Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+ dayım bu hafta inş. Geçicidir. Geçen hafta 70.8
Bu hafta 71.3
Fark +0.5
Tekrardan Özür dilerim
Bu hafta 71.3
Fark +0.5
Tekrardan Özür dilerim
Bu hafta 71.3
Fark +0.5
Tekrardan Özür dilerim
Dusunuyorum kaptanim... olmak ister miyim???
Hayir![]()
![]()
![]()
Hayir![]()
![]()
![]()
Hayir![]()
![]()
![]()
Hayir![]()
![]()
![]()
Bak bu sefer 3 kere alontilamissin. Bir de yetmez iki dene. Iki de yetmez 3 dene...Haha neden yaa bana eli sopalı biri lazım![]()
Bak bu sefer 3 kere alontilamissin. Bir de yetmez iki dene. Iki de yetmez 3 dene...
Ben asiri eli sopaliyim. Burada cizdigim tatli sirin neseli esprili kiz imajimi zedelemek istemiyoruum![]()
![]()
![]()
Bak bu sefer 3 kere alontilamissin. Bir de yetmez iki dene. Iki de yetmez 3 dene...
Ben asiri eli sopaliyim. Burada cizdigim tatli sirin neseli esprili kiz imajimi zedelemek istemiyoruum![]()
![]()
![]()
Aradiginiz yardimci adayina ulasilamiyorTam benim aradığım yardımcı adayı![]()
merhaba arkadaşlar ben geldim :)
Ben burdayimMerhaba canım, hoşgeldin :)
Arkadaşlar şimdi burda yok sanırım, gelince konuşursunuz :)
Zerosima Kaptanım, arkadaşı ben davet ettim
4. takımdan sevgiler...![]()
Hoşbuldum çok teşekkÜrlerMerhaba canım, hoşgeldin :)
Arkadaşlar şimdi burda yok sanırım, gelince konuşursunuz :)
Zerosima Kaptanım, arkadaşı ben davet ettim
4. takımdan sevgiler...![]()
Ben burdayim
Kardes takim 4 mudur? Sayimiz az diye mi davet ettin. Oyle oluyorsa ben kabul ederim :)
2. Olmamizla alakasi yok degil miÇok güzel :) Arkadaşla ilgilenirsin o zaman :)
Yok biz kardeş takım değiliz :)
Evet, bizde şimdi yeterince deneme süresinde olan var, baktım sayınız az size davet ettim :)
Hosgeldin canimmmerhaba arkadaşlar ben geldim :)
Teşekkür ederim diyetisyen desteği almadım çok şükür diyabet tiroid gibi bir problemim yok ve diyetisyenlerin genel olarak önerdiği şekilde beslenerek ve yürüyüşle kilo verdim , hala emziriyorum ama oğlum 20 aylık ve bir yetişkin gibi beslenebildiği için süt problemim yok artık sadece sıvı alımına dikkat ediyorum . Şu anda ailemden uzak bit şehirde yaşıyorum eşim de sık sık şehir dışında görevde olunca spor mümkün olmuyor evde yürüyüş bandım var ama motivasyon eksikliğinden çıkıp yürümeye halim yok2. Olmamizla alakasi yok degil mi
W whitequeenn tebrik ederim en guzel takima geldin. Sayisiz birinciligimiz ve ikiciliklerimiz var. Hikayeni okudum cuma topiginde. Yalniz sut olsun diye 7 ayda nasil onlarca kilo aldin hayret. Ve sonraki hamilelik doneminde nasil verdin. Yani senin diyetisyen destegi de alman sart. Kisa araliklarla cok kilo alip vermissinm sarkmalar olmustur. Acaba kas kaybin olmis mudur.. destek ile beraber gitmeni oneririm.. bir de iki cocuk. Spor yapmaya vakit bulabiliyor musun? Emzirme devam mi?