• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhabalar arkadaşlar beni de bu gruba yönlendirdiler boyum 163 kilom 67 3 yıldır evliyim evlenirken 59 kilo idim ama malesef bende evlenince kilo alanlar kervanına katıldım bide bunu dediklerinde inanmazdım :)

kilo olarak en çok 72 yi görmüştüm üni yıllarında dukan diyeti yaparak 66 ya düştüm ardın dan sağlıklı beslenerek 57 kilolara düşmüştüm ne güzel ama evlenince geri geldi kilolar malesef

dukan aslında güzel kilo verdiriyor ama ben yazın yapmıştım acayip susatıyordu yulaf bide yumurta zor yiyen bi insan olarak yulaf ve ikisinden tiskindim ondan devam demedim

şimdi hamilelik düşünüyorum o yüzden de sağlıklı beslenmem lazım ben genel olarak karbonhidrat düşkünüyüm ekme pide vs çok severim onları kessem sebze ve protein ağırlıklı beslensem güzel olacakta bakalım inş burası motivasyon olucak benim için

sevgiler herkese
bende makarnasız yaşayamam :mad:

Evet canım 7 aylık ve 4 yaşında çocuklar. Affedilmeyecek değil tabi ama ömür boyu çekilir gibi de olmayan şeylerdi. Ama bu süreçte hatasını farketti haklı olduğuma karar verdi. Çabalıyor bakalım. Ama bu süreç bana 1,3 kilo olarak geldi. Bakalım
gider canım kilolar gider huzurun yerinde olsunda 1,3 kg bir haftalık sıkı diyete bol suya bakar sıkma canını

Merhabalar arkadaşlar beni de bu gruba yönlendirdiler boyum 163 kilom 67 3 yıldır evliyim evlenirken 59 kilo idim ama malesef bende evlenince kilo alanlar kervanına katıldım bide bunu dediklerinde inanmazdım :)

kilo olarak en çok 72 yi görmüştüm üni yıllarında dukan diyeti yaparak 66 ya düştüm ardın dan sağlıklı beslenerek 57 kilolara düşmüştüm ne güzel ama evlenince geri geldi kilolar malesef

dukan aslında güzel kilo verdiriyor ama ben yazın yapmıştım acayip susatıyordu yulaf bide yumurta zor yiyen bi insan olarak yulaf ve ikisinden tiskindim ondan devam demedim

şimdi hamilelik düşünüyorum o yüzden de sağlıklı beslenmem lazım ben genel olarak karbonhidrat düşkünüyüm ekme pide vs çok severim onları kessem sebze ve protein ağırlıklı beslensem güzel olacakta bakalım inş burası motivasyon olucak benim için

sevgiler herkese
hoşgeldin canım birlikte ideal kilolara ulaşacağız.

Bu sabah itibari ile 57.0 ile diyete basliyorum:)
Menü'm
Yag koymadan kizarttim sucuklar,
Domates,avucici kadar beyaz peynir
bi tutam kadarda ekmek.
Ve en önemlisi su
Esim ve bebek uyuyor ben aciktim o yuzden caysiz kahvaltim.esim uyandiginda da onunlada sekersiz cay icerim.

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza :KK28: 1.70 boyum 74 kiloyum. Hedefim öncelikle 69 sonra 60 kilo olmak. Spora başladım iki haftadır gidiyorum. Bu sabah süt ve eti formun yüksek lifli sade gevreğinden yedim bir kase .

Merhaba kızlar bende yeni katıldım aranıza :KK28: 1.70 boyum 74 kiloyum. Hedefim öncelikle 69 sonra 60 kilo olmak. Spora başladım iki haftadır gidiyorum. Bu sabah süt ve eti formun yüksek lifli sade gevreğinden yedim bir kase .
Hoşgeldin cnm
Ilk sayfada kurallar var kabul edersen beraber devam edersin
Bi çok yeni arkadaş katıldı
Tanışıp kaynaşırsınız :)

Merhaba bende Yen'i katıldım aranıza. 74 kiloyum ve 10 kilo vermek istiyorum. Belli bir diyet listesi var mı yoksa herkes kendi mi yapıyor?
Hosgeldin.❤ herkes kendine uygun bir diyet yapiyor canim ilk sayfadaki kurallari okursan daha net anlarsin herseyi. Takim arkadaslarin gelince detayli konusursunhz

Merhaba arkadaşlar dün bana davet gelmişti bende biraz bakındım emziren annelerin zayıflamakta grubunda devam etmek bana daha uygun olacağını düşünüyorum bebeğim daha küçük bebeğim emmeyi bırakınca inşallah O zaman sizinle devam ederim davetiniz için teşekkürler

Tekrar Merhaba ben sabah nesfit Yemiştim sabahları genelde yumurtalı falan güzel kahvaltı yapıyorum ama dün eve geç gelince geç kalktım
Arada 1 ceviz ve 3 4 tane fındık yedim
öğlen de çorba salata bide etli yemek yedim çalıştığım için yağ oranını sadece sabah ve akşam dikkat edebilicem öğlen ekmek pilav makarna tabiki yok genelde bu üçlü şeklinde devam eder

Yeni gelen arkadaşlarım ilk sayfada kurallar var okuyup kabul ettiğinizi bildirmeniz sonucu 2 haftalık deneme süreniz başlamış olacak. Menü paylaşımı yapmamız ve diğer arkadaşların menüsüne yorum yapabiliriz. Herkes kendine uygun bir diyet listesi uygulayabilmektedir.
Hepimize bol şanslar takıldığınız yerde sorun yardımcı olurum. :)))

Back
X