Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnş hedefim 63.7.daha fazla söylemek isterdim ama 200 yada 300 gr gidiyo artık.ıkı haftadır hayatımda yapmadıgım sporu yaptım tık yok anlamadımgitmiyor moralım bozuk
Aynen bu hafta 6li kilolara bi ineyim siz beni o zaman gorunnnnn nasil cosuluyor :)kuzu artıyı atmışsın ne güzel işte.. asıl bu hafta coşuyoruz![]()
Aynen bu hafta 6li kilolara bi ineyim siz beni o zaman gorunnnnn nasil cosuluyor :)
Aynen bu hafta 6li kilolara bi ineyim siz beni o zaman gorunnnnn nasil cosuluyor :)
Spor takip listesinde free olabilir miyim![]()
İnş canım:)bozma moralini cnm haftaya bu sporların karşılığını alacaksın ben inanıyorum
İnş canım:)
kız oda neymiş 300 gr hadi 500 yapalım şunu ama daha fazla gidicek bu hafta ben inanıyorummmİnş hedefim 63.7.daha fazla söylemek isterdim ama 200 yada 300 gr gidiyo artık.ıkı haftadır hayatımda yapmadıgım sporu yaptım tık yok anlamadımgitmiyor moralım bozuk
kız oda neymiş 300 gr hadi 500 yapalım şunu ama daha fazla gidicek bu hafta ben inanıyorummm
tabiki olabilirsinSpor takip listesinde free olabilir miyim![]()
oooo ozaman demeti bu hafta listeye sokuyoruz hadi bakalım63,5 olursa listeye de döner![]()
hadi bakalım fıstık görelim iradeni72,5 hedefliyorum ben de :)
hadi bakalım fıstık görelim iradeni
ekledim hedef kilonu