• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Dünkü menü hepimiz cıslı yemişiz

Kahvaltı 11.00
1 tutam maydanoz
1 yaprak marul
5 ince dilim sucuk
Yarım dilim ekmek çikolata sürümlük
Kibrit kutusu kadar peynir

Akşam 17.30
İki kepçe yeşil fasülye
2 kaşık pilav
1 tane etimek

2 litreyi geçkin su

İyi cnm gayet

Günaydın kızlar:)şöyle birşey mi yapsak acaba,herkes saat 17.00 den sonra menülerini yazmaya başlarsa kopukluk olmaz daha rahat takip edilebilir ne dersiniz.birde OnDeryaa OnDeryaa nasıl yapalım kuzum hangimiz hangi günler yada nasıl takıp edelim
Canım hiç fark etmez. Bi gün ben bi gün sen olabilir mesela ortak olabilir sen nasıl dersen

Canım hiç fark etmez. Bi gün ben bi gün sen olabilir mesela ortak olabilir sen nasıl dersen
H.içi geç eve geç geldiğim için takip etmem zor olabilir.cmrtsi-pazar-pzrtsi bende diğer günler sende olsa nasıl olur.en azından h.sonu bende olursa rahat olur benim için.h.içi o yorgunlukla gözden kaçırabilirim.sanada uyarsa tabi

H.içi geç eve geç geldiğim için takip etmem zor olabilir.cmrtsi-pazar-pzrtsi bende diğer günler sende olsa nasıl olur.en azından h.sonu bende olursa rahat olur benim için.h.içi o yorgunlukla gözden kaçırabilirim.sanada uyarsa tabi
Tamam canım benim için de öyle daha iyi çocuklar evde olunca bende h.sonu bakamayabiliyorum

Dünkü menü hepimiz cıslı yemişiz

Kahvaltı 11.00
1 tutam maydanoz
1 yaprak marul
5 ince dilim sucuk
Yarım dilim ekmek çikolata sürümlük
Kibrit kutusu kadar peynir

Akşam 17.30
İki kepçe yeşil fasülye
2 kaşık pilav
1 tane etimek

2 litreyi geçkin su
cısların bile kararında olmuş aferin benim arkadaşıma;)

Back
X