Biz yaptırdık evet daha fazla embriyonun beşinci güne gitmesini sağladı kesinlikle, embriyolar dış ortamla hiç karşılaşmadan takip ediliyor çünküSiz embriyoskop yaptırdınızmı peki. İlk denemede 1 pgtli embriyom donduruldu. 2.denemede hiç embriyom kalmadı 5.güne. Kaliteleri kötüymüş benim embriyoların. embriyoskop yapılacakmış bu ay. işe yarıyormu acaba
Merhaba bende irenbedeyüm doktorunuz kim acabaBende öyle düşünüyorum cnm tabii ilerde gücüm kalmadı her yönden bitiğim. Lab iyi olan bir merkez seçmek gerekiyor belki de. İrenbe iyi demişlerdi yorumlar da falan ama bilemiyorum artık. İzmir de bahçes çi açıldı oranın nasıl bilmiyorum
yaa çok sevindim buna. o zaman işe yarama olasılığı yüksek bende de. kaçta kaç 5.güne gitti embriyolarınız.Biz yaptırdık evet daha fazla embriyonun beşinci güne gitmesini sağladı kesinlikle, embriyolar dış ortamla hiç karşılaşmadan takip ediliyor çünkü
Tabi bence katkısı çok yüksek, valla sayı şu an aklımda değil ama döllenenlerin tamamı gitmiştiyaa çok sevindim buna. o zaman işe yarama olasılığı yüksek bende de. kaçta kaç 5.güne gitti embriyolarınız.
süpermiş, çok sevindim adınıza, inşallah tez zamanda alırsınız miniğinizi kucagınızaTabi bence katkısı çok yüksek, valla sayı şu an aklımda değil ama döllenenlerin tamamı gitmişti
Merhaba cnm alper bey di ama 2. Kez negatif oldu şimdi başka merkeze bakıyoruzMerhaba bende irenbedeyüm doktorunuz kim acaba
Hadi ya benimkide alper bey aslında alper beyden yana ben memnunım şimdilik ama dediğiniz gibi lab konusunda kafam bir kaç gündür biraz karışık hatta ben dün konuştum özellikle amh düşük zaten benim 0,43 yaşım 33 iğnelere 6 gündür başladım 5 yumurta göründü o yüzden 5.güne götürmeyin dedim ilk tedavin zaten o riski almayız dedi bakalım daha 3.günede ulaşabilirseMerhaba cnm alper bey di ama 2. Kez negatif oldu şimdi başka merkeze bakıyoruz
Benim 4 embriyom 3. Güne ulaştı 4. Gün yolda giderken ölmüşler tutturdu 5. Gün istiyorum diye. Bende güvendim. Tedavim çöp oldu. En azından 1 tane bari 3. Gün dondurma yapmamış yapsaydı iyi olurdu çok üzüldüm kırıldım. Güvendiğime çok pişman. Ama gitti 100bin boşa. Şimdi beklemedeyiz araştırıyoruz bakalım inşallah gerek kalmaz kendiliğinden olur maddi manevi bittik.Hadi ya benimkide alper bey aslında alper beyden yana ben memnunım şimdilik ama dediğiniz gibi lab konusunda kafam bir kaç gündür biraz karışık hatta ben dün konuştum özellikle amh düşük zaten benim 0,43 yaşım 33 iğnelere 6 gündür başladım 5 yumurta göründü o yüzden 5.güne götürmeyin dedim ilk tedavin zaten o riski almayız dedi bakalım daha 3.günede ulaşabilirse
Gerçekten çok zor hem maddi hem manevi hemde zaman kaybı sonuçta yani bende onu dedim 5 . Güne götürecekseniz bile 3.güne mutlaka kalsın diye sanırım sayı az olduğundan zaten elenmede olacağı için 5.güne götürüp risk almayız dedi bakalım inşallah sizinde biran önce sağlıkla doğal yoldan olur çoğu doktorda lab olarak tavmergan ile çalıştığı için elemiştim ben açıkcasıBenim 4 embriyom 3. Güne ulaştı 4. Gün yolda giderken ölmüşler tutturdu 5. Gün istiyorum diye. Bende güvendim. Tedavim çöp oldu. En azından 1 tane bari 3. Gün dondurma yapmamış yapsaydı iyi olurdu çok üzüldüm kırıldım. Güvendiğime çok pişman. Ama gitti 100bin boşa. Şimdi beklemedeyiz araştırıyoruz bakalım inşallah gerek kalmaz kendiliğinden olur maddi manevi bittik.
Bak benle akıllandı bana risk aldı olmadı sizde korkuyor aynı şeyi yapmayı. Bunda yanan biz olduk ben hakkımı helal etmiyorum açıkçası. Üstelikte kaliteli demişlerdi embriyo lar için 3. Gün aralıklarında. En azından 1 tane dondurma yapsaydı 3. Gün en azından bir umudum olurdu. 5. Güne gitmesine sperm katar veriyor dediler eşimin sperm değerleri düşük bir de morfoloji 1 di. Bunu bile bile tutturdu 5. Gün istiyorum diye. Güvenmez olsaydım çok üzgünümGerçekten çok zor hem maddi hem manevi hemde zaman kaybı sonuçta yani bende onu dedim 5 . Güne götürecekseniz bile 3.güne mutlaka kalsın diye sanırım sayı az olduğundan zaten elenmede olacağı için 5.güne götürüp risk almayız dedi bakalım inşallah sizinde biran önce sağlıkla doğal yoldan olur çoğu doktorda lab olarak tavmergan ile çalıştığı için elemiştim ben açıkcası
Valla çok haklısınız yerden göğe kadar da haklısınız yani ki erkek faktörü varsa zaten 5. Güne gitmesi çok zor yani bizde de hızda sayıda ileri harekette sorun var mesela yumurta da az olunca hiç göze alamadım sonuçta bir sürü 3. Gün tutan insanda var yani bizler de az çok araştırarak birseyler öğreniyoruzBak benle akıllandı bana risk aldı olmadı sizde korkuyor aynı şeyi yapmayı. Bunda yanan biz olduk ben hakkımı helal etmiyorum açıkçası. Üstelikte kaliteli demişlerdi embriyo lar için 3. Gün aralıklarında. En azından 1 tane dondurma yapsaydı 3. Gün en azından bir umudum olurdu. 5. Güne gitmesine sperm katar veriyor dediler eşimin sperm değerleri düşük bir de morfoloji 1 di. Bunu bile bile tutturdu 5. Gün istiyorum diye. Güvenmez olsaydım çok üzgünüm
Çok doğru söylüyorsunuz her ne olursa olsun 3.günde dondurma yapması gerekirdi kaç yumurta toplanmıştı sizdenBenlik bir durum yok burda doktor un ihmali var . 4 tane iyi kalitede 3. Gün embriyosundan her ihtimale karşı 1 tane dondurması gerekirdi. Yaş 41 oldu risk almamalıydı emeklerimiz boşa gitti. Güvendim pişmanım. Açıklama için de zaten kalitesizlik vardı 3. Gün transfer olsa Bike tutöimayacaktı gibi saçma sapan bir açıklama yaptı başka doktor lira danıştım öyle bir şey söz konusu değil rahim laboratuvar dan daha iyi koşullarda oluyor kötü embriyo yı bile onarıyor laboratuvar daha zorlu süreç dedi.keşke dondurma yapsaydı 3. Güne şans verseydi dedi. O zaman daha da kızdım ve kırıldım alper beye. Suçu embriyo ya attı.
18 yumurta toplandı cnm 6 olgun çıktı. 4 tanesi 3. Güne ulaştı işte. Yaştan dolayı(41) kalitesiz demişlerdi yumurtaları. Ama sonra 3. Gün aradıkların da kaliteleri iyi demişti arayan kadınÇok doğru söylüyorsunuz her ne olursa olsun 3.günde dondurma yapması gerekirdi kaç yumurta toplanmıştı sizden
Bende neyi anlamıyorum biliyor musunuz, 5.gün diye tutturup genetik tarama dediler yaptırdık. Onda da kalbi durdu. Zaten sonuç değişmeyecekse neden yolu uzatalım. Kürtaj ile biten sonuç zaten en kötü senaryoydu. Bu sefer baştan ünv hastanesinden kendim randevu alıp genetikle ilgili tüm testleri yaptırdım. Üçüncü gün istiyorum diye ısrar edeceğim. Size de tavsiye ederim.18 yumurta toplandı cnm 6 olgun çıktı. 4 tanesi 3. Güne ulaştı işte. Yaştan dolayı(41) kalitesiz demişlerdi yumurtaları. Ama sonra 3. Gün aradıkların da kaliteleri iyi demişti arayan kadın
İşte 3 . Günde dondursalardı ozaman 4 tane transfer hakkınız olacakmış anladığım kadarıyla sizde yaş harici bir de sperm sorunu var anladığım kadarıyla sizde pcos amh vs gibi bir sorum yok galiba18 yumurta toplandı cnm 6 olgun çıktı. 4 tanesi 3. Güne ulaştı işte. Yaştan dolayı(41) kalitesiz demişlerdi yumurtaları. Ama sonra 3. Gün aradıkların da kaliteleri iyi demişti arayan kadınn
Merhaba genetik testleri hangi üni de yaptırdınız ve direk genetik bölümüne gidip test istesek yapıyorlar mıBende neyi anlamıyorum biliyor musunuz, 5.gün diye tutturup genetik tarama dediler yaptırdık. Onda da kalbi durdu. Zaten sonuç değişmeyecekse neden yolu uzatalım. Kürtaj ile biten sonuç zaten en kötü senaryoydu. Bu sefer baştan ünv hastanesinden kendim randevu alıp genetikle ilgili tüm testleri yaptırdım. Üçüncü gün istiyorum diye ısrar edeceğim. Size de tavsiye ederim.
Şehir hastanesi genetik bölümüne direkt randevu alabilirsiniz. Bursa dan aldım. Gebelik kayıplarımız oldu deyin yapıyorlar ama eşinizle birlikte gideceksiniz. Tek kişi randevu alsın yeter beraber alıyorlar içeri. Kan alıyorlar ve sonuç çıkınca da beraber gitmeniz lazım. Geç çıkıyor sonuçları. 20 gün ü buluyor.Merhaba genetik testleri hangi üni de yaptırdınız ve direk genetik bölümüne gidip test istesek yapıyorlar mı
Bana yaştan dolayı ptg yapalım demişti ama 4 tane embriyomu da 5. Güne götüreceğini hesap etmemiştim illa bir tane 3. Gün dolduracağın düşünmüştümBende neyi anlamıyorum biliyor musunuz, 5.gün diye tutturup genetik tarama dediler yaptırdık. Onda da kalbi durdu. Zaten sonuç değişmeyecekse neden yolu uzatalım. Kürtaj ile biten sonuç zaten en kötü senaryoydu. Bu sefer baştan ünv hastanesinden kendim randevu alıp genetikle ilgili tüm testleri yaptırdım. Üçüncü gün istiyorum diye ısrar edeceğim. Size de tavsiye ederim.
Amh 2.18 cnm benim pcos yok. Sadece yaş kaynaklı kalitesiz yumurtalar dediler 6 tane olgun çıkınca 18 yumurta dan. Eşimde morfoloji 1 di. Bide ilerihareket te sıkıntı vardo. Madem 5. Güne gelmesini erkrk faktör ü belirliyor diyorlar görüyorsun testler de morfoloji 1 ve problem var ne diye gitmeyeceğini bile bile 5. Gün diye tuturuyorsun değil mi? 4 embriyom çöp oldu bide bu 3. Tedavim di hepsi de sil baştan. Bir araba parasınınyedik kendimiz otobüse biniypruz hadi evladımız olsun diye her şeyi yapıyoruz yeterki olsun diye herşey den kısıp. Ama bi de böyle ihmal olunca deliriyor insan kırılıyor açıkçası. Şimdi 4. Ye başlayacak gücümüz de kalmadı yaş ileri. Kendiğinden olsun diye dua ediyoruz şansımıza artık nasip neyse o olacak. Eğer Kendiğinden olmazsa yılbaşından sonra İstanbul u düşünüyorum şişli memoralı şimdi araştırma yapıyoruz şişli ile aret kamar arasında kaldık bakalım. İnşallah mucize olur Kendiğinden olurİşte 3 . Günde dondursalardı ozaman 4 tane transfer hakkınız olacakmış anladığım kadarıyla sizde yaş harici bir de sperm sorunu var anladığım kadarıyla sizde pcos amh vs gibi bir sorum yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?