabi
Salata
Yogurt

1.5litre su

Selam millet. Ben buralardayım. Azıcık motivasyonumu kaybettim de.siz gördünüz mü benim moti yi. Börekler kekler havada uçuyor öyle olunca.

Aman aman dur uçuşmasınn hani nerde yeni yıla çıtı pıtı gireceğiz hayalleri

Kaptan ben hep acigim. Beni etiketleyin diyorum inanin bildirim gelmiyor.

Bir dun girmedim gun boyu. Hsonu da zaten yazmistim biraz serin sularda yuzuyorum diye.

3 hafta didinip de listeye girdikten sonra gider miyim hic...

Haftasonu yeni taytlar bluzler aldim spor icin.. jill e hazirim. Gerci zorluyor ama. Ptesi baslariz demistijiz..

Ooo süpersin cnm bende gireceğim listeye kararımı verdim döneceğim inşallah motive şart

İyi akşamlar kızlar :) kusura bakmayın 3 gündür kızım hasta :( evin bile tadı tuzu yok... dikkat edemiyorum geceler uykusuz günler yorgun şok diyetlere karşıyım aslında ama 5 ocakta bir iddaa kazanmam gerek karamsarlık çöktü şimdi düşününce :110:

Yine de menümü paylaşayım ...
Sabah 125. Gr meyveli yoğurt, yarım simit
Öğlen 1 porsiyon tavuk sote, 1 ayran , 1 küçük kase salata ve 2 dilim ekmek
Akşam 5 yk kıymalı ıspanak, 1 tabak bulgur pilavı evet pilavı abarttım bu hafta artı bile görebilirim:(

Benımde cok kacamagım oldu :(
Sabah;bir muz
Ögle;bir kase mercimek çorbası,bir tane kadınbudu köfte,iki üç tane patates biber kızartma
Ogleden sonra;eti karam 4 kare,bir dilim baklava
Akşam;bir tabak taze fasulye,bir kase yogurt

Kizlar gunaydin
Kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum.cunku bukdr dikkat etmeme ragmen bukdr ugrasmama cabama ragmen malesef. 1Hafta kilo veriosam 1hafta verdgmi aliyorm. Ve ben cok skldm. Psikolojik olabilir bilmiyorm. Ama beni biraz her cuma nolck stresi sardi sanirim. Cunku agzima cikolata dahi surmuyorum.suyu cilgin gibi iciyorum.ama olmuyo yani.bu da beni daha karamsar yapio.insanlar dikkat etmeden bile 500 600 gram verio.bn dikkat edip ustune aliosam var bi sknti.kilo vermek psikolojikse.sanirim bende bu cuma olayi hirs oldu.oyuzden anlayisiniza siginarak ben ayrilmak istiyorum.biraz toparliyim kendimi.bakalm bu cuma tarti psikolojisi olmadan diyetisyenin 3haftada 1 kontroluyle nsl olcak. Hersey icin tesekkur ederim kizlar. Sizleri cok sevdim. Yanlislik birinin kalbini kirdiysam yanlis bir cumle kurduysam affiniza siginip ozur dilerim. Kendinize dikkat edin.

Kizlar gunaydin
Kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum.cunku bukdr dikkat etmeme ragmen bukdr ugrasmama cabama ragmen malesef. 1Hafta kilo veriosam 1hafta verdgmi aliyorm. Ve ben cok skldm. Psikolojik olabilir bilmiyorm. Ama beni biraz her cuma nolck stresi sardi sanirim. Cunku agzima cikolata dahi surmuyorum.suyu cilgin gibi iciyorum.ama olmuyo yani.bu da beni daha karamsar yapio.insanlar dikkat etmeden bile 500 600 gram verio.bn dikkat edip ustune aliosam var bi sknti.kilo vermek psikolojikse.sanirim bende bu cuma olayi hirs oldu.oyuzden anlayisiniza siginarak ben ayrilmak istiyorum.biraz toparliyim kendimi.bakalm bu cuma tarti psikolojisi olmadan diyetisyenin 3haftada 1 kontroluyle nsl olcak. Hersey icin tesekkur ederim kizlar. Sizleri cok sevdim. Yanlislik birinin kalbini kirdiysam yanlis bir cumle kurduysam affiniza siginip ozur dilerim. Kendinize dikkat edin.
Lutfen gitme.. biraz daha deneyelim. Diyetisyene gidiyorsun kan degerlerin normal degil mi? Insilun direncin nasil? Psikolojikse halledilir. Cok uzulurum ben

İyi akşamlar kızlar :) kusura bakmayın 3 gündür kızım hasta :KK43: evin bile tadı tuzu yok... dikkat edemiyorum geceler uykusuz günler yorgun şok diyetlere karşıyım aslında ama 5 ocakta bir iddaa kazanmam gerek karamsarlık çöktü şimdi düşününce :110:

Geçmiş olsun cnm

Bende şok diyetlere karşıyım ama vücudu bazen şaşırtmak için yapmak gerek bende başlayacağım çünkü aldığım kiloyu vermem lazım

Yine de menümü paylaşayım ...
Sabah 125. Gr meyveli yoğurt, yarım simit
Öğlen 1 porsiyon tavuk sote, 1 ayran , 1 küçük kase salata ve 2 dilim ekmek
Akşam 5 yk kıymalı ıspanak, 1 tabak bulgur pilavı evet pilavı abarttım bu hafta artı bile görebilirim:KK43:

Pilav dışında gayet iyi cnm bulgur seni şişirmedi mi

Back
X