• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydın kızlar güne -100 gram ile başladım. Daha da hizlanmak istiyorum. Eşimle birlikte diyet yapıyoruz. O çok kilolu. 30 kilo civarında vermesi gerek. İnşallah mayisa kadar hedefime ulaşırım. Benim kilo vermem onu daha da hızlandırıyor.
günaydın cnm
ne güzel işin daha kolay olak
bizim gibi karsında hobiri gırtlak yiyen bi kocan olmıycak:KK70:

günaydın cnm
ne güzel işin daha kolay olak
bizim gibi karsında hobiri gırtlak yiyen bi kocan olmıycak:KK70:
Benim kocam bitek kahvaltılarda diyet yapıyo :KK70:
Önceki gece 11' filan sıcak ekmek almış ki asla beyaz ekmek aldırmam eve canı çekmiş miş:ukala:
1 ekmeği yedi eee nooldu diyet aman beni sıkma aman yerim ben:ukala::ukala:
Ben ondan önce vericem kazanıcam. :p

Ben ekmek fabrikasında Gıda Mühendisiyim ve eve hiç ekmek sokmuyorum . Geçenlerde birazcık hamburer ekmeği getirdim eve baktım ki sevgili eşim ekmeğe dadaniyor onu da aldım sakladım yok ettim. Bugün gidince sokak hayvanlarına verecegim sütle ıslayıp. Eve ekmek falan sokmayın. Vücut onu şeker olarak algılıyor.

Ben ekmek fabrikasında Gıda Mühendisiyim ve eve hiç ekmek sokmuyorum . Geçenlerde birazcık hamburer ekmeği getirdim eve baktım ki sevgili eşim ekmeğe dadaniyor onu da aldım sakladım yok ettim. Bugün gidince sokak hayvanlarına verecegim sütle ıslayıp. Eve ekmek falan sokmayın. Vücut onu şeker olarak algılıyor.
Supersiniz. Hayvanseverler candir:KK200:

Sabah: 8:00. Ilık limonlu su
Kahvaltı: 10:30 & 11:00 1 haşlanmış yumurta bi yudum chialı süt 1 litre detoks suyu

Çocuklarla alışverişe gidiyorum çantama bi yeşil elma atıcam öğle yemeği niyetine :)
Hadi hepinizi öptüm

Karatayın soyledigi gibi mi yani ekmek gercekten bu ladar zararlımı bana doktorum karbonhidrat ve tatlı yumurta kalitesini bozuyor demisti simdi sende soyleyince yine bi ekmekten sogudum.

Karatay haklı. Elbette ki her gıdanın insan sağlığına faydaları vardır. Vücudun ihtiyacı olan elzem bileşikleri barındırırlar. Bizim gibi kilo alma eğilimindeki insanların bu tür gıdalardan uzaklaşmış olması gerekir. Onu yapamıyorsanız sınırlama getirin kendinize. Ben günlerdir unlu birşey yememeye gayret ediyorum.

Günde iki kez fırın çalışırdı bazen sıkıntıdan kek kurabiye poğaça yapardım şimdi öğrendikten sonra hiç yapmıyorum. Bilinçleniyoruz ama biraz geç oldu sanırım

spor çetelesini hazırlıyım dedim lakin işin içinden çıkılacak gibi değil ..çünkü arkadaşlar spor yapanlar etiketlesın dememıze rağmen dogru duzgun etıket olmadıgı ıcın mesajların içinden spor aradım chemistry_eng chemistry_eng esra sağolsun tam etıketlemıs ve sporunu dk ile belirmiş :KK66:
bazı arkadaşlar km uzerınden bazı arkadaslar adım uzerınden yazınca kafa karıştı benım..notları aldım sahgull sahgull kaptanıma havele ediyorum düzenlemeyi yapsın kaptaniçem bidem:KK66:
hepinizi etiketliyim şimdi rica etsem bu konuda spor yapıldıgı zaman yapmadan önce yapıcam gıbı degıl
@ayyulduz 45 dk leslie yapıldı şeklinde olursa çok sevenırım :KK66:

ayrıca kızlar bende dahıl bıze yazılan msj cevap vermedıgımızı gordum geçmişi okumaya çalışalım, en azından arkadaşlarımızın bıze yazdıklarına bıldırımden bakıp cevap verelımkı garıbın söyledıgı havada kalmasın:)
sahgull sahgull
Zerosima Zerosima
Kaydasay77 Kaydasay77
OnDeryaa OnDeryaa
chemistry_eng chemistry_eng
@ssirun
Kahverengi211 Kahverengi211
@BtRt
@tudeel
@shimarik
@Yasnira
@Gencanne95
N Nurumcan94
@Furha63
@ciwan_annesi
@cylnslymn
spor çetelesini hazırlıyım dedim lakin işin içinden çıkılacak gibi değil ..çünkü arkadaşlar spor yapanlar etiketlesın dememıze rağmen dogru duzgun etıket olmadıgı ıcın mesajların içinden spor aradım chemistry_eng chemistry_eng esra sağolsun tam etıketlemıs ve sporunu dk ile belirmiş :KK66:
bazı arkadaşlar km uzerınden bazı arkadaslar adım uzerınden yazınca kafa karıştı benım..notları aldım sahgull sahgull kaptanıma havele ediyorum düzenlemeyi yapsın kaptaniçem bidem:KK66:
hepinizi etiketliyim şimdi rica etsem bu konuda spor yapıldıgı zaman yapmadan önce yapıcam gıbı degıl
@ayyulduz 45 dk leslie yapıldı şeklinde olursa çok sevenırım :KK66:

ayrıca kızlar bende dahıl bıze yazılan msj cevap vermedıgımızı gordum geçmişi okumaya çalışalım, en azından arkadaşlarımızın bıze yazdıklarına bıldırımden bakıp cevap verelımkı garıbın söyledıgı havada kalmasın:)
sahgull sahgull
Zerosima Zerosima
Kaydasay77 Kaydasay77
OnDeryaa OnDeryaa
chemistry_eng chemistry_eng
@ssirun
Kahverengi211 Kahverengi211
@BtRt
@tudeel
@shimarik
@Yasnira
@Gencanne95
N Nurumcan94
@Furha63
@ciwan_annesi
@cylnslymn
Günaydın kaptanım kaç gündür spor yapamıyordum çok şükür bugün başlıyorum kendimi daha iyi hisedıyom

Menumu yazayım kizlar

Sabh: şişkin uyandığım için yarım muz ve çeyrek elma yedim

Öğlen: 1 kase ezo gelin çorba yarım porsiyon kuşbaşı et 1 bardak ayran

Ara; 5-7 badem 1 activia

Akşam: nohutlu buğdaylı yogurtlu soğuk çorba 1 kase biraz uydurmaca yaptım 5 6 parça fırın karnıbahar

2 litre su devamı var:KK66:

Yoğurt kurumü de yaptım mı tamamdır

Spor: stepper 500 adim 20 dakika twister 100 mekik(yapcam daha )

Gayet güzel cnm

günaydın kızlar yeni uyandık desem, gece geç yatınca uykusuzluğa da dayanamayınca bu saat oldu neyse bizde hızlı hareket ederiz anamlara gidecem ara ara bakarım

Back
X