3 tl ye aldığım duvar stickerlarım :)

kizlar bisey sorcam. bu stickerlari istedigimiz zaman duvardan sokebiliyormuyuz? iz falan kaliyor mu yada duvarin boyasina zarar veriyor mu?CADIARZU

evet bende bu soruyu merak ediyorum
kiracıyım ve evin duvarları saten yağlı boya
skünce boyayı kaldırır mı veya iz kalır mı ne dersiniz.....

Evet zarar veriyor. Çocuk odasına yaptım bende, silinebilir boya vardı, ve çok dikkatli çıkarmama rağmen boya kabardı, çok kötü bir görüntü oldu ve daha yeni boya yapmıştık (3-4 ay oldu) Mecburen başka bir stiker yaptım artık.

Boyayı kaldırıyor haberiniz olsun. yatak odası ve antre içinde stiker almıştım ama korkumdan yapmadım hiçbirini. Öylece duruyor şimdi.

Aydında bu stickerlerı bulabileceği biryer bilen varmı. Çok hoşuma gitti evinede cok yakışmıs canım

masumiyet manisadan almış arkadaşlar çok şanslı fethiyede hiç görmedim valla bende istiyorum kim bilir buralara ne zaman gelir (

çok şeker olmuş =)
bişi sorcam bu stickerleri illaki saten boyalı duvara mı yapıştırmak gerekiyo normal boyalı duvarlara olmazmı acaba ?

çok güzel olmuş. kedilere bayıldım.
ben de istiyorum. izmirde nereden aldın?

bende aldım bir sürü bursadan çin pazarından gittiğim yerlere hediye götürüyorum

Eklentiler

• $100_3848.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 75
bu stikerkar normal duvara yapışmıyor kalkıyor ben fayanslara ve kapılara falan yapıştırıyorum çok güzel tutuyor birde saten boyalı duvar diyorlar ama denemedim

kedilerin aynısı bende de varrrzemuszemus
girişe yapıştırdım bende. ben 2 tl ye aldım pazardan.
bide laleler aldım mutfağıma yapıştırdım herkes çok beyeniyor opuyorumnanaktan

Benimki de ilk resimdeki kedili olan..Çok tatlı gözüküyorlar..Hem de çok ucuz..2,5 tl'ya aldım ben Ankara'dan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…