• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
1 şeftali
azicik uzum

ogle
3 yk kadar bulgur
2 yk kasi kadar et
1.5 dilim ekmek
3 kasik kadar yumurtali azz yagli melemen

aksam
1 kase yoguttlu corba
4-5 yk et
4-5 yk bulgur

su uyuyana kadar 2 ins

Merhaba arkadaslar..araniza yeni katildim..bu sabah tartildigimda 57.2 kiloydum hedefim 48kg olmak
Isleyisle ilgili cok bir bilgim yok cözmeye calisiyorum, paylasimlari falan geriye dönük okuyup isleyisi anlamaya calisiyorum.. yanlis bir paylasimim olursa uyarip dogrusunu ogretirseniz mutlu olurum.

Herkese merhaba giremedim ne zamandir annemle kardesim sonra gorumcemler derken ben vcye gitmeye bile vakit bulamadim misafir zor ya hemde yatiliysa gerci Allahim eksik etmesin artik duzenli devam insallah okullar acilinca hayat daha bi duzenli oluyo sanki

Herkese merhaba giremedim ne zamandir annemle kardesim sonra gorumcemler derken ben vcye gitmeye bile vakit bulamadim misafir zor ya hemde yatiliysa gerci Allahim eksik etmesin artik duzenli devam insallah okullar acilinca hayat daha bi duzenli oluyo sanki
Merhaba canım aynen misafir düzeni bozuyor
Ama napalım buda hayatın gerçeği alışmak lazım bahane olmamalı
Hadi bakalım bunhaftada tartıda mucizeler bekliyorum toparlan biranönce

Merhaba arkadaslar..araniza yeni katildim..bu sabah tartildigimda 57.2 kiloydum hedefim 48kg olmak
Isleyisle ilgili cok bir bilgim yok cözmeye calisiyorum, paylasimlari falan geriye dönük okuyup isleyisi anlamaya calisiyorum.. yanlis bir paylasimim olursa uyarip dogrusunu ogretirseniz mutlu olurum.
Hoşgeldin canım
Zamanla öğrenirsin merak etme
İlk sayfada kurallarımız var mesela orayı okuyarak başlayabilirsin

Sabah
1 şeftali
azicik uzum

ogle
3 yk kadar bulgur
2 yk kasi kadar et
1.5 dilim ekmek
3 kasik kadar yumurtali azz yagli melemen

aksam
1 kase yoguttlu corba
4-5 yk et
4-5 yk bulgur

su uyuyana kadar 2 ins
Canım gün içinde çok fazla bulgur tüketmişsin şişkinlik yapar
Öğlen hele hem ekmek hem bulgur çok çok fazla

Merhabalar :KK43:(
Üzgünüm çünkü bugün diyet yalan oldu.. menüm kahvaltıda omlet salatalık biber şeklinde başladı öğlen ızgara köfte beş adet ama sonrasında regl olmamla birlikte şiddetli sancılar yemek hazırlayamama neden oldu ve ne bulduysam yiyip ilaç aldım ( çiğ köfte; turşu falan )
Suyumu içtim aralarda meyve ve ceviz yedim
Spor malesef yapamadım :KK43:((
Tamam canım olan olmus önümüzd bakalım yeterki devamı gelmesin en önemlisi o
Biraz sporu arttırır yakarsın

Henüz günü kapatmadım ama menümü yazayım gelmişken :) 2 kızının da uyumasını fırsat bilen anne:anne:
Kahvaltı 9.30 1 dilim çoktahıllı ekmek, 1 kk kaşar, 1 yumurta omlet, 3 siyah zeytin, domates salatalık
Ara 12.00 3 yk yoğurt yarım elma yarım armut
Ara 15.00 1 köz biber 1 dilim ekmek 1 parça kaşar
Akşam 18.00 ızgara balık ve bol salata :kk77:(yiyeceğim inşallah :) extra bişey yersem eklerim. Pazarları eşim evde olunca saatler değişiyor biraz. Su şimdilik 3.3 lt ama 4 e tamamlarım 3 fincan da rezene çayı.
Menün çok güzel canım afiyet olsun

günaydın kızlar, hayırlı haftalarınız olsun... dünki menümü paylaşıyorum;

sabah:
domates - salatalık- sucuklu yumurta-peynir-az kaşar peynir-zeytin-2 dilim çavdar ekmeği-1 bardak şekersiz siyah çay

ara: 1 ad armut

akşam: 2 dilim biftek - yoğurt - salata

spor: jillian 30 day shared 30 dakika

spordan sonra : laktozsuz süt 1 bardak

su: 2 lt

Kızlar Merhaba

sanırım hamileyim :) haftasonu test yaptım evde silik cizgi vardı çok hastaydım biliyorsunuz ilaç içemiyordum en sonunda acile gittim cumartesi işten aldım eşim erken çıkmak zorunda kaldım sanırım varsa bile şuan çok küçük bi kaç gün sonra 2 katlaması gerek dediler

sağlıklı beslenmeye aynı şekilde devam ediyorum ama sanırım artık benim için diyet olmayacak inş artış gösterir de rahatlarım deli gibi heyecanlıyım
mayıstan beri korunmuyorduk ama bayram kardeşimin düğün ve bu hastalık derken bana süpriz oldu eşim de bende hala inanamıyoruz sanırım utrosonda görmeden de inanamıycaz

doğumdan sonra sizinle devam etmek çok isterim teşekkürler herşey için

sevgiler

Kızlar Merhaba

sanırım hamileyim :) haftasonu test yaptım evde silik cizgi vardı çok hastaydım biliyorsunuz ilaç içemiyordum en sonunda acile gittim cumartesi işten aldım eşim erken çıkmak zorunda kaldım sanırım varsa bile şuan çok küçük bi kaç gün sonra 2 katlaması gerek dediler

sağlıklı beslenmeye aynı şekilde devam ediyorum ama sanırım artık benim için diyet olmayacak inş artış gösterir de rahatlarım deli gibi heyecanlıyım
mayıstan beri korunmuyorduk ama bayram kardeşimin düğün ve bu hastalık derken bana süpriz oldu eşim de bende hala inanamıyoruz sanırım utrosonda görmeden de inanamıycaz

doğumdan sonra sizinle devam etmek çok isterim teşekkürler herşey için

sevgiler
Çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizimde bir kimyasalla sonuçlanan tüp bebel tedavimiz var Allah bizede nasip eder inşallah.

Çok sevindim senin adına. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizimde bir kimyasalla sonuçlanan tüp bebel tedavimiz var Allah bizede nasip eder inşallah.
ÇOK geçmiş olsun benimkide çok erken zaten inş sağlıklı gebeliktir adet tarihime 2-3 gün var yanımda ki arkadaşta izinde kadın doğuma ancak haftaya gidebilirim perşembe tekrardan kan verecem ama artış varsa kimyasal değildir dimi

ÇOK geçmiş olsun benimkide çok erken zaten inş sağlıklı gebeliktir adet tarihime 2-3 gün var yanımda ki arkadaşta izinde kadın doğuma ancak haftaya gidebilirim perşembe tekrardan kan verecem ama artış varsa kimyasal değildir dimi
Canım bende artış oldu. Ama değerlerim çok düşüktü. 7.79 ile başladı 2 gün sonra 41 e sonraki 2 gün sonra 72 ye yükseldi ama bizim tüp bebek olduğu için doktorum sağlıksız olduğunu devam etmeyeceğini söyledi zaten 10 gün içinde 2 ye düştü. Bence düşünme şimdi kimyasalı falan gönlünü ferah tut Allahın izniyle alacaksın kucağına. İlk kan değerin kaç çıkmıştı?

Günaydın kızlar dün akşam saat 10 civarında şiddetli baş dönmesi yüzünden hastaneye gittim kan testi yaptırdık tansiyonumu ölçtük 500 mg bir serum taktılar sonuçları almaya gittigimizde doktor kansızlık ve tansiyon düşüklüğü olduğunu söyledi diyet yaptığımı söyleyince sen diyet yapamazsın dedi şu an moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum:KK43: eşimde bunları duyunca kendini öldürmeyemi niyetlisin dedi diyet yapmamı istemiyor doktor birkaç kan yapıcı ilaç verdi onlar bittince yine başlamayı düşünüyorum şimdilik kendinize iyi bakın. Sevgililer

Günaydın kızlar dün akşam saat 10 civarında şiddetli baş dönmesi yüzünden hastaneye gittim kan testi yaptırdık tansiyonumu ölçtük 500 mg bir serum taktılar sonuçları almaya gittigimizde doktor kansızlık ve tansiyon düşüklüğü olduğunu söyledi diyet yaptığımı söyleyince sen diyet yapamazsın dedi şu an moralim çok bozuk ne yapacağımı bilemiyorum:KK43: eşimde bunları duyunca kendini öldürmeyemi niyetlisin dedi diyet yapmamı istemiyor doktor birkaç kan yapıcı ilaç verdi onlar bittince yine başlamayı düşünüyorum şimdilik kendinize iyi bakın. Sevgililer
Geçmiş olsun canım unutma önce sağlık biz sağlıklı olmak için kilo veriyoruz sende lütfen sağlıklı olmak için uğraş doktor diyet yapamazsın diyorsa yapma bırak. Senin sağlığın herseyden önemli

Teşekkürler sağol canım daha 2 3 gün olmuştu başlayalı :KK43:
Geçmiş olsun canım unutma önce sağlık biz sağlıklı olmak için kilo veriyoruz sende lütfen sağlıklı olmak için uğraş doktor diyet yapamazsın diyorsa yapma bırak. Senin sağlığın herseyden önemli

Canım bende artış oldu. Ama değerlerim çok düşüktü. 7.79 ile başladı 2 gün sonra 41 e sonraki 2 gün sonra 72 ye yükseldi ama bizim tüp bebek olduğu için doktorum sağlıksız olduğunu devam etmeyeceğini söyledi zaten 10 gün içinde 2 ye düştü. Bence düşünme şimdi kimyasalı falan gönlünü ferah tut Allahın izniyle alacaksın kucağına. İlk kan değerin kaç çıkmıştı?
canım öncelikle rabbim inş tez zamanda sana da verir
inş dediğin gibidir benim kan değerim 29,03 çıktı perşembe günü yeniliycem inş

Back
X