• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

1. Benim de bugünkü menüm
Kahvaltı
Peynir yumurta 4adet zeytın domates
Öğlen
Sütlü kahve elma
Aksam
Taze fasulye iki parca da tavuk göğsü 2litrede su yatana kadar yarım littre daha ıcerım yürüyüş artı evde biraz hareket aksa dan sonra cay yatmadan önce yoğurt yerım

meraba canım
tesekur ederim sen nasılsın

1. Benim de bugünkü menüm
Kahvaltı
Peynir yumurta 4adet zeytın domates
Öğlen
Sütlü kahve elma
Aksam
Taze fasulye iki parca da tavuk göğsü 2litrede su yatana kadar yarım littre daha ıcerım yürüyüş artı evde biraz hareket aksa dan sonra cay yatmadan önce yoğurt yerım

meraba canım
Afiyet olsun cnm
Menü gayet güzel

Ben sana yazmıştım da gormemissin kuzu demek ki 22 yaşındayım mayıs ta 23 olcam:KK66: ismim aysenur erzurum da yaşıyorum antalyaliyim. Diş hemşiresiyim.. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimmmm uzun soluklu bi kilo verme macerasi olsun insallah:KK60:sen kendinden bahset ttlim
Ayyyy bende 22 yaşındayım. Adim mehtap ankarada yaşıyorum. Ev hanimiyim aynen bende daha çok burdayım canim.

Dayanamıyorum inan ki içim içimi yiyor:)
Benim de yiyor ama gercekten cuma gunu surpriz olur umuduyla dayanicam :) tabii tamtersi de olabilir :) her gun tartılıp kilo veremedigimi gorsem neyse ama cuma verdim umuduyla veremedigimi gormek buyuk yikim olurdu herhalde :)

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin,bi buçuk galeta,üç.çatal peynir,bir ç.k reçel

Öğle 12.30
Yarım tabak zeytinyağlı kabak,bir bardak ayran

Ara 16.00
İki gün kurusu,iki ceviz

Akşam 19.30
İşyerindeydim hala toplu yemek getirtildi ekmeksiz kıyma kebap,bir bardak ayran

2.5 lt su,spor yok

Kızlar menüm

Sabah 07.15
Bir haşlanmış yumurta, 3 yeşil zeytin,bi buçuk galeta,üç.çatal peynir,bir ç.k reçel

Öğle 12.30
Yarım tabak zeytinyağlı kabak,bir bardak ayran

Ara 16.00
İki gün kurusu,iki ceviz

Akşam 19.30
İşyerindeydim hala toplu yemek getirtildi ekmeksiz kıyma kebap,bir bardak ayran

2.5 lt su,spor yok

Guzel menu bence :)

Ayyyy bende 22 yaşındayım. Adim mehtap ankarada yaşıyorum. Ev hanimiyim aynen bende daha çok burdayım canim.
Bebisin var heralde bide Allahım bagıslasin.. bende 2 bucuk yıllık evliyim bebek düşündüğüm için basladm kilo vermeye çok almışım hiç farketmouo insan hele tartıdan uzaklaşınca

Back
X