- 21 Ağustos 2013
- 1.107
- 736
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bi dilim ispanakli borek yedim aksam yemegi hakkimi kaybettim 3 bardak yesil cay ictim simdilik 15 dakika jillian ve 50 mekik cektim birazdan leslie ye basliyorum :) kizzzzzchemistry_eng ne zormus su jillian 15 dakka zor dayandimmmmm
![]()
Kizlaara olarak ceyrek yesil elma yedim.isyerindekilere dagitinca bana ceyregi kaldi.
Aksam et sote yedim yanina 1 kasik yogurt ve biraz salata
Jillian level 1 / 10.gun
2.5litre su
Biraz rhtsizim ve mutsuzum iyi bi gun deildi ama yinede sporumu yapicam.
Iyi aksamlar
Ah bu emoji cok duygulandirdi beni. Nasildi ihtiyacim var suan boyle
Gunluk stres canim.Malesef.bide ben kas catilsa aglarimm.oyzdn gucume gitti biseyler
Kaçamak oldu sanki biraz yoğurduma 1 yk ayva reçeli kattımcanım inanılmaz tatlı istiyor 1930 da yedim daha da bişey yemicem
Birde yemekte oğlumun yemediği 2 köfteyi de yedim
Anneler sizde çocuklarınızdan kalanları yiyormusunuz ziyan olmasın diyeben yapıyorum atmaya kıyamıyorum ama bana da yazık
Aynen çocuklarla yapamıyorum bende ufaklığım geliyor hemen yanıma kucak istiyor :)
Kızlar menüm sabah;bir haşlanmış yumurta,bir çatal peynir
Öğle;bir tabak kıymalı ıspanak,bir kase yogurt
Ara;bir mandalina,ıkı gün kurusu
Aksam;yarım tabak taze fasulye,yarım tabak bulgur pilavı
Yıne akşam kaçamagım oldu: (akşam oldu mu bana bişeyler oluyor erken yeme sansımda yok nolacak bilmiyorum.12.30 da ögle arası ben 7.30 da cıkıp eve gidene kadar 8 i geçiyor yemek maalesef
Zerosima evet emzirmek kilo verdiriyor hakikaten, hatta doktorlar normal düzeyde bir spor gibidir diyorlar
bugün, sabah 2 yumurta, biraz peynir ve 4zeytinle güne başladım, 1 dilim de tam buğday ekmeği.
oglen, tavuklu karabugday salatası
akşam üstü başım dönmeye başladı özellikle emzirdikten sonra.. piko yedim, sonra da aktivia yoğurt... aralarda çiğ badem attım ağzıma çünkü ayakta duramadım. bugün neden böyle oldum bilmiyorum. şu an başım ağrıyor.
akşam bir tabak kapuska ile tamamladım.
bu baş dönmesi ve şeker krizi ile ilgili napabilirim bilmiyorum. tarçınlı su içiyorum dengelesin diye ama nafile...
Sabah 1 bardak su 1 kuru kayisi
Regl oldum buarada :/
Tam tahilliyla sandvic yaptim beyaz peynir marul ve zeytinle.
Kızlar Günaydın ben tekrardan geldim aranıza kabul eder misiniz? Malum cenaze gelen giden derken bakamadım kendime bu sürede de 85.9 olmuşum Allah beni bildiği gibi yapsin
Günaydınn
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta zeytin yarım dilim tahıllı ekmek ve iki lokmada ballı kaymaklı ekmek
Bugün tatlı krizim daha kontrollü daha iyi hissediyorum kendimi
Yalnız ne yemek yapcağımı düşünüyorum
Günaydın kızlar:) hayırlı işler şimdiden
Canim esimmmm hos geldin merak etme gider kilolar birlikte hallederiz insallah :)Kızlar Günaydın ben tekrardan geldim aranıza kabul eder misiniz? Malum cenaze gelen giden derken bakamadım kendime bu sürede de 85.9 olmuşum Allah beni bildiği gibi yapsin
Teşekkür ederim tatlişim çok sevindim beni geri almanıza çok üzülmüştüm yaa diskalifiye edildim diye eşim ben kilo alırken sen kaç kilo verdin bakimCanim esimmmm hos geldin merak etme gider kilolar birlikte hallederiz insallah :)
Tabi sevinirim inanın o anda aklıma hiç birşey Gelmedi haber vermek adına. Ben özelden yazıyorum o zaman numaramıTabi cnm alırız bakalım 2 hafta bir deneyelim tekrar sonra diskalifiyen kalksın diye oylama yaparız haber verebiseydin keşke en azından izinli yazardım bana özelden numaranı verebilirsin böyle acil durumlarda bilgilendirmek için hatta gruptaki herkes bende çoğu burda yarışan kişilerin numarası var hatta size whatsap grubu bile kurabilirim isterseniz ?
Canim istersen muzu catalla ez ustune sut ve kakao dök. Tatli yerine onu oneriyorlar.Günaydınn
Bu sabah 2 haşlanmış yumurta zeytin yarım dilim tahıllı ekmek ve iki lokmada ballı kaymaklı ekmek
Bugün tatlı krizim daha kontrollü daha iyi hissediyorum kendimi
Yalnız ne yemek yapcağımı düşünüyorum
Çok beğendimmm arada bunu yapıyım o zamanCanim istersen muzu catalla ez ustune sut ve kakao dök. Tatli yerine onu oneriyorlar.
Ton balıklı salata mm iyi fikir uzun zamandır yememiştimGüne güzel başlamışsınn
Yemek olarak ton balıklı salata olabilir sebze yemekleri olabilir haşlanmış tavuk olabilir
Tabi sevinirim inanın o anda aklıma hiç birşey Gelmedi haber vermek adına. Ben özelden yazıyorum o zaman numaramı