Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

GÜNAYDIIN KIZLARopuyorumnanaktan

GÜNÜN RAPORU; AKŞAM 1 SAAT SPOR (KISA KESTİM SPORU)

AKŞAM YEMEĞİ,

2 DİLİM SOMON TAVA
BOL SALATA
1 DİLİM EKMEK

SABAH, 45 DAKİKA YÜRÜYÜŞ

KAHVALTI,

EKMEK VE BOL MAYDONOZ DERE OTU

ÖĞLEN MAYTAP GELECEK YANIMAkaydirigubbakcemile5 (NAM) BİRLİKTE BALIK VE MAYDONOZ YİYCEZcokacimcoook:lepi:alkisalkisalkis

AKŞAM ELİ DEĞİL:sm_confused: BAKCES ARTIKIN:uhm:
ÖPTÜM CANLAR KENDİNİZE İYİ BAKIN a.s.:1hug:

Vallah gzdegzede cim, bi soru sordun simdi ben sana 1000 laf anlatirim :hulya:

Ben orta okulu bitirdim, buro islerin de calismak icin diplomam var; ona turkiyede memur mu diyorlar ? akannehir

Sonra anladimki yapmak istedigim bu degil, cok SIKICI bir i$ buro ba$inda oturmak.

Sonra karar verdim ögretmen olmak icin, suan ögretmenlik okuyorum, ama yuksek okulda degil, özel bir okul, yeti$kinler okulu diyoruz biz belcikada.

Orda okuyorum suan... daha okula baslayali 1ay oldu... opuyorumnanaktan

Piskologi dersleri ve sinifta nasil ders vermen gerektigi dersleri aliyorum.

Biraz zorluk ver tabi, ama yapmak istedigin zaman üstesinden gelebilecegin zorlukta.

Yapmak istiyorsan yap derim, icinde kalmasin, ilerde AH AH BEN ÖGRETMEN OLACAKTIMDA OLAMADIM DEME yerimseniben
aynen ole canım ogretmenlik cok istediğim bişey vede içimde kesinlikle ukte kalsın istemiyorum elimde gelenin en iyisi yapıcam bukonuda egerki olmassa da en azından ben butun çabamı gosterdim elimden gelenin en iyisini yaptım çalıştım ama olmadı diyebilmek istiyorum...sonuna kadar gidicem inş bakalım...

kahvaltımı yaptım bende evdeyim bugun...herkese iyi gunlerrrrrrrrr

MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...

BEN BAŞ AĞRISI İLE MÜCADELE EDİYORUM..DÜN NAM ABLAMDAN DÖNERKEN KIZIMIN OKULUNA GİTTİM..BİRAZ YÜRÜDÜM..ORDAN SERVİSLE EVE GELDİM BAŞIM TUTTU..AMA NE...KOMŞUM TANSİYONUNA BAK DEDİ..Bİ ÖLÇTÜM TANSİYON YÜKSELMİŞ...BENİM DÜŞERDİ GENELDE AMA SON ZAMANLARDA OYNAKLAR KENDİLERİ...SİNİR STRES OLUNCA....VE BU GİDİŞLEDE SİNİR STRESİM HİÇ BİTMİYCEK SANIRSAM..ALLAH BÜYÜK BAKALIM...HAKKIMDA HAYIRLISI....

NAM ABLAMDA RAHATSIZDI...NASIL OLDU BİLEMİYCEM....ÇÜNKÜ DÜN SABAHTAN BERİ İNTERNET VE TELEFONUM KAFAYI YEMİŞ...KESİKTİ...TELEKOM DÜRTMÜŞ...ŞİMDİ GELDİĞİNİ GÖRÜNCE HEMEN GİRİP BİR BAKEM DEDİM SİZLERE...AMA HERKESTE BİR KEYİFSİZLİK VAR GİBİ....NEYSE ALLAHIM HEPİMİZE GÜZEL,SAĞLIKLI,MUTLU,BEREKETLİ ÖMÜR VERSİN UMARIM....:Saruboceq:a.s.

MERHABA KIZLAR

NASILSINIZ

SABAH
06:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:00 2 GÜN KURUSU
07:30 1 GÜN KURUSU DAHA

BOL SUUUUUU

10:00 1 ZEYTİNLİ AÇMA
1 KUPA REZENE ÇAYI

BOL SUUUU

ÖĞLEN
14:15 1 KUPA MERCİMEK ÇORBASI

SABAH SUÇ ORTAĞIM SAHTE MUHTAR
KALİMERA DIR.

SABAH KARGA BOTUNU GİYİNMEDEN YANINDAYDIM EKÜRÜMÜN:1hug:

kızlarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hani bahsetmiştim yaa çocuk çok istiyorum demiştim bugün hamile olduğumu öğrendimmmmmm

figenk tebrik ederim
kilo almaya karar verdin demek:CüvCüv:
allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah kucağına alırsın sağsağlim:ecrin_bebek:

bu topik kesin uğurlu kim gelse hamile gidiyokaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmmm hani bahsetmiştim yaa çocuk çok istiyorum demiştim bugün hamile olduğumu öğrendimmmmmm

Hadi gözün aydin canim, allah sana guzel ve kolay hamilelik nasip eylesin inschallah :emir_bebek:

Slm kizlar, bugun 1saat 15 dakika spor yaptim zemuszemus

toplam 700 calorie yaktim, ve bugun duzenli az yagli yedim kaydirigubbakcemile5

Inschalla cuma ya biraz zayiflami$ olurum :kedi:

3.TAKIM **125. ETAP **

sılagul ( 60.0/60.0/0.0/0.00% )
cabik ( 75.6///% )
ademel ( 75.6///% )
rainbow87 (108.0/108.0/0.0/0.00% )
gülbeyza ( 81.5/81.5/0.0/0.00%)
figenk24 (57.0)
(HAMıŞLıK NEDENı ıLE AYRILMIŞTIR)
gzdegzde ( 65.0/65.0/0.0/0.00% )
kalimera (83.5/83.0/0.5/0.60%)
Harikaaa ( 63.9///%)
semo (64.8///%)

3.TAKIM TOPLAM KıLO (677.9///%)

BEN LıSTEYı HAZIRLADIM KIZLAR...YARIN ÖĞLENE KADAR BURALARDAYIM..LÜTFEN RıCA EDıYORUM GECıKMEDEN BıLDıRıM YAPIN...

FıGEN CıM SENı ÇOK AMA ÇOK TEBRıK EDıYORUM.alkisalkisalkis..ALLAH TAMAMINA ERDıRSıN..SORMADAN SENı ÇIKARDIM AMA ZATEN KıLO ALIYORSUN...DııMı YANı..
BURALARA YıNEDE UĞRA GÜZELıM,BıZı SENSıZ BIRAKMA...EHHH HAYIRLISI ıLE DOĞURDA GEL SENı ZAYIFLATALIM...BU GıDıŞLE BAYAĞI KıLO ALACAĞA BENZıYORSUN...AMAN DıKKAT..opuyorumnanaktan.

Son düzenleme:
merhabalar kızlar nasılsnız..

figenk24 tebrik ederim canm..doğurunca yine bekleris :)) bu kez bebişinle inş.

eylülce hoşgeldin canm tanışalım tebi.ben cabik :)))

bernuşcum geçmiş olsun.tansiyondan kaynaklanan baş ağrısı daha kötü oluyo yaa.benmde olur hep öyle..enseden zonklar..amaaan..Allah korusun.dikkat et canm.

nam ablacım sabah sabah mıktarın yanına gitmişsin.tükanı birlikte mi açtınız yoksam kaydirigubbakcemile3 yada tost mu yedinizz.bi ara çok bahsettiniz tosttan falan :))

bende bugün çok az yedim.aslında bi kaç gündür baya iyi gittim.hep böyle gitsem.aah ahh..

sabah azcık klasik kahvaltı.1 dlm çavdr ekmk.

öğle:
bir kase yoğurt
bir küçük tabak kara kabak çiğlemesi(kavurması) ve iki dlm çavdr.
akşamda bir küçük kase ile mercimek iki kaşık yoğurt iki kaşık kabak yemeğinden.
haa yalnız bugün köye gidip geldik.köyde ağaçtan toplayıp toplayıp kara üzüm yedimm.biraz çok yedim ama...

neyse kıslar ben gider.yine gelicem.sabah tartılıp saat 10:30 gibi en geç bildiririm kilomu..öpüyorum sizi..

slm kızlar ben 14. takımın kaptanıyım daha resmen geçemedim ama neyse delikafadulden
tam kaptan olamadan ben izne ayrıldım ve hala izindeyim :delphin:
kardeş takım olmuşuz yeni öğrendim inş birbirimize yardımımız olur alkisalkisalkis
ben yokken kaptanlık yapan arkadaşımız bugün izne ayrılmış ve bu hafta bildirim sırası bizdeymiş aslında geçen haftaymış ama ben yokum yerime bakan arkadaşda bilgisiz bu konuda yapamadık :kedi: gerçi benim de pek bilgim yok.
bişey öğrenmek istiyorum. ben yarın ancak bildirimi saat 5 de yapabilirim bu saat sorun olur mu bide bazı takımlar izne ayrılmıştı ben izne ayrılmadan şimdi hangi takımlar var bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim. 14. takıma gelip msj bırakırsanız yarın uyandığınızda hedef kilonuza ulaşmış olarak uyanırsınız inş :roflol:

yaa benim tartı yapılamadııı
yenisini alcam hafta sonu
inşallah kilo almamışımdır
bide regl olmadımm şişim
tartının bozuk olması takım için daha iyi olacak sanırım :)))

cuma_msj.jpg

GÜNAYDIIN KZILAR opuyorumnanaktan

GÜNÜN RAPORUU, AKŞAM 1.30 SAAT SPOR

AKŞAM YEMEĞı,

MAYTABIN GETıRDıĞı ACILI BıBER HAŞLAMIS YENDııııcokacimcoook

2 DıLıM EKMEKLE TABııı:lepi:

SABAH, 45 DAKıKA YÜRÜYÜŞ

3 DıLıM FIRINDA KIZARMIŞ PEYNıRLı EKMEK:lepi:cokacimcoook

ÖĞLEN,
BıR ARKADAŞIMLA BULUŞUCAS VE BıRLıKTE MANTARLI TAYUK SARMA YıMEYE
GıTCES ıNŞALLAHcokacimcoookkaydirigubbakcemile5

AKŞAMA IISPANAK ALDIM ONU YAPCEM KISLAR, ÖPTÜM HEPıNıZı KOMACAAANNNopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
BU ARADA BEN KİLOMU YAZMAYI UNUTMUŞUMa.s 83 KİLOYOYUM BERNUŞUMkaydirigubbakcemile5

MERHABA ARKADAŞLAR...NASILSINIZ...

BEN BAŞ AĞRISI İLE MÜCADELE EDİYORUM..DÜN NAM ABLAMDAN DÖNERKEN KIZIMIN OKULUNA GİTTİM..BİRAZ YÜRÜDÜM..ORDAN SERVİSLE EVE GELDİM BAŞIM TUTTU..AMA NE...KOMŞUM TANSİYONUNA BAK DEDİ..Bİ ÖLÇTÜM TANSİYON YÜKSELMİŞ...BENİM DÜŞERDİ GENELDE AMA SON ZAMANLARDA OYNAKLAR KENDİLERİ...SİNİR STRES OLUNCA....VE BU GİDİŞLEDE SİNİR STRESİM HİÇ BİTMİYCEK SANIRSAM..ALLAH BÜYÜK BAKALIM...HAKKIMDA HAYIRLISI....

NAM ABLAMDA RAHATSIZDI...NASIL OLDU BİLEMİYCEM....ÇÜNKÜ DÜN SABAHTAN BERİ İNTERNET VE TELEFONUM KAFAYI YEMİŞ...KESİKTİ...TELEKOM DÜRTMÜŞ...ŞİMDİ GELDİĞİNİ GÖRÜNCE HEMEN GİRİP BİR BAKEM DEDİM SİZLERE...AMA HERKESTE BİR KEYİFSİZLİK VAR GİBİ....NEYSE ALLAHIM HEPİMİZE GÜZEL,SAĞLIKLI,MUTLU,BEREKETLİ ÖMÜR VERSİN UMARIM....:Saruboceq:a.s.
GEÇMİŞ OLSUN CANIMCIM, KENDİNE DİKKAT ET TANSİYON ÖNEMLİ:sm_confused:a.s.

slm karde stakim ben 14 takimdan eylulce ben sey icin gelmistim :kedi: tanisalim diyeopuyorumnanaktan
HOŞ GELDİİN EYLÜLCEvereliniortak AÇY KAHVE NE ALIRSIN CANIM kaydirigubbakcemile5 :1hug:

MERHABA KIZLAR

NASILSINIZ

SABAH
06:30 1 BARDAK SU VE İLAÇLARIM
07:00 2 GÜN KURUSU
07:30 1 GÜN KURUSU DAHA

BOL SUUUUUU

10:00 1 ZEYTİNLİ AÇMA
1 KUPA REZENE ÇAYI

BOL SUUUU

ÖĞLEN
14:15 1 KUPA MERCİMEK ÇORBASI

SABAH SUÇ ORTAĞIM SAHTE MUHTAR
KALİMERA DIR.

SABAH KARGA BOTUNU GİYİNMEDEN YANINDAYDIM EKÜRÜMÜN:1hug:
KZIZIM NİYE BENİ SUÇLU İLAN EDİYOSUN :mymeka: BEN NE GÜZEL KAHVALTIMI YAPTIYDIM:sm_confused:
AÇMALARI ALDIN GELDİN KANIMA GİRDİN :lepi: EEE NAPİİM ÇİMDİ MİSAFİR GETİRMİŞ YEMEYELİMMİ YANİİİ:lepi:

AY BU ARADA BİBERLERİ AKŞAM YEDİM VALLA MUHTEŞEMDİİİcokacimcoook
TAM BANA GÖRE YANİİİkaydirigubbakcemile5cokacimcoook TEŞEKKÜRLER EKÜRÜM, ELLERİNE SALIK kaydirigubbakcemile5:1hug:

FİGENCİĞİM ÇOK SEVİNDİM CANIM TEBRİKLER:CüvCüv:kaydirigubbakcemile5:1hug:
İNŞALLAH SORUNSUZ BİR HAMİLELİK :CüvCüv: GEİÇİRİRSİN CANIM, ALLAH BİR AVAZDA KURTARSIN İNŞALLAH, ÖPÜYORUM SENİ KOCAMAN opuyorumnanaktan

merhabalar kızlar nasılsnız..

figenk24 tebrik ederim canm..doğurunca yine bekleris :)) bu kez bebişinle inş.

eylülce hoşgeldin canm tanışalım tebi.ben cabik :)))

bernuşcum geçmiş olsun.tansiyondan kaynaklanan baş ağrısı daha kötü oluyo yaa.benmde olur hep öyle..enseden zonklar..amaaan..Allah korusun.dikkat et canm.

nam ablacım sabah sabah mıktarın yanına gitmişsin.tükanı birlikte mi açtınız yoksam kaydirigubbakcemile3 yada tost mu yedinizz.bi ara çok bahsettiniz tosttan falan :))

..
YOK BE CABİKİM :sm_confused: O GÜZEL TOSTLARI DR'UNA YEDÜRMÜŞ :roflol:
BANADA ZYETÜNLÜ AÇMA GETÜRMÜŞ ONU YEDÜK VALLAcokacimcoook
FAZLA DURMADİ ZATİ HEMEN GİTTİ, DAHA SÜRTECEĞİ KPILAR VARMIŞ:roflol::roflol::roflol::lepi:

slm kızlar ben 14. takımın kaptanıyım daha resmen geçemedim ama neyse delikafadulden
tam kaptan olamadan ben izne ayrıldım ve hala izindeyim :delphin:
kardeş takım olmuşuz yeni öğrendim inş birbirimize yardımımız olur alkisalkisalkis
ben yokken kaptanlık yapan arkadaşımız bugün izne ayrılmış ve bu hafta bildirim sırası bizdeymiş aslında geçen haftaymış ama ben yokum yerime bakan arkadaşda bilgisiz bu konuda yapamadık :kedi: gerçi benim de pek bilgim yok.
bişey öğrenmek istiyorum. ben yarın ancak bildirimi saat 5 de yapabilirim bu saat sorun olur mu bide bazı takımlar izne ayrılmıştı ben izne ayrılmadan şimdi hangi takımlar var bu konuda bana bilgi verirseniz çok sevinirim. 14. takıma gelip msj bırakırsanız yarın uyandığınızda hedef kilonuza ulaşmış olarak uyanırsınız inş :roflol:

HOŞ GELDİN AYNALAR vereliniortak:1hug:

SENİ BU KONUDA NAM YADA BERNUŞ AYDINLATIR CANIMCIM:1hug:a.s.

GÜNAYDINN ARKADAŞLAR...CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLISI NE İSE ONU VERSİN İNŞALLAH..:Saruboceq:

BENDE SABAH YÜRÜYÜŞÜMÜ YAPTIM,GELDİM EVİMİ TOPARLADIM.NEVRESİM SÖKTÜM,TAKTIM..ÇAMAŞIRLAR ÇALKALANIYOR..ERKEN KALKINCA İYİ OLUYOR VALLA...AMA HALA DENGESİZ KAFAM..

BU ARADA DÜN AKŞAM ÜZERİ NAM ABLAMLA GÖRÜŞTÜK GAYET İYİYDİ SESİ...
GECE 11 GİBİ KONUŞTUĞUMUZDA DA HATUN NEZLE GRİP HAVASINDAYDI,NE DURUMDA ŞU ANDA BİLEMİYCEM..ARARIM SONRA...EEEEE ÖYLE DIŞARLARDA GEZERMİSİN SEN AL BAK SOKAK MİKROBU YAPIŞMIŞ İŞTE...AMAN BİRAZDAN SAÇIM YOLUNABİLİR YANİ....mafoldumbenkafamçokkarıştı

Back
X