- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Sağol canımGüzel canım tavuk yiyerek çok iyi etmişsin
İş o kadar zorladı ki çocuklarla o yüzden dayanamadım detoksa 2günde koca ev bitermi bitti valla hemde 3çocukla haaa bidaha 2günde bu haltı yermiyim yemem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımGüzel canım tavuk yiyerek çok iyi etmişsin
Haha olsun bak kurtuldun artık rahatsın o kadar işe rağmen iyi dayandın bence sende yarın baskülde baya fark olacakSağol canım
İş o kadar zorladı ki çocuklarla o yüzden dayanamadım detoksa 2günde koca ev bitermi bitti valla hemde 3çocukla haaa bidaha 2günde bu haltı yermiyim yemem
Afiyet olsun canımsahgull menümü yazayım
10.00
2yumurta yağsız tavada
2hindi füme 5s zeytin
1kk s.peynir 2tb
12 yarım mandalina
13.00 15.00 ayran detoksu
19.30 1dilimekmek
3-4 parça tavuk
İnşallah canımHaha olsun bak kurtuldun artık rahatsın o kadar işe rağmen iyi dayandın bence sende yarın baskülde baya fark olacak
Çıkmış pazarda 1yerde vardı sadece görünce dayanamadım 1aya bahçesinden gelir banaAfiyet olsun canım
Ohhh çıktımı orda mandalina
Yardım isteseydin birinden anacım olacak iş değil söyledim ben sanaSağol canım
Selam canım nasılsın nasıl gidiyor evi yerleştir de foto at hayırlıyakSlm hatunlar
Aşırı yorgun günden slmlar
Gel yorgunluk kahvesi yapayımSlm hatunlar
Aşırı yorgun günden slmlar
Ben başkasıyla yapamıyom işte illa ortada bi muhabbet dönüyo iş yavaş yapılıyo ben kendi düzenimde yapmayı seviyorumYardım isteseydin birinden anacım olacak iş değil söyledim ben sana![]()
Yakında başlarsın sendeAyy hadi bitirin şu ev işlerini
Yediniz ben hadii
Bende öyleyim ya tek seviyorum temizliğiBen başkasıyla yapamıyom işte illa ortada bi muhabbet dönüyo iş yavaş yapılıyo ben kendi düzenimde yapmayı seviyorum
Aslında başlamam lazımda şu balkon pencere kapansın beni ev arkadan e-5 önden cadde çok toz oluyoYakında başlarsın sende
Aynen ya çok ortak yönümüz varBende öyleyim ya tek seviyorum temizliği
Yemek yaparkende tek olcam
Hemde ne hazırHazırmıyız sabahaa