• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Teşekkür ederim diyetisyen desteği almadım çok şükür diyabet tiroid gibi bir problemim yok ve diyetisyenlerin genel olarak önerdiği şekilde beslenerek ve yürüyüşle kilo verdim , hala emziriyorum ama oğlum 20 aylık ve bir yetişkin gibi beslenebildiği için süt problemim yok artık sadece sıvı alımına dikkat ediyorum . Şu anda ailemden uzak bit şehirde yaşıyorum eşim de sık sık şehir dışında görevde olunca spor mümkün olmuyor evde yürüyüş bandım var ama motivasyon eksikliğinden çıkıp yürümeye halim yok
Göbek kısmında sarkma denemez ama gevşeklik oldu peş peşe iki doğuma bağlıyorum iki doğum arası 28 ay var o yüzden de kilo alıp verme bu kadar çok oldu
Kas kütlemi ölçtürmedim ama emzirdiğim için dikkatli beslenmeye çalıştım zayıfladığım dönemde et süt ürünleri yumurta yedim düzenli
Off nasıl kilo aldığımı hiç sormayın ekmekle tahin pekmez yiyordum hergün deli gibi iyi kilo yapıyormuş yalnız :)
Eski yeme düzenime yani ölçülü karbonhidrat protein ve yağ alımına dönünce ve yürüyüşle rahat verebileceğime inanıyorum şu an ihtiyaç duyduğum tek şe motivasyon onu da sizden alıcam inşallah

Eminim ona cnm zaten motive şart eğer o olmazsa kesinlikle veremiyorsunn

Bende mesela diyet yaparken ekmeği keserim herşeyi yerim ama az yerim bol bol su içip spora ağırlık veririm inan çok fark ediyor ben 17 kg ma yakın kilo verdim şimdi 4 kg aldım ama yavaştan onu geri vermek için uğraşıyorum :)

Takımdan mezun olalım 1 yılı geçti bu arada yeni aldım kiloyu o da dikkat etmediğimden burda eminim hep birlikte vereceğiz kilolarımızı :)

Bende kismet olursa yaza hamile olmak istiyorum.yaza kadar duz 60 olursam.hamileliktede dikkat edersem bu kiloma donerm.sonrada zaten veririm die hesap ediyorum :) Allah gonlumuze gore versin insallah :)
Yarin sabah baslarsin menulerine. Istersen leslie 3 mil yap cok zevkli. 10gunde farki gorursun canim:)

Ben leslie yi hiç düzenli yapmadım sporlarla karıştırıp 1 mil yaptım 3 mil 10 gün ben yapsam cidden fark eder mi ??

Canimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcak:KK60::oops:
Canimm denemedigim sey kalmadi zeytin yaglari kuru kayisilar yesil cayy malesef yok olmuyor bu kezde karisik bitki cayi aldim aktardan uc gundur iciyorum sanki bi tik iyi gibi ama bakacaz sonuca bu destegin icin sagol basaracaz kiz valla olcak:KK60::oops:

Ay o kabızlık sorunu bende de var ne kullansam max 2 gün işe yarıyor sonra yine aynı geçmiyorr

Kullandığınız karışıma dikkat edin nolur sinameki mesela ilk başta rahatlatır ama uzun süreli kullanımında bağırsaklar alışır ve bıraktığınızda daha büyük problemlerle karşılaşabilirsiniz
Kabızlık için incir hurma yulaf da çok etkili denemediyseniz tavsiye ederim

Nasıl yicez kullanıcaz mesela onları bana da lazım o bilgiler :)

Eminim ona cnm zaten motive şart eğer o olmazsa kesinlikle veremiyorsunn

Bende mesela diyet yaparken ekmeği keserim herşeyi yerim ama az yerim bol bol su içip spora ağırlık veririm inan çok fark ediyor ben 17 kg ma yakın kilo verdim şimdi 4 kg aldım ama yavaştan onu geri vermek için uğraşıyorum :)

Takımdan mezun olalım 1 yılı geçti bu arada yeni aldım kiloyu o da dikkat etmediğimden burda eminim hep birlikte vereceğiz kilolarımızı :)

Ay hadi inşallah çok sağolun 17 kg büyük başarı 4 ü de rahat verirsiniz
Yalnız eve çocuklara beylere yaptıklarınızı sadece tadımlık yiyebiliyormusunuz
Az önce kek yaptım çocuklara çok fena koktu dur durabilirsen :(
Yapmasam vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden ev ahalisini mahrum bırakmak istemiyorum

Birde bagirsaklar icin hareket etmende gerekiyor diye biliyorum.hareketsiz yasam bunlara sebep olabiliyormus.biraz egzersiz yap kuzum.mekik cek.azicik leslie falan yap.inan daha rahat cikarsin.
Doktorum kabizlik icin sabah uyaninca kasiga zeytinyagi ve limon sık yut dedi.ustune ilik su ic dedi. Kahvaltinida bundan 30dk snra falan yap demisti.birazcikta spor yap kuzu evde.ac zumbayi oyna zipla.ter at. Rahatlicaksin bak gor :)

Bende yapayım bunu ama şu zeytinyağı yapabilir miyim acaba :KK64:

Aaaaaaaa soyleme oyle laflar. Kizarim bak. Herkesin vucut yapisi bir degilki canim.mesela benim her yerimde var kilo.toptan boyle kilolu duruyorm.kimisinin kilosu yok ama ust trfi var.kimisinin ust trf ince basenler genis.herseyden once mukemmel olmak yada modanin dayattigi olculerde olmak zorunda degiliz.kadinlar guzel olmak zorunda da degil.
Biz herseyi herkesi kenara birakip.once kendimiz icin yasamaliyiz ve bunlari kendimiz icin yapmaliyiz.biz kendimizi nasil guzel hissediyorsak oyle guzelizdir.baskasindan onaylanmaya ihtiyacimiz yok.ben burdan senin kalbinin guzelligini goruyorum.eminim bedenende oyle guzelsindir.degerlisiniz kizlar.bu dunyada kalbi temiz kalmis guzel insanlardasiniz:KK200:
Saglikli ve kendimizi iyi hissettigimiz kilomuza ulasmak dilegiyleEn Büyük KK

Kesinlikle cnm önemli olan zayıflamak küçük bedenler giymek değil benim vücut yapım düzensiz o yüzden spora ağırlık veriyorum ben vücudum şekle girsin diye :)

Selam kızlar :) sabah 1 yumurtalı mantarlı omlet ve 1 dilim ekmek
Öğle etli türlü ve 2 yk kısır (midem halaa berbat :KK43:)
Akşam Yoğurtlu karnabahar 1 kase mercimek çorba bol su 1 sade kahve 1 minik napoliten çikolata :) regl olamayıp tüm sıkıntılarını çekiyorum yaa:KK43:

İmşallah olursun rahatlarsın ya onun şişkinliği de hiç iyi olmuyor

Kesinlikle cnm önemli olan zayıflamak küçük bedenler giymek değil benim vücut yapım düzensiz o yüzden spora ağırlık veriyorum ben vücudum şekle girsin diye :)
Zeytinyaginin tadi guzel ama canim salatanin suyunu icer gibi oluyosun iste limonlu zeytinyagi:)
Sen zayifsin zaten.jillian yapsan baya guzel olur.benim gibi tombise leslie iyi geldi.sana nasil olur bilmiyorum:)

Gecenin karanlığından tüm takıma ve canım kaptanıma günaydın :) haftasonu geldi aman düzen bozmayalım aldanmayalım kahvaltıda kızartmalara böreklere:KK43: kızlar kayınvalideme gidicem bi korku sardı da yemesem kızım beğenmedin miii yesem pişmanlık:110:

Çok acayip yavaş yeseydin ve yerken konuşsaydın hem çok yemiş gibi görünürdün bende sindire sindire yediğin için doyduğunu hissederdin ben öyle yaparım genelde :)

Kizlar gunaydin. Cok kar yagiyorrrr. Balkona ekmek parcalari birakir misiniz. Birde evde artan yemekleri hayvanlara verir misiniz lutfeeeen.

Kuzular ben uyandim.
Sütlü omlet yaptim cok severim hafif pul biberli yanina peynir ve tam tahilli 2dilim ekmek veee 1 yesil cay.

Bugun yesil mercimek salatasi yapicam.tadi cook guzel. Denemeyen varsa tavsiye ederim :)
Kizlar gunaydin. Cok kar yagiyorrrr. Balkona ekmek parcalari birakir misiniz. Birde evde artan yemekleri hayvanlara verir misiniz lutfeeeen.

Kuzular ben uyandim.
Sütlü omlet yaptim cok severim hafif pul biberli yanina peynir ve tam tahilli 2dilim ekmek veee 1 yesil cay.

Bugun yesil mercimek salatasi yapicam.tadi cook guzel. Denemeyen varsa tavsiye ederim :)

Afiyet olsun cnm güne güzel başlamışsınn

Nasıl yicez kullanıcaz mesela onları bana da lazım o bilgiler :)
İnciri ve hurmayı bol suyla tüketin yulafı sütle tüketebilirsiniz
Bildiğim kadarıyla kronik bir rahatsızlığınız yoksa tiroid vs gibi kabuzlık büyük ölçüde beslenme yanlışlığından kaynaklı hareketsizlik de etken
Beslenmenize lifli gıdaları katın kabızlık yapanları çıkarın düzene girince belli ölçülerde ilave edebilirsiniz
Mesela elma yerine armut
Yazın şeftali yerine kayısı üzüm erik vs
Patates havuca ara verin ıspanak karnabahar vs tüketin ve bol su
Çay kahveyi de azaltın

Günaydınn
Bende bu sabah 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin ve 1 dilim tam tahıllı ekmekle kahvaltı yaptım
Ara öğündede nescafeli 100 ml süt ile azıcık fındık badem yiyeceğim 11 gibi
Dün gece yatmadan 20 dk leslile yapabildim

Sende güzel başlamışsın cnm güne

Bu arada bu sayfa feci bagimlilik yapti mezun olsamda hep geliceemmm

Ayy korktum vallaaa :KK43: sagligim bozulsun istememmm sagolun canim arkadaslarimmmm :KK60:

Tabi cnm ben burdan boşa mı ayrılmadım ayrılsaydım kesinlikle kilo alırdım burası beni dizginliyor çünkü

Ay hadi inşallah çok sağolun 17 kg büyük başarı 4 ü de rahat verirsiniz
Yalnız eve çocuklara beylere yaptıklarınızı sadece tadımlık yiyebiliyormusunuz
Az önce kek yaptım çocuklara çok fena koktu dur durabilirsen :KK43:
Yapmasam vicdan azabı çekiyorum benim yüzümden ev ahalisini mahrum bırakmak istemiyorum

Ben bekarım cnm ama bizim evde mutfak işleri benden soruluyor o yüzden bazen yiyorum ama ilk diyet yaptığım sıralarda kesinlikle yemiyordum kokusu ile doyuyordumm

Zeytinyaginin tadi guzel ama canim salatanin suyunu icer gibi oluyosun iste limonlu zeytinyagi:)
Sen zayifsin zaten.jillian yapsan baya guzel olur.benim gibi tombise leslie iyi geldi.sana nasil olur bilmiyorum:)

Biliyorum canım zaten en sağlıklısı zeytinyağı biz evde ondan başka kullanmayız ama tek içmek kötü gibi sanki :D

Back
X