• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Fitt_anne Fitt_anne sevgili yardımcımcım senide spordan sorumlu devlet bakanı ilan ediyorum:KK70:

9. Takımdaki gibi puanlama yapsak sporlara ve her hafta spor birincisinide seçsek ve bu görevi sen alsan bebişim nasıl olur
hımm şeyy kemm kümmm:))
şaka şaka yaparım tamamdır kaptanım
bugunden başlıyoruz ozaman

7b606767a7ebc1f832b1cd29206dc799.jpg
2 ay sıksak boğazımızı vücudumuzun neler yapabildiğini görücez aslında:KK66:

Kesinlikle ben kendimi 1 ay sıksam eski kiloma dönerim biliyorum :)

Spor dakikasına göre puanlıyalım

0-15 dk > 5 puan
16-30 dk > 10 puan
31-45 dk > 15 puan
46-60 dk > 20 puan
61-75 dk > 25 puan
76 -90 dk > 30 puan
91+ dk > 35 puan

ay evet diloşuuuum :)
yani 3 gündür dikkat ediyorum regl dönemim yine de 74,1 fena değil yani :KK45:
kanka asıl maraton bugun itibariyle başlıyor En Büyük KKbir tutum azim bir tutam hırs bir tutam irade ile sabrı karıştırıyoruz bukadar 2 ay sonra cilop gibi bir vucuda sahip oluyoruz afiyet olsun:KK70:

O zaman ben başlayım.bugun benim ödül günüm o yüzden cıslar var

Sabah 9.30
3 galeta,beyaz peynir,3 zeytin,yarım domates, iki çatal sucuklu yumurta

Ögleden sonra 16.00
Tantuni,ayran

Spor;1 saat yürüyüş,100 mekik
Su;şimdilik 2 lt

O zaman ben başlayım.bugun benim ödül günüm o yüzden cıslar var

Sabah 9.30
3 galeta,beyaz peynir,3 zeytin,yarım domates, iki çatal sucuklu yumurta

Ögleden sonra 16.00
Tantuni,ayran

Spor;1 saat yürüyüş,100 mekik
Su;şimdilik 2 lt
spor konuşuyor gene;)tantuniyi görmüyoruz ödül olmuş bir hafta yeter sana bu demetciğim;)
suyu 3 bile yaparsın sen;)

Günaydın kızlar hemencik tanışalım ben ceylan izmir liyim burdur gelinim. Guzelligimden bahsetmeme gerek yok sanırım izmir liyim deyince anlaşılıyordur:KK70::KK70::KK70::KK70:83 kilo bi siskoyum hala bu takımın en kilolu üyesiyim 160 boyunda hedef kilom 55 belki 50 yaparım bu psikolojime bağlı :) ayrıca bu haftaki kilom 83
canım çok memnun oldum güzele dayanamam sana şimdididen ısındım oyüzden:KK70:kilona bayıldım verdimmi şöyle 20 30 verecenki verdiğine deysin demi:KK70:

kanka asıl maraton bugun itibariyle başlıyor En Büyük KKbir tutum azim bir tutam hırs bir tutam irade ile sabrı karıştırıyoruz bukadar 2 ay sonra cilop gibi bir vucuda sahip oluyoruz afiyet olsun:KK70:

kız biz üç ay anlaştık eğer 2 ayda 10 kilo verirsem trabzon hasırı alır bana :D :D :D
almazsa dırdırla bende onu eritirim 15 kilo :D
o dedi zayıfla diye bana ne :D

kız biz üç ay anlaştık eğer 2 ayda 10 kilo verirsem trabzon hasırı alır bana :KK70: :KK70: :KK70:
almazsa dırdırla bende onu eritirim 15 kilo :KK70:
o dedi zayıfla diye bana ne :KK70:
:KK70::KK70:biz seni iki ayda eritırız ondan sonra ne aldırırsın karışmam ;)bence ozaman kilonca altın taksın fıstık gıbı kız verıcez bızede taksın hatta:KK70:

Back
X