• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Simit yasak borek yasak pasta yasak hepsi yasak artik bize yemicez artikkkk :sinirli: boyle yaparsak kilo veremeyiz birbirimize demoralize ederiz canim esimmm sen guzel beslenki bende okuyup hevesleniyim bende yaparim diyimmm bi daha olmasin bak :KK20:
ben de sevindiydim simit yiyebiliyor muyuz acaba diye :kk77:

Level 2yi yaptiktn sonra ve suan her yerim fena aciyorken. Artik yorum yaparken cok yumusak olmicam. Ben kacamak yapincada siz beni azarlayin. Cnku tatli dille olmicak. Biraz gercekler acidirdan yola cikip elestiricem.
chentiq chentiq . Nasil ama yontem:)
Tamam benimle basla.

Bugünkü menum

Sabah
1 simit 1 acma
5 zeytin 2 kk beyaz peynir

Ikindi

1 kasarli sucuklu tost
3 paketli kucuk cikolata

Aksam

1 kase bamya
Yarim tabak makarna salatasi
1 kase yogurt
1 kalin dilim kek

Ve haddi hesabi olmayan cay. 2 lt olmustur heralde.

Sabah klasik kahvalti
Oglen bi kase corba az tursu susayayim diye yedim tursuyu
Aksam yesil mercimek corbasi bi kase
2 tane kozde biber
Iki dilim ekmek
Bide canim cok tatli cekti bi tatli kasigi bal yedim
2 bardak yesil cay
2 litre su
30 dakika jillian ( geberdim yapana kadar)
50 mekik
Kendimi cok siskin hissediyorummm regl olacamm yine tartida eksi gormicem ya cok sanssizim yaaa offfffff
Susamak icin falim sakizin ustune tanimam

Simit yasak borek yasak pasta yasak hepsi yasak artik bize yemicez artikkkk :sinirli: boyle yaparsak kilo veremeyiz birbirimize demoralize ederiz canim esimmm sen guzel beslenki bende okuyup hevesleniyim bende yaparim diyimmm bi daha olmasin bak :KK20:
Çok haklısın eşim sende şu whatsap grubuna gelde azıcık dedikodu edelim:KK19:

Tamam benimle basla.

Bugünkü menum

Sabah
1 simit 1 acma

Ikindi

1 kasarli sucuklu tost
3 paketli kucuk cikolata

Aksam

1 kase bamya
1 kase yogurt
1 kalin dilim kek

Bu arada masalllaaahhhh listen cissslarla dolu kaptan da seni yiyecek :D

Kizlar sabah 2 bardak su

Yarim dilim tam tahilli
1 h.yumurta
1Kk peynir
Salatalik maydonoz
4 zeytin

Slm kızlar sabah 1 tane simit yedim öğlen hamsi ve fırında patates yedim ondan kendime ceza verdim akşam sadece yoğurt yedim 2.5 litre su içtim yatana kadar da 3 litreye tamamlicam beni lütfen azarlayin
Simit tamamen kalori. Ustune susam ayri bsy. Gereksiz kan sekerinin yukselip dusmesi ve ani acikma. Hamsinin yanina patatesin miktari onemli. 2tane elma dilim yediysen ama ekmek yemediysen olablr. Aksama yogurtla telafi etmeye calismissin. Ama ara vermistin ztn.eski duzenine donsen snn icin daha iyi olr canim. Zor gunler gecirdin kolay degil

Tamam benimle basla.

Bugünkü menum

Sabah
1 simit 1 acma

Ikindi

1 kasarli sucuklu tost
3 paketli kucuk cikolata

Aksam

1 kase bamya
1 kase yogurt
1 kalin dilim kek

Canim eger diyet yapmiosan soyle bizde bilelim. Bizimde canimiz var :)

Simit tamamen kalori. Ustune susam ayri bsy. Gereksiz kan sekerinin yukselip dusmesi ve ani acikma. Hamsinin yanina patatesin miktari onemli. 2tane elma dilim yediysen ama ekmek yemediysen olablr. Aksama yogurtla telafi etmeye calismissin. Ama ara vermistin ztn.eski duzenine donsen snn icin daha iyi olr canim. Zor gunler gecirdin kolay degil
Canim şimdi o yapamadigim ve geri aldığım kilo lakabını acısını çıkarmaya çalışıyorum bi hedef koydum 2 haftada 7 kilo vericem onun için çabalıyorum yapmadığım 2 hafta vicdan azabına sebep oldu diyetisyenime de gidemiyorum bu ay malum kayinpederim yeni öldü kayinvalidem ile altli ustlu oturuyorum fakat yaklaşık 3 haftadır yukarıda onunla kalıyorum düzenim tamamen değişti yani bi düzen oturtmak lazım ama bakalım ne zaman

Gunaydın kızlar dun akşam ipin ucunu kacırdım yıne:(yarım kase corba yarım tabak makarna.yemesem çok iyiydi ama cok acıkmıştım

Canim şimdi o yapamadigim ve geri aldığım kilo lakabını acısını çıkarmaya çalışıyorum bi hedef koydum 2 haftada 7 kilo vericem onun için çabalıyorum yapmadığım 2 hafta vicdan azabına sebep oldu diyetisyenime de gidemiyorum bu ay malum kayinpederim yeni öldü kayinvalidem ile altli ustlu oturuyorum fakat yaklaşık 3 haftadır yukarıda onunla kalıyorum düzenim tamamen değişti yani bi düzen oturtmak lazım ama bakalım ne zaman
Evet insanin duzeni degisince normaldir. Biraz sabirla yaparsin tabi. Spora alistirsan kendini daha rahat verirsin. Ya altli ustlu kolay degil. Ve sanirim bi bakan sensin. Cok guzel bir davranis. Takdir edilesi bisey cidden. Allah gonlune gore versin

Bakalim jillian level 3den sonra ne kdr degismis olcam kaptanim. Son fotodan sonra ne kadar degismis olablrm merak ediyorum. Repormer pilates yapmak istiyorm fakat havalar duzelince bakcam ona.

Havalar azcık düzelsin benimde ne planlarım var soğukta bişey yapamıyorum valla :))

Back
X