• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

+ dayım bu hafta inş. Geçicidir. Geçen hafta 70.8
Bu hafta 71.3
Fark +0.5

Tekrardan Özür dilerim

***3. Takım 499.Etap***

betnaz: (80,9/81,3/+0,4/%-0,49)
Mely30: (78,5/77,3/1,2/%1,53)
chemistry_eng: (74,5/73,6/0,9/%1,21)
EFEMMMMM86 : (100,8///%)
chentiq: (65,1/64,7/0,4/%0,61)
mavi1000: (70,8/71,3/+0,5/%-0,71)

3.Takım ortalaması : %

Bu hafta 71.3
Fark +0.5

Tekrardan Özür dilerim
Bu hafta 71.3
Fark +0.5

Tekrardan Özür dilerim
Bu hafta 71.3
Fark +0.5

Tekrardan Özür dilerim

Canım geçen hafta sabittin bu hafta artı da biraz daha özen gösterelim lütfen

Dusunuyorum kaptanim... olmak ister miyim???

Hayir :D :D :D

Haha neden yaa bana eli sopalı biri lazım :KK70:
Bak bu sefer 3 kere alontilamissin. Bir de yetmez iki dene. Iki de yetmez 3 dene...

Ben asiri eli sopaliyim. Burada cizdigim tatli sirin neseli esprili kiz imajimi zedelemek istemiyoruum :D :D :D

Bak bu sefer 3 kere alontilamissin. Bir de yetmez iki dene. Iki de yetmez 3 dene...

Ben asiri eli sopaliyim. Burada cizdigim tatli sirin neseli esprili kiz imajimi zedelemek istemiyoruum :KK70: :KK70: :KK70:

Ben asiri eli sopaliyim. Burada cizdigim tatli sirin neseli esprili kiz imajimi zedelemek istemiyoruum :KK70: :KK70: :KK70:

Tam benim aradığım yardımcı adayı :D

***3. Takım 499.Etap***

betnaz: (80,9/81,3/+0,4/%-0,49)
Mely30: (78,5/77,3/1,2/%1,53)
chemistry_eng: (74,5/73,6/0,9/%1,21)
EFEMMMMM86 : (100,8///%) bildirimde bulunmadı
chentiq: (65,1/64,7/0,4/%0,61)
mavi1000: (70,8/71,3/+0,5/%-0,71)

3.Takım ortalaması : % 0,358

Merhaba canım, hoşgeldin :)
Arkadaşlar şimdi burda yok sanırım, gelince konuşursunuz :)

Zerosima Zerosima Kaptanım, arkadaşı ben davet ettim :KK16:
4. takımdan sevgiler...:KK200:
Ben burdayim
Kardes takim 4 mudur? Sayimiz az diye mi davet ettin. Oyle oluyorsa ben kabul ederim :)

Ben burdayim
Kardes takim 4 mudur? Sayimiz az diye mi davet ettin. Oyle oluyorsa ben kabul ederim :)

Çok güzel :) Arkadaşla ilgilenirsin o zaman :)
Yok biz kardeş takım değiliz :)
Evet, bizde şimdi yeterince deneme süresinde olan var, baktım sayınız az size davet ettim :)

Çok güzel :) Arkadaşla ilgilenirsin o zaman :)
Yok biz kardeş takım değiliz :)
Evet, bizde şimdi yeterince deneme süresinde olan var, baktım sayınız az size davet ettim :)
2. Olmamizla alakasi yok degil mi :D

W whitequeenn tebrik ederim en guzel takima geldin. Sayisiz birinciligimiz ve ikiciliklerimiz var. Hikayeni okudum cuma topiginde. Yalniz sut olsun diye 7 ayda nasil onlarca kilo aldin hayret. Ve sonraki hamilelik doneminde nasil verdin. Yani senin diyetisyen destegi de alman sart. Kisa araliklarla cok kilo alip vermissinm sarkmalar olmustur. Acaba kas kaybin olmis mudur.. destek ile beraber gitmeni oneririm.. bir de iki cocuk. Spor yapmaya vakit bulabiliyor musun? Emzirme devam mi?

2. Olmamizla alakasi yok degil mi :KK70:

W whitequeenn tebrik ederim en guzel takima geldin. Sayisiz birinciligimiz ve ikiciliklerimiz var. Hikayeni okudum cuma topiginde. Yalniz sut olsun diye 7 ayda nasil onlarca kilo aldin hayret. Ve sonraki hamilelik doneminde nasil verdin. Yani senin diyetisyen destegi de alman sart. Kisa araliklarla cok kilo alip vermissinm sarkmalar olmustur. Acaba kas kaybin olmis mudur.. destek ile beraber gitmeni oneririm.. bir de iki cocuk. Spor yapmaya vakit bulabiliyor musun? Emzirme devam mi?
Teşekkür ederim diyetisyen desteği almadım çok şükür diyabet tiroid gibi bir problemim yok ve diyetisyenlerin genel olarak önerdiği şekilde beslenerek ve yürüyüşle kilo verdim , hala emziriyorum ama oğlum 20 aylık ve bir yetişkin gibi beslenebildiği için süt problemim yok artık sadece sıvı alımına dikkat ediyorum . Şu anda ailemden uzak bit şehirde yaşıyorum eşim de sık sık şehir dışında görevde olunca spor mümkün olmuyor evde yürüyüş bandım var ama motivasyon eksikliğinden çıkıp yürümeye halim yok
Göbek kısmında sarkma denemez ama gevşeklik oldu peş peşe iki doğuma bağlıyorum iki doğum arası 28 ay var o yüzden de kilo alıp verme bu kadar çok oldu
Kas kütlemi ölçtürmedim ama emzirdiğim için dikkatli beslenmeye çalıştım zayıfladığım dönemde et süt ürünleri yumurta yedim düzenli
Off nasıl kilo aldığımı hiç sormayın ekmekle tahin pekmez yiyordum hergün deli gibi iyi kilo yapıyormuş yalnız :)
Eski yeme düzenime yani ölçülü karbonhidrat protein ve yağ alımına dönünce ve yürüyüşle rahat verebileceğime inanıyorum şu an ihtiyaç duyduğum tek şe motivasyon onu da sizden alıcam inşallah

Back
X