Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birden fazla embriyo transfer edildiğinde devam eden bir gebelik varsa bazen tutmayan embriyo tutunmaya çalışıp tutunamayınca kanamaya sebep olup diğer embriyo tutunan embriyonun düşmesine sebebiyet verebiliyormuş Bu doğru muDoktor muhtemelen kabul etmez ikiyi bile sıkıntılı görüyorlar. 3 embriyonun hepsi tutarsa gebelikte riskli olur. Benimde ilki tuttu 7.haftada düştü ikincide 3 embriyo istedim doktor kabul etmedi çok riskli dedi 2 transfer yaptırdım negatif. Sonuncu transferimde de 2 embriyo kondu ikiside tuttu biri gelişmeyen keseydi tek bebekle gebelik devam etti
Doktorum bana hiç böyle bişey demedi tutmayan embriyoyu vücut yok ediyor tutunan embriyoyla gebelik oluşuyor dedi.Birden fazla embriyo transfer edildiğinde devam eden bir gebelik varsa bazen tutmayan embriyo tutunmaya çalışıp tutunamayınca kanamaya sebep olup diğer embriyo tutunan embriyonun düşmesine sebebiyet verebiliyormuş Bu doğru mu
Alsında benim anlatmak istediğim şey buydu benim sadece bir tane kesem vardı oda kanamam oldu hiç durmadı düşükle sonuçlandıDoktorum bana hiç böyle bişey demedi tutmayan embriyoyu vücut yok ediyor tutunan embriyoyla gebelik oluşuyor dedi.
Ama bende şöyle bi durum oldu iki embriyo transfer edildi ikiside tuttu birinde kese bebek kalp atışı diğerinde sadece kese vardı biri gelişmemiş artık gelişmez dedi doktor. Bunu rahim emip yok ta edebilir kanamayla da dışarı atabilir eğer kanama olursa sağlıklı kese de riske girer oyüzden bol istirahat et dedi. Sürekli yattım sonraki kontrolde gelişmeyen kese yok olmuş rahim emmişti. Ama aralarda lekelenmelerim oldu.
Oda olabilir tabi benim ikinci kese de sonradan göründü çünkü önce tek kese gördük 1 hafta sonra kanama olunca kontrole gittik ikinci keseyi gördük sonraki kontrolde kese tekrar bire düştü.Alsında benim anlatmak istediğim şey buydu benim sadece bir tane kesem vardı oda kanamam oldu hiç durmadı düşükle sonuçlandı
Acaba diyorum oda biraz olsun tutundu sonra devam etmedi sonra düşüğe sebep oldu
Cesaret edemiyorum ama artık tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum çok kararsızımCanım 3 kişi tanıyorum 3 embriyo transfer ettiren ikisinin sadece 1 tanesi tuttu bebekleri oldu birisinin kaliteleri çok iyi değildi hiç biri tutmadı. Çok yüksek bir risk ama yaptıran yaptırıyor anlamadım bende![]()
Kabul eden yerler var duyunca şok olmuştum ama özel yerler yapıyor bi danışın isterseniz yanlış yönlendirmek istememCesaret edemiyorum ama artık tekrar tekrar aynı şeyleri yaşamakta istemiyorum çok kararsızım
Gerçi daha doktoruma bir şey demedim 3 embriyo transferini kabul eder mi
Bazı merkezler yapıyor ben 3 koydurdum yaşımda etkiliydi12 tane embriyom vardı ilk 2 transferimde ayrı ayrı 2 tane transfer yapıldı bu sefer 3 tane embriyo transferi yaptırsam mı diye düşünüyorum çünkü ilki tutmadı 2. Transferimde tuttu 4 haftalıkken düşük yaptım
Sizin sonucunuz ne oldu acabaBazı merkezler yapıyor ben 3 koydurdum yaşımda etkiliydi
Çok geçmiş olsun.Kaç embriyo koymuşlardıBen asla önermiyorum dördüz gebelik geçirdim, erken doğumla bebeklerimi kaybettim.
3 embriyo vardı.Çok geçmiş olsun.Kaç embriyo koymuşlardı
Yarın test yapıcam bakalım3 embriyo vardı.
Yrın test yapıcamSizin sonucunuz ne oldu acaba![]()
Yaaaa çok heyecanlı umarım tutunmuştur takipteyim siziYrın test yapıcam![]()
İnşallh ama tutuncada bitmiyo kalp atışı sonra 3 ay riskli dönem Allah herkesin kalbine göre versin.Benim bu 6.denemem aret hocada ilkYaaaa çok heyecanlı umarım tutunmuştur takipteyim sizi![]()
Doktorunuz kabul ediyor mu,çünkü ben 10 deneme yaptım 10. Da bile doktorum kabul etmedi çünkü çok çok sıkıntılı bir durum üçü de tutarsa,hem anne için hem doktor için12 tane embriyom vardı ilk 2 transferimde ayrı ayrı 2 tane transfer yapıldı bu sefer 3 tane embriyo transferi yaptırsam mı diye düşünüyorum çünkü ilki tutmadı 2. Transferimde tuttu 4 haftalıkken düşük yaptım
Yaa çok geçmiş olsun canım benim gerçekten çok üzüldümBen asla önermiyorum dördüz gebelik geçirdim, erken doğumla bebeklerimi kaybettim.