• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlar :)
Dünkü menümü paylaşayım
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek 1 kk süzme peynir
Öğlen 1 sade kahve 2 minik çifte kavrulmuş lokum
Akşam 1 haşlanmış but 4 yk nohutlu bulgur ve 1 kase yoğurt 8000 adım attım bi de

Gayet güzel cnm

Çok güzel mely30 valla istahimi kapatacak bir şey ler arıyorum şuan nette. Öğle yemeğimi yedim yani tokum ama aklımda yemekler dönüyor resmen.

Çok güzel mely30 valla istahimi kapatacak bir şey ler arıyorum şuan nette. Öğle yemeğimi yedim yani tokum ama aklımda yemekler dönüyor resmen.

O tamamen psikolojik :D bazen tok olsam bile gözüm yiyecek bişeyler arar onun çözümü varsa lütfen bende istiyorum :)

Kizlar oglen 4kasik nohut
Salata
3Kasik yogurt

2Litre su

1 fincan mistik çayı

öğle karışık tost en masum yemek o şu an için :D

1 fincan sade filtre kahve

1,5 litre su

Slm kızlar sabah;bir muz
Öğle;haslanmıs yagsız tuzssuz ıspanak üzerine 100 gr kadar yogurt
Ara;3 gün kurusu,2 ceviz,2 badem
Aksam inş yarım tabak barbunya yogurt yicem.

selam balkizlar
oncelikle yeni yiliniz kutlu mutlu olsun. istanbul dolayisiyla kotu girsek de yine de umudumuz guzl bir yil olmasi. benimfe annemler geldi dort gunlugune memleketten cok guzel gecti ama gittiler tabi o yuzden biraz uzgunumm hemen size yazayim dedimm sizi cok seviyorum bal kizlarrr

sabah
peynir bir dilim zeytin
bir dilim ekmek dimates salatalik
oglen bes alti tane yaprak sarma
aksam tavuk baget bir tane cok az firinda patates salata
iki bardak yesil cay
bu arada annem yuzunden uc dort gun yemedigim kalmadi vallaaa o yuzden bu hafta ben pert

Kizlar aksam
4 5 kasik ispanak uzerine 2 kasik yogurt

Jillian level 1 /5.gun

2.5litre su. Sanirim 3litreyle kapatirim.

Kizlar sabah 2 bardak su ictm.
Ve isyerinde yemek icin tam tahilli 2dilim ekmegin arasina bol lor peyniri salatalik ve marul koydum.cok guzel ve doyurucu oluyor.
Herkes icin guzel bir gun olsun.

EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 . Canim seni cok ozledik :(

selam balkizlar
oncelikle yeni yiliniz kutlu mutlu olsun. istanbul dolayisiyla kotu girsek de yine de umudumuz guzl bir yil olmasi. benimfe annemler geldi dort gunlugune memleketten cok guzel gecti ama gittiler tabi o yuzden biraz uzgunumm hemen size yazayim dedimm sizi cok seviyorum bal kizlarrr
Canim annecigin gelmis. Ne guzel. Uzulme canim Allah saglik sihhat versin hepsine. Yeterki gidilebilecek mesafede olsunlar. Allah baska dertler acilar vermesin. Bende annemi cok ozledim. 2 3 ay sonra havalae duzelince gitmek istiyorum yanina. Ben normalde sabahlari gec kalkmam.en gec 9.30falandir. Ama anneme gidince saat 11 de olsa o uyku cok tatli gelir. Evlendigimi falan unutur onlarin kucuk kizi olurum. Rabbim kimseye ailesinin acisini gostermesin.

1Kase yogurt corbasi
4 kasik bulgur pilavi
Salata
1.5litre su

Mrb kızlar sabah;bir yumurta,ıkı çatal peynir,bir yeşil zeytın,bir gün kurusu
Ögle;yarım tabak barbunya,bir kase yoğurt
Ara;ıkı gün kurusu,ıkı ceviz,bir elma
Aksam;yarım tabak bezelye yogurt ins
2.5 lt su

Kizlar sabah 2 bardak su ictm.
Ve isyerinde yemek icin tam tahilli 2dilim ekmegin arasina bol lor peyniri salatalik ve marul koydum.cok guzel ve doyurucu oluyor.
Herkes icin guzel bir gun olsun.

EFEMMMMM86 EFEMMMMM86 . Canim seni cok ozledik :KK43:
Beni ozlemedin mi. Beni etiketleyecek bir gonullu ariyorum. mavi1000 mavi1000 seninle aynindonem girmistik sen de olabilirisn.

Bildirimsoz ben unutuyorum girmeyi.

Bugunki menumu yazayim

Sabah 2 pogaca
Oglen 4 kasik kisir
Arqda sekerli nescafe
Aksami da et ile kapatacam

Aksam 5 kasik yesil mercimek salatasi ve 1kk beyaz peynir

2.5litre su

Beni ozlemedin mi. Beni etiketleyecek bir gonullu ariyorum. mavi1000 mavi1000 seninle aynindonem girmistik sen de olabilirisn.

Bildirimsoz ben unutuyorum girmeyi.

Bugunki menumu yazayim

Sabah 2 pogaca
Oglen 4 kasik kisir
Arqda sekerli nescafe
Aksami da et ile kapatacam
Hahahaha:) senide ozledim.zaten yazmadigin zaman bi bosluk oluyor. Sen cok kafa dengi birine benziyorsun zaten.cevrendekilere nese sacanlardansin gibime geliyo:)

Hahahaha:) senide ozledim.zaten yazmadigin zaman bi bosluk oluyor. Sen cok kafa dengi birine benziyorsun zaten.cevrendekilere nese sacanlardansin gibime geliyo:)
Ben anlamam. 2 kere efemi ozledogini yazmissin gecmiste. Kiskandim. Tamam listelere oynamiyorum kupamda yok. Ama beni de ozleyin ya.. yaziktir gunahtir :D

Back
X