• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Iyi akşamlar kızlar:) menüm
Sabah
2 nohut unundan şekersiz yağsız pankek
1 haş yumurta
1 tk tahin pekmez
1 dilim peynir
Maydanoz
Öğle
2 tavuk but
1-2 dilim fırın patates
Bol salata
Ara
2 salatalık
1 havuç
1 sb süt
Akşam
8 yk barbunya
1 sb ayran
Su 2.5 lt.

Merhaba bugünki menüm
Kahvaltı; beyaz peynirli kepek ekmeğinden tost
Öğle ; yoğunluktan sadece altıbaşak kepekli grisini ve yoğurt
Arada malesef 2-3 tane tuzlu kurabiye
Akşam yarım muzdan yoğurt içine müsli
Su neredeyse 1;5 lt ancak
Sport 15 dk squat
Malesef iki gündür çok şiddetli baş dönmem var diyetimi de etkiledi eliptik yoğun yaptım sanırım kulak içi kristaller oynamış :( umarım bırakmak zorunda kalmam diyeti mide bulantısı da yapıyor malesef suyu o nedenle az tükettim
Herkese iyi geceler

Selam kizlar.. bu sabah 8 gibi yaptim kalvaltimi yarim haslanmis yumurta+4tane y.zeytin+1 tane k.biber+1 kk peynir+yarim domates+bir kac dilim de salatalik ve havuç
10.30 da ara 1 fincan kahve+1hurma
Ogle 12.00 4yk tarcinli yogurt+1yk yulaf+1 gun kurusu
15.30 da 1bardak yesil cay+4tane cig findik
Aksam 17.30 6yk taze fasulye+1bardak ayran
19.30-21.00 arasi yüzdüm
yuzme sonrasi 1tane soda ictim+ yarim muz yedim ve 45dk yuruyus yaptim
Toplamda 3lt su ictim

Bir de ben sizlerden fikir almak istiyorum. Benim baya baya cok sıkılasmam lazim :KK43: burda henuz hic bahsetmedim ama ben gectigimiz nisan-temmuz arasi 18 kilo verdim o uc aylik surede hic spor yapmadim :KK43: duzenli ve sık olmasada vakit buldukca yuruyus yaptim ama o kadar azdi ki onu spordan saymiyorum bile. Haliyle vucut saldikca saldi kendini. Agustos da yuzmeye basladim hafta da iki gun 1-1.5 saat yuzuyorum arada yine vakit buldukca yuruyus yapiyorum ama yetmiyor sıkılasma kavramindan eser yok hala. Sizce yuzdugum gun sayisini mi artirsam daha etkili olur yoksa yuruyusler yerine hafta da bir yada iki gun de pilatese mi gitsem? Ya da benim aklima gelmeyen baska bir oneriniz var midir faydasi olacak?

Bir de ben sizlerden fikir almak istiyorum. Benim baya baya cok sıkılasmam lazim :KK43: burda henuz hic bahsetmedim ama ben gectigimiz nisan-temmuz arasi 18 kilo verdim o uc aylik surede hic spor yapmadim :KK43: duzenli ve sık olmasada vakit buldukca yuruyus yaptim ama o kadar azdi ki onu spordan saymiyorum bile. Haliyle vucut saldikca saldi kendini. Agustos da yuzmeye basladim hafta da iki gun 1-1.5 saat yuzuyorum arada yine vakit buldukca yuruyus yapiyorum ama yetmiyor sıkılasma kavramindan eser yok hala. Sizce yuzdugum gun sayisini mi artirsam daha etkili olur yoksa yuruyusler yerine hafta da bir yada iki gun de pilatese mi gitsem? Ya da benim aklima gelmeyen baska bir oneriniz var midir faydasi olacak?
Canım güncel kilonu hatırlamıyorum ama ben salona giderken spor hocası önce yürüyüş bisiklet gibi cardio egzersizlerle istenilen kiloya ulaşmamı sonra beni pilates grubuna alacağını ve sıkılaşmayı da orda tamamlayacağımızı söylemişti. Tabi kızıma bakacak birini bulamayınca devam edemedim o zaman.

Dünkü menüm;
07.00 kahvaltı 1 yumurta omlet, 1 kk beyaz peynir, 1 salatalık
10.00 ara yarım elma, yarım armut, 10 çiğ fındık
13.00 öğle 8 etli yaprak sarma, salata, yoğurt
16.00 ara yarım elma, yarım armut
19.00 2 çöpşiş, 1 bardak ayran, salata biraz lavaş

Dünkü menüm;

Akşama lavaşı yemem hataydı biliyorum :(
Su 4 lt 2 fincan rezene çayı, 1 fincan emziren anne çayı.

Merhaba bugünki menüm
Kahvaltı; beyaz peynirli kepek ekmeğinden tost
Öğle ; yoğunluktan sadece altıbaşak kepekli grisini ve yoğurt
Arada malesef 2-3 tane tuzlu kurabiye
Akşam yarım muzdan yoğurt içine müsli
Su neredeyse 1;5 lt ancak
Sport 15 dk squat
Malesef iki gündür çok şiddetli baş dönmem var diyetimi de etkiledi eliptik yoğun yaptım sanırım kulak içi kristaller oynamış :KK43: umarım bırakmak zorunda kalmam diyeti mide bulantısı da yapıyor malesef suyu o nedenle az tükettim
Herkese iyi geceler
Cnmm geçmiş olsun
Spora ara ver biraz
Ani hareketlerden kaçın

Selam kizlar.. bu sabah 8 gibi yaptim kalvaltimi yarim haslanmis yumurta+4tane y.zeytin+1 tane k.biber+1 kk peynir+yarim domates+bir kac dilim de salatalik ve havuç
10.30 da ara 1 fincan kahve+1hurma
Ogle 12.00 4yk tarcinli yogurt+1yk yulaf+1 gun kurusu
15.30 da 1bardak yesil cay+4tane cig findik
Aksam 17.30 6yk taze fasulye+1bardak ayran
19.30-21.00 arasi yüzdüm
yuzme sonrasi 1tane soda ictim+ yarim muz yedim ve 45dk yuruyus yaptim
Toplamda 3lt su ictim
Menü harika canım

Cnm eğer imkan varsa yüzmeyi arttır en güzel spor bence
Ayrıca evdede sıkılaşmak adına hareketler yapabilirsin
Plates bana daha çok kilo işi bitince yapılabilcek bişey gibi geliyor

Dünkü menüm;
Cnm lavaş abartı değilse sorun olmaz
Afiyet olsun

Dünki menüm

Kahvaltı 9:45
1 haş yumurta
Salatalık, domates
1 tutam maydanoz
1 dlm peynir
5 zeytin
1 dlm ekmek

Akşam 17:00
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
1 dlm ekmek

Ara 19:00
6 adet fındık

2 lit su
30 dk yuruyus

Vee kızlar regli oldum malesef acayip şişim inşallah cumaya atarım

Selam kızlar
yoğunluktan uğrayamadım. Ufaklığı okula alıştırdım derken hafta sonu hasta oldu kuzum.
boğaz enfeksiyonu. Biraz da ateş bugün okula gitmedi çok istemesine rağmen. Bakalım yarın gider belki. Bugün detoks suyu yapacaktım kendime ama işte kızımla uğraşmaktan gece ateş nöbeti tutmaktan yine olmadı. Bakalım yarına şu limonlu salatalıklı bir detoks suyu yapayım diyorum.
Oo kelebek sensim)) Sen 70 lerdeydin sanki yanlis mi hatirliyorum? Masallah sana ben afife lale bu arada

Back
X