- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
Teşekkür ederim diyetisyen desteği almadım çok şükür diyabet tiroid gibi bir problemim yok ve diyetisyenlerin genel olarak önerdiği şekilde beslenerek ve yürüyüşle kilo verdim , hala emziriyorum ama oğlum 20 aylık ve bir yetişkin gibi beslenebildiği için süt problemim yok artık sadece sıvı alımına dikkat ediyorum . Şu anda ailemden uzak bit şehirde yaşıyorum eşim de sık sık şehir dışında görevde olunca spor mümkün olmuyor evde yürüyüş bandım var ama motivasyon eksikliğinden çıkıp yürümeye halim yok
Göbek kısmında sarkma denemez ama gevşeklik oldu peş peşe iki doğuma bağlıyorum iki doğum arası 28 ay var o yüzden de kilo alıp verme bu kadar çok oldu
Kas kütlemi ölçtürmedim ama emzirdiğim için dikkatli beslenmeye çalıştım zayıfladığım dönemde et süt ürünleri yumurta yedim düzenli
Off nasıl kilo aldığımı hiç sormayın ekmekle tahin pekmez yiyordum hergün deli gibi iyi kilo yapıyormuş yalnız :)
Eski yeme düzenime yani ölçülü karbonhidrat protein ve yağ alımına dönünce ve yürüyüşle rahat verebileceğime inanıyorum şu an ihtiyaç duyduğum tek şe motivasyon onu da sizden alıcam inşallah
Eminim ona cnm zaten motive şart eğer o olmazsa kesinlikle veremiyorsunn
Bende mesela diyet yaparken ekmeği keserim herşeyi yerim ama az yerim bol bol su içip spora ağırlık veririm inan çok fark ediyor ben 17 kg ma yakın kilo verdim şimdi 4 kg aldım ama yavaştan onu geri vermek için uğraşıyorum :)
Takımdan mezun olalım 1 yılı geçti bu arada yeni aldım kiloyu o da dikkat etmediğimden burda eminim hep birlikte vereceğiz kilolarımızı :)