- 3 Kasım 2014
- 15.770
- 19.085
- 498
bendede bu konu komşu gezmesı varken bende güvenmiyorum:)bir ay sıkmam ama bır hafta sıkarım söz:)
Bak 1 haftaya bende söz veririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendede bu konu komşu gezmesı varken bende güvenmiyorum:)bir ay sıkmam ama bır hafta sıkarım söz:)
biz seni iki ayda eritırız ondan sonra ne aldırırsın karışmam
bence ozaman kilonca altın taksın fıstık gıbı kız verıcez bızede taksın hatta
![]()
başlama sürenden tut işte dk elinemi yapışacak:)
biz seni iki ayda eritırız ondan sonra ne aldırırsın karışmam
bence ozaman kilonca altın taksın fıstık gıbı kız verıcez bızede taksın hatta
![]()
Kız seni düğüne çağırıcam allah nasip eder de olursa.
Gelir gibi bi tipin var![]()
gelirim gelmemmi gezme olsun baga yeterki:)Kız seni düğüne çağırıcam allah nasip eder de olursa.
Gelir gibi bi tipin var![]()
zero kaynıma alıyım mı seni bak benden iyi elti olur:)Gelir tabi benim düğüne bile gelecek sözü var![]()
zero kaynıma alıyım mı seni bak benden iyi elti olur:)
bu hafta yıkıyoruz ortalığı panpa ozaman görsün diyet gurupları kilo nasıl verilir mişBak 1 haftaya bende söz veririm![]()
bu hafta yıkıyoruz ortalığı panpa ozaman görsün diyet gurupları kilo nasıl verilir miş![]()
kız sana benim gibi elti vaadetiyorum daha ne istiyorsun çok vurarsın başını duvarlara karışmam ozaman :)Yook istemem kaynını![]()
hoşgeldin bacım ben dilekHerkese merhaba .Ben yeni geldim![]()
Hoşgeldin tatlımmmHerkese merhaba .Ben yeni geldim![]()
Tabii canım hakkını vermek gerekiyorcanım çok memnun oldum güzele dayanamam sana şimdididen ısındım oyüzdenkilona bayıldım verdimmi şöyle 20 30 verecenki verdiğine deysin demi
![]()
başlama sürenden tut işte dk elinemi yapışacak:)
Bildiginnnnn mahallenin ablasigelirim gelmemmi gezme olsun baga yeterki:)
hem hava atarım gelini ben zayıflatım ne emek verdim diye:) l