- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
atıyorsun ödemi ne güzel canım işteKızlar ben az once tartıldım 70.200 gr geliyorum 900 gr vermisim bir günde cok odem var sanıyorum.Bana yardımcı olabilcek odemi daha hızlı atmami sahliycak bir detoks uygulayan var mi elmali bi dekots okumustum onceki sayfalarda ama varsa farklı tavsiyeleriniz bakayım
canısı etiketlemeyi ve dk üzerinden yapmayı unutmaGünaydın kaptanım kaç gündür spor yapamıyordum çok şükür bugün başlıyorum kendimi daha iyi hisedıyom
bitanem yürüyüş gibisi varmı doğru yoldasınKaptanlarım tek yapabildiğim maalesef yürüyüş onu da deli gibi yürüyom gören nooluyo diye bakar bukadar acele nereye gidiyo diye yani. Km, süre ve adım yazabiliyorum o yüzden
Yulaf ezmesi tek basina evet tatsiz. Fakat bir tavaya 3kasik fln yada ne kdr isterseniz yilaf ezmesi koyun.ustune biraz sut biraz su yada tamamen sut koyup kaynatin.1dk icinde kendini birakiyor ztn.sonra tabakta yarim buyuk muz ezin. Ustune sicak yilaf ezmesini dokun. Karistirin.biraz kuru kayisi dilimleyin.biraz cig badem atin. Cok guzel oluyor. Tavsiye ederm.uzun sure tok tutuyor.
Evet grip oldm malesef
Gecmiş olsun canım Allah sifa versinKızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmazpek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.
canım benim çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun anju okadar zor bi ameliyat değil artık Allahız izniyle çabuk toparlanır. merakta bırakma bizi arasıra uğra canımKızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmazpek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.
Merhaba canlar. Bugun yogundu aksam da misafirlikteydim yazamadim. Buna tabii arti ile ilk kez cumayi karsilamanin verdigi mahcubiyet te sebep oldu biraz.
Neyse; bugun bir dilim kizarmis ekmek bir dilim peynir ve iki dilim salam ile kahvaltimi yaptim
Oglen; bir tabak makarna yedim iki aydir ilk kez tavuklu mantarli ( vucuduma sinirlendim. İstedigin bu mu al sana diyerek yedim)
Aksam; bir tabakta zeytinyagli iki cesit ot pirasa uc kofte yedim bir kepceden az corba ictim
Gun icerisinde birbucuk lt su ictim. Sekersiz kahve ve cay da ictim. Nesfit cikolatali bar yedim. Aksam da bir tane kurabiye yedim cayin yaninda. İste boyle.
Kızlar mrb.moralım çok bozuk babama anjıo yapılacakmış.rutin kontrole gitmişti.üstelik bugun dogum günü..inş bi problem çıkmazpek ugrayamıcam k.bakmayın şimdiden.
Ya var ya benim diyelim hep bir hafta sürüyor ikinci haftayı hiç görmedim ya acayip tatlı bağlantım var bu yuzden en son doktora giderim ya
Gecmiş olsun canım Allah sifa versin
canım benim çok geçmiş olsun,Rabbim beterinden korusun anju okadar zor bi ameliyat değil artık Allahız izniyle çabuk toparlanır. merakta bırakma bizi arasıra uğra canım![]()
Sagol cnm,aminGeçmiş olsun cnm Allah şifa versin inşallah