• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ben 1.69 boyundaym. 74e kadar indim. 4 kilo vermisim smdi bakiom da kendime:) normalde 38 giyince sirttan falan kasardi.basenden gecmezdi.giyemezdm.spordan midir blmiyorm.elbisenin bedenide genis die de olms olablr.ama ust trfm m benim.daha s yi goremedim.kot pantlnda da 29 30 arasi gidip geliom.boydan kurtariom belki biraz.boyum 1.55fln plsa 74kilo bende baya bi dururdu sanirim:) smdi bile fazla gerci.65olsam rhtlicam:)
Bu da sporun onemini bir kez daha kanitliyor.

1.72 boyundayim
Kilom 65 :D :D :D
Ama rahat değilim. Cunku 3g ile bağlanıyorum hayata... olculerim hic iyi degil. Yarin unutmazsam sabah kalkonca ac karnina bir olculecegim. Benim de hayalim 80 63 92 olmak.

Günaydın kızlar... yeni yılın ilk günü kötü başladı aslında. Nasıl bir insan diyorum insan hayatını böyle değersiz görür...sonra hatırlıyorum ki dünya böyleleriyle dolu iyi kalpli insanlar için yaşanacak yer değil...
Kahvaltı yaptım dün sadece... hiç keyfim yok bu aralar.

Günaydın kızlar... yeni yılın ilk günü kötü başladı aslında. Nasıl bir insan diyorum insan hayatını böyle değersiz görür...sonra hatırlıyorum ki dünya böyleleriyle dolu iyi kalpli insanlar için yaşanacak yer değil...
Kahvaltı yaptım dün sadece... hiç keyfim yok bu aralar.
Canim benim inan bizde de moral kalmadi. Istanbulda yasamak cok zor. Her gun is icin cikiyoruz disari yada gezmek icin yada ailemizi ziyaret icin. Hep kafamin bi yerinde bi haine rastgelmeyiz insallah die dua ediyorum. Rabbim kotu insanlardan korusun.

Dun sadece kahvlti yaptm.baskada bisey yemedim.yazmalik biseyim yok malesef.

Bu sabah 3kuru kayisi yedm su ictim.kabizlik sorunum var.

1haslanmis yumurta
1kk peynir
Salatalik
3zeytin

Bu da sporun onemini bir kez daha kanitliyor.

1.72 boyundayim
Kilom 65 :KK70: :KK70: :KK70:
Ama rahat değilim. Cunku 3g ile bağlanıyorum hayata... olculerim hic iyi degil. Yarin unutmazsam sabah kalkonca ac karnina bir olculecegim. Benim de hayalim 80 63 92 olmak.
Canim ben 38lik insan degilim zaten.elbisenin kalibindan olms olablr.ama bunu hissetmek bile guzelmis.

Amin. Kilo alirsam benden degil oructan haa :KK70: :KK70:

Ay o elbiseden ben de satin almaliyim. Bedenine karar veremeyen insan dramini yasiyorum. 38.40.42. M l xl her seyi alip giriyorum kabine :))
Canim snn boyunda var ve kilon cok normal.ben 1.69 boyundym doktorm 64 65 66 olur kilon dedi.senin suan zayiflama caban olmamali bence.ben olsam sevinirdim:) ama spor yapabilirsin tabi.snn suan 38e giriyosundur. L sana buyuk gelir:)

Kizlar ben bugn elmaya baslicam. Cumaya kdr yapmak istiyorm.olur dimi ya.

Canim snn boyunda var ve kilon cok normal.ben 1.69 boyundym doktorm 64 65 66 olur kilon dedi.senin suan zayiflama caban olmamali bence.ben olsam sevinirdim:) ama spor yapabilirsin tabi.snn suan 38e giriyosundur. L sana buyuk gelir:)
Oyle olmuyor. Dun zorla gittim xl taydi m ile degistirdim. Ittire kaktira girdim. Tayt ya esniyor. Kilo iyi de... gormen lazim. Kendime kasik surat diyorum :D bugun olcmeyi unutmusum. Gobegim falan var..

Kizlar oglen 4kasik taze fasulye

1.5litr su

Bugun ise gitmemistim islerim vardi.

Jillian level 1./4.gun

KIzlar selamlar nasıl gidiyor bakalım sayım işlerim bitti saonunda biraz rahatladım

KIzlar selamlar nasıl gidiyor bakalım sayım işlerim bitti saonunda biraz rahatladım
Kolay gelsin canim.valla napalim gram oynamio:)))) bende anlamadim.cuamrtesi kontrolum var.ne yuzle gitcem doktora blmiom.stres oluyorm.oldukca hic gitmicek gliba:) elma diyeti ise yarar mi sence

Back
X