• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

70.5 kg
Göbek: 98
Göğüs: 95
Bel: 83
Basen: 104
@NzLi canım yarışımız başladı.
Aynen yaz cuma farka bakıcaz birlikte ;)

Benim kahvaltı eşim sayesinde sabotaja uğradı hava yağmurlu koşmaya da çıkamadım. Yani güne kötü başladım. Bankada işim var orya gitçem. Ama akşam ve ertesi günler dikkat edicem inşallah

70.5 kg
Göbek: 98
Göğüs: 95
Bel: 83
Basen: 104
@NzLi canım yarışımız başladı.
Aynen yaz cuma farka bakıcaz birlikte :KK66:

Benim kahvaltı eşim sayesinde sabotaja uğradı hava yağmurlu koşmaya da çıkamadım. Yani güne kötü başladım. Bankada işim var orya gitçem. Ama akşam ve ertesi günler dikkat edicem inşallah

Mezurem yok :KK43:

Canim bak nslda oluyor. Mutlu ol canim guclu kadinlariz biz. :KK200:

Saol canim :KK15:

Mezura bende istiyorm. Yani vaktim olsa tuhafiyeci arastircam:)) koctasta fln satilio mudur ki.

Cuma 60.0
Pzrt 60.2
+200 gr bşy değil cumaya eksideyim inş.
Hoşgelsn 59laar.
Akşama misafrim var neydem neydem ben
Bana misafir gelince zaten dogru durust birsey yiyemiyorum hizmetten. Sende hazirligini yap tabagina diyetine uygun biseyler koy bence

Bana misafir gelince zaten dogru durust birsey yiyemiyorum hizmetten. Sende hazirligini yap tabagina diyetine uygun biseyler koy diyete uygun pek bişey yok. Günümüz var bnden başka diyette olan da yok ya sevilen şeyleri yaptım ben de:)
Az yiyorum ama az da olsa diyet dışına çıkınca tempom bozuluyor ona dertleniyorum.
Neyse bakacaz çaresine artk
Sabahı hafif yaptım oyüzden

Bana misafir gelince zaten dogru durust birsey yiyemiyorum hizmetten. Sende hazirligini yap tabagina diyetine uygun biseyler koy

diyete uygun pek bişey yok. Günümüz var bnden başka diyette olan da yok ya sevilen şeyleri yaptım ben de:)
Az yiyorum ama az da olsa diyet dışına çıkınca tempom bozuluyor ona dertleniyorum.
Neyse bakacaz çaresine artk
Sabahı hafif yaptım oyüzden

Back
X