• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bi foto gorsek :) bilemedim simdi. Herkesin vucudu da farklı. Ben 75 kiloyken arkadas 67kiloydu ve benden kilolu duruyordu. Zaten benim 75 kilo olduguma inanmiyordu kimse. Kimi sıkıdır. Gostermez kiloyu. Takilmayin bence. Aynada nasil mutlu iseniz oyle olun. Ama aksamlari makarnalar pilavlar yiyerek gitmez kilolar T tudeel cigimm :))
Bi ara resim atim size:)anlaşıldı

Canım bilemedim. Peki aynı kıyafet olan 46 bedeni denedin mi. Yani muhakkak 8 kiloda fark etmesi gerek. Yeni kıyafetlerde kalıplar çok küçülmüş.
Aynı eteği giyiyorum zatenönceden çok pörtlüyordu göbek şimdi daha iyi normal gibi duruyor.

Aynı eteği giyiyorum zatenönceden çok pörtlüyordu göbek şimdi daha iyi normal gibi duruyor.
Canım bendede kilo sıkıntı değil aslında.göbegim kaldı dogum sonrası.önceye göre tabiki daha küçük ama egildiğimde katlanıyor ya sinirim bozuluyor.yumuşacık bişe

Benimde ya karın berbat. Göğüsler öyle çatlak sarkık yumuşak bir karın göğüs bacak. Sıklaştırici kremler kesin ise yarıyor mu acaba çok kötü olmuş vücudum. 3 seneye yakın 16 kilo gitti. Vücudum çok yumuşak bana bir fikir verin ne yapmam lazım. Spor ama çok yapamıyorum belim ve boynum ağrıyor.
:KK43::KK43::KK43:

Arkadasim bir ara bana yazmisti. Su kirk kilo nasil gider hesabindaki kadin kullaniyormus. Denemek lazim...

Bi ara resim atim size:)anlaşıldı

Bekleriiizz :)

en ideal kilo boy ile kilo arasında 10 kilo olmasıymış seninkisi ideal bence canım

Ben 1.58im ne yani 48 kilo mu olayim simdi :D

Back
X