• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Hepfitim Hepfitim kızz tonbalıklarım bittiiii indirimden dardanel tonu 3lüsünü 10tl ye almıştım 5 paket hemde bitirdm 😁😁😬

Oo senin kilolarda gitmiş benmde öle olur inşallah ya tartılmıcam cumaya kadarrr 😍

Menümü de yazimm

12.30da 3yk mercimek çorbası 5yk bezelye yemeği
19.00 tonbalıklıı kıvırcıklu havuclu salata + dolu kase tarhana çorbası

Su 1.5lt
Sabah 25dk yürüyüş
Şimdide yarın mekik çekicem

Afiyet olsun canım menün güzel.

Sabah
4 kaşık yulaf+ 1 muz + 2 yumurtadan omlet, 1tk kadar kakao

Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
5kaşık sebzeli lahana yemeği
3 adet kasap köfte

Spor:20 dk Leslie + 50dk pilates
Hepfitim Hepfitim
Kızlar 3 öğün değil de 2 öğün yediğim için dolu gözükebilir ama az yersem de kıtlık moduna sokabilirim kendimi çünkü 2 öğün yapıyorum ben haberiniz olsun 😇😇🤗🖤🖤

Afiyet olsun canım, 2 öğün için kıtlık yaşamamk için güzel beslenmişssin sporda çok güzel

Günaydın kızlar dün akşam çok yoruldum yazmaya fırsat bulmadım kızçemle birlikte uyumuşuz :KK36:
Sabah 1 haşlanmış yurmuta, domates, salatalık peynir 1 bardak süt
Ara 1 sade kahve
Öğlen 3 adet köfte , 1 kase mercimek çorbası 2-3 çatal makarna, salata
Ara 1 adet mürdüm eriği, 1 küçük avuç kavurga
Akşam sardalye tavada pişridim fırın kağıdında, bol salata 1 bardak salgam sahgull sahgull ve Hepfitim Hepfitim
20 dk tempolu yürüdüm ,20 dk pilates çalıştım (karın ve sırt-omuz)

Selam kızlar
Bugün ki menüm sahgull sahgull Hepfitim Hepfitim

Kahvaltı 09.00
2 dilim tam tahilli ekmek
Köz kapya biber

Akşam 15.00
Fırınagzi
1 dilim ekmek

Ara 18.00
1 avuç kuruyemiş

Bugün ilçeye gittim arkadaşlar inanılmaz yoruldum umarım spor yapabilirim..

Afiyet olsun akşam yemeğin çok erken geldi ben dyanamazdım:KK48: Fırınağzı nedir canım merak ettim

Günaydın kızlar dün akşam çok yoruldum yazmaya fırsat bulmadım kızçemle birlikte uyumuşuz :KK36:
Sabah 1 haşlanmış yurmuta, domates, salatalık peynir 1 bardak süt
Ara 1 sade kahve
Öğlen 3 adet köfte , 1 kase mercimek çorbası 2-3 çatal makarna, salata
Ara 1 adet mürdüm eriği, 1 küçük avuç kavurga
Akşam sardalye tavada pişridim fırın kağıdında, bol salata 1 bardak salgam sahgull sahgull ve Hepfitim Hepfitim
20 dk tempolu yürüdüm ,20 dk pilates çalıştım (karın ve sırt-omuz)
Çok güzel menü ve spor👍🏻👍🏻
Evetttt:KK50: canım spor kıyafetim çantamda 20 dk yürürüm, 1 saat pilates 20 dk eliptik ypmayı planlıyorum inşallah işten çıkışımda bir aksilik yaşanmazsa.
Süper , ben o kadar yapamam sanırım yarın da Leslie ve pilates yaparım yine, bugün sadece bölgesel çalışırım birazcık 😊😊

kızlar bu ara giremedim çünkü ofiste yeni biri geldi pc vs ona devroldu ben bi süre pcsiz kaldım şuan bana özel bi pc var artık

Eşimin kursa gitme ihtimali var öyle olursa 6 hafta ailemin yanın da olacağım hemen spor salonuna yazılacağım böyle olmayacak artı çıkıyorum... dün poğaça yaptım tadına bakmadım o kadar tutuyorum kendimi açlıktan başım ağrıyor resmen

Back
X