• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

dun
sabah
2 yumurta b peynirli omlet
sutlu kahve

ogle
et sote 1 tabak
salata

aksam
3-4 kasik et yemegi
marul

su 1.5

bugunku menum

sabah
yarim muz

ara 1 armut

ogle 2 wasa arasi fistik ezmesi

ara
protein bar

aksam
3-4 kasik et yemegi
4-5 kasik mercimek corbasi

su 2 lt

basim catliyor. ayagim cok sorunlu spor yapamiyorum.
pilates aletini satip eliptik mi alsam geri :deli:
Akşam harici geçiştirmişsin ondan da ağrır başın dikkat et

Evden çıkmadan telefonda indirecektim unuttum sonra da disarida internetime kiyamadim :silah::silah:

Ben birkaç yıl önce katılmıştım cuma yarışmalarına o zamanki grubumda öyleydi baya kaynatirdik bizde gün boyu girmediysen akşam oku oku bitmezdi. Bir de mutlaka birbirimizin menülerine yorum yapardık istisnasız. Çok faydası oluyordu burada aynı ilgiyi goremedim
Burda bile en aktif benim canım düşün sen halimizi
Daha da aktif olurum da bakıyom kimse yok beni de bezdirdiler valla doğruya doğru ne spor yapan var ne gelip muhabbet eden iki çift laf konuşan.
Akşamdan akşama gelip iki beğeni yorum yapıp teee ertesi akşam geliyorlar valla kaptan dahil.
Okuyup kızan gücenen olacaksa da buyursun gücensin şevk heyecan olsun ki herkes istikrarlı kilo versin takım ruhu olsun ama nerdee

Burda bile en aktif benim canım düşün sen halimizi
Daha da aktif olurum da bakıyom kimse yok beni de bezdirdiler valla doğruya doğru ne spor yapan var ne gelip muhabbet eden iki çift laf konuşan.
Akşamdan akşama gelip iki beğeni yorum yapıp teee ertesi akşam geliyorlar valla kaptan dahil.
Okuyup kızan gücenen olacaksa da buyursun gücensin şevk heyecan olsun ki herkes istikrarlı kilo versin takım ruhu olsun ama nerdee
Kesinlikle haklısın hiç motive kaynağı yok. Sen dün spor yap dedin nasıl etkili oldu sabah kalktim hemen sporumu yaptım yoksa yine erteleyip durcaktim

Kesinlikle haklısın hiç motive kaynağı yok. Sen dün spor yap dedin nasıl etkili oldu sabah kalktim hemen sporumu yaptım yoksa yine erteleyip durcaktim
Aferüm sana yıldızlı aferüm hem de :KK200:
Sana ödev veriyorum yarın da 3 mile leslie yap kendime de ödev veriyorum (oğlan hastalıktan dolayı evde olduğundan yürüyüşe çıkamıyorum ) evde egzersiz yapıcam plates videosu bulayım göbek çalışayım ohh mis

Slm hatunlar
Kahvalti(11:30)
1 kupa yeşil çay ile
20190912_114540.webp

Öğle (17:30)
1 kupa yeşil çay
1 avuç çiğ fıstık

Aksam(19:50)
8 kaşık kabak yemeği
Salata
1 dilim tb ekmegi
Su 1.5 litre
sahgull sahgull

Hos geldin canım hatırladım seni
Başka takımda hiç yarıştın mi
Diskalifiye de ismin yok
Izin veya kendi isteğinle listedeyken bırakma durumu olmuş muydu
Öyle bir durum varsa kural uygulayarak alcaz seni
Tabi düzenli katılım ve menü olması şartıyla
Bir de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim deyip sahgull sahgull Kaptanı etiketlemengerekiyor
Hosbuldum canım yok yarısma dim Baska takımda izin de almadım listeye girmeden yazamadım bi sure diyeti bıraktım sonra ve yazmaya cekındım acıkcası 😊

Hoşgeldin zeytincim kedi ben kendinden bahseder misin ?
Hosbuldum canım memnun oldum ❤️ ben 24 yasındayım 2 cocugum var buyuk oglum 4 bucuk kızım 2 bucuk yasında cok kilo aldım yasımı hıc gostermıyor um maalesef 😕 daha once 84 kilodan 71 e düştüm ve burdaydım o zaman hatta cok katılamadım size sonra tekrar aldım su an 86 kıloyum😥😥 boyum bıraz kurtarıyor Allah'tan, 🤲 ama acilen zayıflamam lazım... Bende seni tanımak isterim cnm

Hain kedi daha totom yeni yer gördü

Geçmiş olsun cnm
Mikroplarla tanısa tanısa bağısıklık kazanıcak

Neyse gene verirsin cnm

Yaz yaz olur mu liste şart değil

Afiyet olsun

İZin aldı benden cnm

Selamlar
Bu güzel günaydını kaçırdım bari selam vereyim :KK200:

Aynen kefir harika olur
Bide sarımsaklı çorbalar yap içir

Geçmiş olsun
Mide ağrısı genelde stres kaynaklı
Daha sakinnnn

Gelsin haftaya listede oluvaksın atlat regliyi bu hafta

Aman maşallah deee

Anacım hemen arkadaşı nerden buldunn
Otur evinde yeme içme:KK70::KK70:
Ohooo muhtarlık seçimine girsem kesin kazanırım 😂 o kadar arkadaş çevrem oldu 😁

Hosbuldum canım memnun oldum ❤ ben 24 yasındayım 2 cocugum var buyuk oglum 4 bucuk kızım 2 bucuk yasında cok kilo aldım yasımı hıc gostermıyor um maalesef 😕 daha once 84 kilodan 71 e düştüm ve burdaydım o zaman hatta cok katılamadım size sonra tekrar aldım su an 86 kıloyum😥😥 boyum bıraz kurtarıyor Allah'tan, 🤲 ama acilen zayıflamam lazım... Bende seni tanımak isterim cnm
Canım hoşgeldin 😍 bende 28 yaşındayım iki oğlum var 2 yaşın da ve 7 aylık ☺️ 85 kilodan 77 e düşmüşüm geçen sene ama tekrar hamile kalınca geri aldım 92 lerdeydim şuan 83.7 kilouyum sahgull sahgull kilomu da arada söylemiş olayım 🙈

Canım hoşgeldin 😍 bende 28 yaşındayım iki oğlum var 2 yaşın da ve 7 aylık ☺️ 85 kilodan 77 e düşmüşüm geçen sene ama tekrar hamile kalınca geri aldım 92 lerdeydim şuan 83.7 kilouyum sahgull sahgull kilomu da arada söylemiş olayım 🙈
Masallah bayagı vermişsin canım 👍👏 darısı bana insallah 🤲

Back
X