• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi akşamlar kızlar:)
Menüm
Sahur
1 sb süt
3 yk Yulaf
2 yk çiğ fındık
1 haş yumurta
2 dilim peynir
3 yk lor
Yeşillik
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
1/2 fırın patates
Ara
1 kase yer fıstığı
4 üçgen dilim karpuz
Suyu 2.5 lt ye tamamlıyorum sahura kadar
afiyet olsun canim guzel

Gene takim birincisiyim ve sahgull sahgull kaptanimcim beni gene gormezden geliyooorr :) evet cok katilamiyor olabilirim ama burayi hic birakmadim. Gunlerce gelmemezlik etmedim. Neden burayi savsakladim biraz derseniz, oyle hayatim cok dortdortluk gitmiyor. Burada coluk cocuk kaynana es dertlerinizden bahsediyorsunuz cogu zaman fikrim olmuyor. Bekarim. Yemek tariflerinden bahsediyorsunuz ben hic yemek yapmiyorum vs derken boyle cok fazla konulara dahil olamamaya basladim. Havalar isindi sezon acildi isler yogunlasti derken eve gelip te her zaman butun gun ekrana bakarak calistigimdan tel basinda vakit geciremiyorum yeri geliyor 8de uyuyp sabah uyaniyorum vs. İcime oturmuş doktum derdimi :KK70:ama hepinizi seviyorum ve takip etmeye calisiyorum..
tebrik ederim canim:KK9::KK9::KK9::KK9:

Sabah: 1küçük nugget iki ısırık tb. Ekmek. Bi ısırık tost

Öğle: 2ısırık simit 2fırt ayran

Akşam: bi tabak sebzeli köy eriştesi
Bi dondurma

Su: 2 litre

Spor: yarım saat tempolu. 3saat çarşı pazar yürüyüş. (Bacaklarım berbat ölüyom)
guzel canim afiyet olsun

Gene takim birincisiyim ve sahgull sahgull kaptanimcim beni gene gormezden geliyooorr :) evet cok katilamiyor olabilirim ama burayi hic birakmadim. Gunlerce gelmemezlik etmedim. Neden burayi savsakladim biraz derseniz, oyle hayatim cok dortdortluk gitmiyor. Burada coluk cocuk kaynana es dertlerinizden bahsediyorsunuz cogu zaman fikrim olmuyor. Bekarim. Yemek tariflerinden bahsediyorsunuz ben hic yemek yapmiyorum vs derken boyle cok fazla konulara dahil olamamaya basladim. Havalar isindi sezon acildi isler yogunlasti derken eve gelip te her zaman butun gun ekrana bakarak calistigimdan tel basinda vakit geciremiyorum yeri geliyor 8de uyuyp sabah uyaniyorum vs. İcime oturmuş doktum derdimi :KK70:ama hepinizi seviyorum ve takip etmeye calisiyorum..
Yaa cnm evet baktım sen birinci olmuşsun görmezden geleyim dedim:KK70: hiç işim misafirim yoktu fırsat bulamamakla hiç ilgisi yoktu sırf sen birinci oldun diye:KK59:
Cnm konular sarmasa dahi en azından menülere yorum yapmalısın ve menülerini düzenli yazmalısın yoksa ister istemez kopukluk oluyor
Açıkcası bayram dönüşü herkesten full katılım bekliyorum

İyi akşamlar kızlar:)
Menüm
Sahur
1 sb süt
3 yk Yulaf
2 yk çiğ fındık
1 haş yumurta
2 dilim peynir
3 yk lor
Yeşillik
İftar
1 kase mercimek çorbası
2 köfte
1/2 fırın patates
Ara
1 kase yer fıstığı
4 üçgen dilim karpuz
Suyu 2.5 lt ye tamamlıyorum sahura kadar
Menü güzel cnm afiyet olsun

IMG_7972.webp

Kizlar merhaba
Agrilarim gecti sukur.ama arada sol kasikta batma oluyor. Is yerinde islerim cok artti.dikkat etmeme ragmen en son 67.5kiloyu gordm.ilginc sekilde kilom ilerliyor :( is yerinde artik cok yoruluyorm. Bugun ucagim vardi. Ailemleyim. Biraz dinlenicem. Anne evi gibisi yok bu dunyada.hayatimda ne olursa olsun.kapisini actigimda o huzuru hissediyorsun. Allah herkesin ailesini korusun.uzun saglikli mutlu omur nasip etsin
Hepinizin bayramini kutlarim. Sizleri seviyorum. Haftaya donecegim insallah.

Kizlar merhaba
Agrilarim gecti sukur.ama arada sol kasikta batma oluyor. Is yerinde islerim cok artti.dikkat etmeme ragmen en son 67.5kiloyu gordm.ilginc sekilde kilom ilerliyor :KK43: is yerinde artik cok yoruluyorm. Bugun ucagim vardi. Ailemleyim. Biraz dinlenicem. Anne evi gibisi yok bu dunyada.hayatimda ne olursa olsun.kapisini actigimda o huzuru hissediyorsun. Allah herkesin ailesini korusun.uzun saglikli mutlu omur nasip etsin
Hepinizin bayramini kutlarim. Sizleri seviyorum. Haftaya donecegim insallah.
Cnm benim doktora neden gitmiyorsun normal mi bukadar uzun sürmesi
Ne mutlu sana cnm ben gidemedim
Aminnn inşallah

Sabah:

8:30 limonlu su

Öğle:

12:00 1dilim tb. Ekmek. 1kaşık közbiber patlıcanlı sos. Tereyağ (ekmeğe sürdüm)

15:30 2-3 çatal sebzeli erişte

Akşam:

20:00 2 tuzlu susamlı kurabiye.

Su: 2.5 litre

Back
X