• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benımde cok kacamagım oldu :KK43:
Sabah;bir muz
Ögle;bir kase mercimek çorbası,bir tane kadınbudu köfte,iki üç tane patates biber kızartma
Ogleden sonra;eti karam 4 kare,bir dilim baklava
Akşam;bir tabak taze fasulye,bir kase yogurt

Sadece baklava çok göründü çikolata ile yediğin için spor yaparsan gider cnm moral bozmak yok

Kizlar gunaydin
Kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum.cunku bukdr dikkat etmeme ragmen bukdr ugrasmama cabama ragmen malesef. 1Hafta kilo veriosam 1hafta verdgmi aliyorm. Ve ben cok skldm. Psikolojik olabilir bilmiyorm. Ama beni biraz her cuma nolck stresi sardi sanirim. Cunku agzima cikolata dahi surmuyorum.suyu cilgin gibi iciyorum.ama olmuyo yani.bu da beni daha karamsar yapio.insanlar dikkat etmeden bile 500 600 gram verio.bn dikkat edip ustune aliosam var bi sknti.kilo vermek psikolojikse.sanirim bende bu cuma olayi hirs oldu.oyuzden anlayisiniza siginarak ben ayrilmak istiyorum.biraz toparliyim kendimi.bakalm bu cuma tarti psikolojisi olmadan diyetisyenin 3haftada 1 kontroluyle nsl olcak. Hersey icin tesekkur ederim kizlar. Sizleri cok sevdim. Yanlislik birinin kalbini kirdiysam yanlis bir cumle kurduysam affiniza siginip ozur dilerim. Kendinize dikkat edin.

Canım gitme bence sadece stres olduğun için veremiyorsunn listede yokmuşsun gibi takıl 1 hafta öyle dene ama gitme cnm

Kızlar Günaydın
Sanırım bizim takıma nazar değdi bende dün yoktum dedem vefat etti :KK43::KK43:2 gündür uykusuzum felaket bi durumdayım annem çok kötü dayanamadı zaten hasta:KK43::KK43:
Kaptanım ben yarın olmayabilirim kilomu şimdiden yazayım 100,8 herşeyin hayırlısı seviyorum sizi
Kizlar gunaydin
Kaptanim ben izne ayrilmak istiyorum.cunku bukdr dikkat etmeme ragmen bukdr ugrasmama cabama ragmen malesef. 1Hafta kilo veriosam 1hafta verdgmi aliyorm. Ve ben cok skldm. Psikolojik olabilir bilmiyorm. Ama beni biraz her cuma nolck stresi sardi sanirim. Cunku agzima cikolata dahi surmuyorum.suyu cilgin gibi iciyorum.ama olmuyo yani.bu da beni daha karamsar yapio.insanlar dikkat etmeden bile 500 600 gram verio.bn dikkat edip ustune aliosam var bi sknti.kilo vermek psikolojikse.sanirim bende bu cuma olayi hirs oldu.oyuzden anlayisiniza siginarak ben ayrilmak istiyorum.biraz toparliyim kendimi.bakalm bu cuma tarti psikolojisi olmadan diyetisyenin 3haftada 1 kontroluyle nsl olcak. Hersey icin tesekkur ederim kizlar. Sizleri cok sevdim. Yanlislik birinin kalbini kirdiysam yanlis bir cumle kurduysam affiniza siginip ozur dilerim. Kendinize dikkat edin.
tatlım nere gidiyosun ya yapma deme öle psikolojik olarak veremiyosun sanırım sıkma canını biz seni rahatlatırız burda bak benimde canım çok sıkkın ama gitmiyorum biyere

Kızlar Günaydın
Sanırım bizim takıma nazar değdi bende dün yoktum dedem vefat etti :KK43::KK43:2 gündür uykusuzum felaket bi durumdayım annem çok kötü dayanamadı zaten hasta:KK43::KK43:
Kaptanım ben yarın olmayabilirim kilomu şimdiden yazayım 100,8 herşeyin hayırlısı seviyorum sizi

Başın saolsun cnm çok üzüldüm :( Allah annene sağlık sıhhat versin inş

Kizlar gunaydin
Ben bi ara çok kilo alıyordum az yesem bıle.sonra bir baktık troidim çalısmıyormus.acaba böyle bir sıkıntı olabilir mi

chemistry_eng chemistry_eng canimmm balimmm bi tanem senin niye modun dustu ya kiyamam ben sanaaa bak ben kendimden ornek vereyim buraya geldigimden beri uc ay veya daha fazla zaman oldu ve ben ancak 9 kilo verebildim neden cunku benim metebolizmam yavas ben bunu cok iyi biliyorum. inan bu sure boyunca o kadar cok agladigim zamanlar oldu ki ne yapsamda veremdigim zamanlar oldu bir hafta boyunca hep ac kalmama ragmen 200 gr verdim dusun yani o rakamlari gorunce insanlarin bakislarini gorunce o kadar psikolojim bozuldu ki anlatamm bu gruptan bile cikmak istedim o zaman bana destek olan canimmm Maruuram Maruuram sayesinde toparladimm o zaman bana demisti ki asla izin vermiyorum gitmene simdide ben grup adina sana soyluyorum asla izin vermiyoruz gitmene sana ihtiyaciniz var bu yola birlikte ciktik sonlandirmadanbirakmak yok birlikte basaracaz canimmmmm seni cok seviyoruz gitmeeee ayrica bosver cumayi falan sen ileriyi dusun dedigim gibi bak ben ayda sadece 3 kilo verebilen biriyimm onemli olan surdurmek bi tanem biz yanindayiz tamam mi lutfen gel geri bâk bekliyoruz seniiiiii

Kızlar Günaydın

tatlım nere gidiyosun ya yapma deme öle psikolojik olarak veremiyosun sanırım sıkma canını biz seni rahatlatırız burda bak benimde canım çok sıkkın ama gitmiyorum biyere
Başın sağolsun canım Allah kalanlara sağlık ve sabır versin :(

Kizlar gunaydin
Gitmeee canım :( geçer inşallah bu durum bak çok stres yaptın belki o yüzden haklısın insan bazen bunalıyor ama şimdi gitme lütfeeen

Kızlar memümü yazayım... sabah 1 paket süt
Öğlen 3 yk bulgur pilavı 1 but bile yapmaz haşlanmış tavuk ve salata
Akşama hiç bi fikrim yok umarım hafif atlatırım. Kilo vermek dursun sabit kalsam şükredicem:( çünkü 1 gün yürüdüm sadece tüm spor bu...offf off..

Gitmeyin yaa.arada bende dahilim bu hafta motivasyonumuz düşüyor. Ama kilo verme işi bir günde yada 1 haftada olmuyor zaten. Kendimizi toplayalim bir sonraki hafta daha iyi olsun diye çalışalım.

Günaydın... dün günü salatayla kapattım ama nafile:( 78.5...300 gr artıdayım kızlar:duduk::skandal:amaaa bu beni daha da hırslandırdı bu hafta çok daha sıkı tutucam bu işi pes etmek yok. ...çok özür dilerim sevgili takım arkadaşlarım ve kaptanım:olamaz:

Gunaydın kızlar maalesef bende 66.5 cıktım:KK43:anlamadım o kadarda dikkat ettim ama..bir gün kacamak oldu sadece. Üzgünüm +300:(

Valla benim 1 haftadır full kek börek gidiyor. Özür dilerim hepinizden.Önümüzdeki hafta dikkat edicem söz. Allahtan almamışım.
Geçen hafta 70.8
Bu hafta 70.8
Fark 0

65.1 :51: 4 lere gelirim diye düşünüyordum ya.. biraz sıkıldım

Back
X