• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
Bir dilim ispanakli borek
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Şekersiz cay
1 tane incir

Ara
1 avuç leblebi
1 elma

Akşam
Yumurtalı kıyma
1 dilim börek
2 parca beyaz peynir

Su çok az içtim hasta olduğumdan canım su içmek istemiyor

Bugün misafir olduğundan biraz değişik menü oldu. Yarin dan itibaren daha iyi olur inş.

Hem sabah hem akşam börek olmamış sanki onun dışında iyi

İyi aksamlar arkadaşlar. Sabahtan beri misafirlerle uğraşıyorum o yüzden mesaj yazamadim. Misafirleri.i yolcu edince menümü paylaşırım. Birde takımımız kaç kişiden oluşuyor diye merak ettim. Çok aktif değil gibi geldi yanılıyormuyum acaba.

Bence de motivasyon için daha aktif olunmalı bence :) gerçi haftasonu olmasının da etkisi vardır insanlar aileleriyle vakit geçirmek ister daha çok

Durgunluk var genel oılrak doğru ama sizler kaynaşıp canlandırabilirsiniz diğer üyelerle eminim haftasonu daha durgun olduğundan size farklı gelmiş tabi

Sabah menüm fixtir benim.

Sabah 4 bardak limonlu sıcak su
Bir haşlanmış yumurta
Yarım avokado
Üç cherry domates
Üç dilim salatalık
Yarım havuç
Bir tutam roka
Bir tutam maydanoz
Bir tutam göbek marul
Üç zeytin
Yarım yemek kaşığı beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kaşar
1/3 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen : 1 elma

Akşam : ızgara balık fileto- bol sirkeli limonlu salata
Sabah menüm fixtir benim.

Sabah 4 bardak limonlu sıcak su
Bir haşlanmış yumurta
Yarım avokado
Üç cherry domates
Üç dilim salatalık
Yarım havuç
Bir tutam roka
Bir tutam maydanoz
Bir tutam göbek marul
Üç zeytin
Yarım yemek kaşığı beyaz peynir
Bir yemek kaşığı kaşar
1/3 dilim tam buğday ekmeği

Öğlen : 1 elma

Akşam : ızgara balık fileto- bol sirkeli limonlu salata

Menünü beğendim gayet güzel

Selam;
Sabah; bir haslanmis yumurta iki kucuk sosis bir dilim salam tuzsuz lor salatalik domates kucucuk bir dilim esmer ekmek

Oglen; misafirlikteydim ne pastalar ne börek ler ne kekler yendi ama benn

İki catal cilekli tart bir wasa suzme peynir biraz tuzsuz leblebi yedim

Aksam yemegi yemedim su ictim

Yarim saat yuruyus yaptim

Bilgilerinize..

Cok yazamiyorum kalabaliklasinca takip etmek zorlaştı herkesi :)

Hepimiz zayiflamak ve birbirimize destek icin variz. Bunu bilmek bile ne guzel

Gayet güzel akşamda yememişsin zaten

Neden bunlarla ugrasiyorum cunku ben kendime odul gunu ya da odul ogunu yapmiyorum. En azindan simdilik. Bezmemek icin de biraz renklendirmeye calisiyorum yediklerimi. Mesela hic kek yemedim simdiye kadar. Keki yapayim en azindan sekersiz tatalndiricili olsun yulaf kepegi ve glutensiz kara bugday unu ile ve yagsiz sut ile en az kaloriyle olsun. Bıkmayayım cayin yanina herkes bisey yerken ben de bakmayayim diye. Cunku hem karsimdakiler rahatsiz oluyor hem ben. Nasil fikir ? :)

Gayet iyi fikir

Bu arada... kronik wc sorunum soyle cozuldu. Sinameki ictim 8saat sonra siddetli bir agri ile 5gunluk birikim su gibi bosaldi gitti. Ancak sinameki tek basına icildiginde zararliymis. Bagirsak mukozasini da atiyormus. Yani cok sık icmemek gerek.

Alışkanlık yapıp daha sonradan bağırsak tembelliğine yol açıyor canım arada bir kullanmak mantıklı ama

İnşallah nisan bitene kadar vermiş olurum. Hafta içinden itibaren yürüyüşe başlıcam. Ben sabah tartıldım 77.5 ciktim. Siz kaç ile başladınız ve ne zamandır takımdasınız.

İstikrar ile devam edersen emin ol ki verirsin :)

Kaptanim. Hedef tablosunu getirir misin litfen :60:

Ben aslinda 63.4 hedefleyecektim ama sabahleyin namaza kalkinca namaz kilmaya gerek olmadigini gordum. Bu hafta hayalimi gerçekleştirme olasiligim dustu yani. Iyice siskinlesmeden kilo paylassam olur mu acaba...

Gunaydinlar... dun isde iken yeme yemek icin hic firsatim olmadi. saat 3de bir elma yiyebildim. aksam oldgunda salata ve minik peynir yedim.. ve 2 saat sonra tekrardan bol salata aldim yedim 2 saat sonra birden aciktim.. saga sola saldiryordum etrafda yiycek bol. tatlilar pastalar icli kofteler et yemekleri. bense hic yaklasmadim ama kendime hakim olamiyordum. bir ara aciktim diye yuksek sesle konusmusum birisi sigara boregi uzati deligibi yedim. gitim bir icli koftede ben aldim. taniyamiyordum kendimi. eve geldim gece saat 1 ve ben bir kahve rengi ekmege peynir koydum yedim. birtane daha yaptim yedim. gece saat 4de uyandim yine 2 dilim ekmek ve bir avuc fistik yedim. simdi uyandim tartida sadce 1 kilo almisim. ama cok kotuyum pisgolojim bozuldu. kendimi dovmek isdiyorum.. bugun is yok ama yemege davetliyim. ve su anda dogal olarak hic ac degilim.. bana ne deseniz haklisniz. kendimden nefret ediyorum..bukadar ucuz bukadar bogazini tutamayan birisiyim isde. zaten diyet yaptigim halde 100 gram verebiliyordum bunu da kendime yaptim bir aylik yemegi bir gecede yedim

valla beni takimdan atin ben hak etmiyorum burayi. benden bir sey olmaz. nerdeyse 2 bucuk ay olsu hic kacamak yapmadim. kacamaklarim bir elma bir muzun disina hic cikmadi zar zor kilo verdim. kendime hergun dedimki tamam sen zor kilo veriyorsun. bu sekilde yavas yavas vericeksin bu sensin. kendini sev tani kabul et. hic kacamak yapmayan ben dun delirdim. tama bir dilimi yedim diger 4 dilimi niye yedim? icine kocaman yagli peynirle? tamam bu 2 ayda yemek yemege firsatim olmadigi cok gunler oldu. ama hic boyle seyler yapmadimdi. valla beni cikartin ben hic birseyi hak etmiyorum.

Öncelikle bu psikolojiden kurtul olabiliyor insan gözü dönünce yiyebiliyor bende yedm hemde hamburger yiyip nasıl olsa yedim deyip üstüne künefe de yiyene kadar ama sonra ne oldu rahatsız oldum pişman oldum o günü unutup tekrardan başladım ve başardım eminim sende başaracaksın yeter ki gerçekten isteee

Kızlar sabah;bir haşlanmış yumurta, biraz peynir,ıkı zeytın
Ögleden sonra;ızgara et,bol salata,ayran
90 dk yürüyüş,5 dk eliptik,10 dk bisiklet

Sabah haslanmis yumurta iki kucuk sosis bir dilim salam domates salatalik tuzsuz lor bir wasa

Oglen; yulaf kepegi ve tatlandiriciyla kek yapmıştım bir dilim ondan bir kahve fincani nohut

Aksam; brokoli ve karides

Spor yapamadim. Rahatsizim bugun biraz. Birazdan belki biraz hoplayip ziplarim

Fena değiller

Sabah kahvaltım
Yarım avokado
Haşlanmış yumurta
Peynir
3 cherry domates
Yarım havuç

Öğlen
Beyaz peynirli simit sandviç (gurbette simit Saray'ı görünce canım çekti :))

Akşam
200 gr sucuk ızgara
Bi kase yoğurt

Aslında iyi başlamışsın ama ne diyelim :) yemişsin bir kere afiyet oldun diyeyim

Sabah
1 dilim ekmek
2 zeytin
Peynir
Yumurta
1 tane incir

Ara
Bir avuç leblebi

Öğle
1 kase ıspanaklı bulgur çorbası
3 yk kuru fasulye

Ara
1 avuç leblebi
1 tane portakal

Akşam
Bol salata
1 mandalina
1 portakal

Gayet iyi

Selam arkadaşlar burası hiç aktif bir grup değil bu nedenle motivasyon bakımından sıkıntı yaşıyorum. Ben müsadenizle burdan ayrılıp daha aktif bir gruba geçmek istiyorum. Çünkü kg vermemin en büyük engeli kendi kendimi motive edemeyişim ve dışardan desteğe ihtiyacımın olması

Buranın aktif olması siz üyelerin elinde her gelen böyle düşünürse zaten bu grup hiç aktif olmaz

Gunaydin kizlar. Bol eksileri gordugumuz bir hafta olsun.

Ben nedense cok fenayim. Acayip bas donmesi, bas agrisi, bulanti var. Gecmisi okudum biraz ama basim dönünce biraktim.

Birden bire geldi. Migrenim yok. 2 gundur sabah aksam agri kesici aliyorum. Doktora gitsem ne diyecem basim agriyor mu!! Insallah psikolojiktir ve gecer...

Ah sanki beni anlattın bir ara bende de böyleydi herkes doktora git diyordu bende aynı şeyi diyordum başım ağrıyor mu dicem diye ama benim ki 10 günden fazla sürmüştü aslında benk onu sadece kafam düşüncelerle dolu olduğu için psikolojik olduğunu biliyordum ama bunu kimseye diyemiyordum belki seninki de öyledir

Kızlar sabah;tek yumurta sahanda yumurta,5 tane zeytin,beyaz peynir,yarım muz,yarım kivi
Ögleden sonra;bir tabak bamya,bir buçuk bardak ayran
Ara;ıkı ceviz,3 çiğ badem
Bir saat hızlı tempo yürüyüş,10 dk kol hareketi,5 dk eliptik,50 bacak hareketi

Oo süper

Oglen arasini 2 tane salatalikla gecirdim. Acliktan ölüyor da degilim. Bu hafta biraz disimi sıkıp iyi bir sonuc patlatmak istiyorum.

Hedefim su sekilde.

Sabah su terapisi yapacagim. Bugun baslayacaktim ama unuttum.

Kahvaltida simit yemeyecegim. Asiri seviyorum ama alternatiflere yonelecegim

Oglen is yerinde cok saglikli hafif bir menu çıkmazsa gecistirecegim.

Akşam sulu yemek olsa dahi 1 dilimden fazla yemeyecegim. Mutlaka yogurdum olacak. Aksam gezmeye gitsek dahi cay icmeyecegim. Cunku yaninda mutlaka bir sey isteniyor.

9 dan sonra zinhar agzima bir sey sokmayacagim. Sonra bu 8 e sonra 7 ye kadar dusecek.

10 dk olsa dahi mutlaka spor yapacagim.

Ve bunlari yaptim yapmadim diye bildirim de bulunacagim

Hadi bakalım cnm görelim seni

Günaydın.

Kahvaltimi paylaşayım.

Pazili onlet
Tere
Tahilli ekmek
Yesil zeytin
Beyaz peynir

Oglen yemek yemicem.

Dun aksam da bulgur pilavi ve kuru yedim. Bulgur pilavini kacirmis olabilirim. Ama ekmek yemedim.

Güzel bir başlangıç en azından simitten iyi :D

Back
X