ben geçtigimiz yaz tüm testlerimi yaptırdım .kan pırtılaşması,genetik test filanda bakıldı ,protein c,s drlar yeterli dedi ama sizler başka hangi testlei yaptırdınız.
birde gebelik aşısı diye bi aşı çıkmış %40 başarı şansını arttırıyomuş druyla konuşan varmı aranızda .ben adet olunca hem kntrole gidicem tedaviden önce hemde bu aşı hakkında konuşmak istiyorum eger uygun görürse dr bu aşıyı denemek istiyorum bu defa.genelde olumsuz tüp bebek denemesi olanlarda ve düşük yapanlara uygulanıyomuş
canım gebelşk aşısını bizde doktorumuza söyledik bu gibidurumlara inanmamız gerektiğini söylemişti. 3. denememizdi ve özel klinikte yaptık anladıkki diğer yerde çok hata yapılmış sende başka klinikte yaptırsaydın keşke. şu anda ikizlerime hamileyim ve her görüşümde heyecandan ölüyorum. inşallah bu denemeniz başarılı olur.
TEDAVIN HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNN hayırlısından saglıklı evlatların olsun hersey dusundugunden guzel ggeçsın kuzummmmmmmmmm
selam kızlar..
topikle bugün karşılaştım...bende 3. denemeyi yapıyorum.. tedavideyim..dün opu oldu pazartesi transfer var...
ilk iki denemem negatif oldu...biri taze biri dondurulmuş embriyo...
eşimde azosperm var...
bende bütün testleri yaptırdım...rahim filmi, hsg, kromozom testi..
hepsi normal çıktı...sadece bu bahsettiğiniz protin testi ve cd onları ilk defa duydum.. yapılmadı...
ilk 2 denemem memorial (ist.) de oldu...2 sene önce..
3. denmem özel doktor alman hastanesi..
şanssızlığımın tek embriyo dönemine denk geldiği için olduğunu düşünüyorum...bi de nasip tabi..
eylülde 6 sene dolacak...4,5 senedir evlat hasretiyle dolu günler yaşıyoruz...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...bu denemede pozitifi görürüz inşaAllah
selam kızlar..
topikle bugün karşılaştım...bende 3. denemeyi yapıyorum.. tedavideyim..dün opu oldu pazartesi transfer var...
ilk iki denemem negatif oldu...biri taze biri dondurulmuş embriyo...
eşimde azosperm var...
bende bütün testleri yaptırdım...rahim filmi, hsg, kromozom testi..
hepsi normal çıktı...sadece bu bahsettiğiniz protin testi ve cd onları ilk defa duydum.. yapılmadı...
ilk 2 denemem memorial (ist.) de oldu...2 sene önce..
3. denmem özel doktor alman hastanesi..
şanssızlığımın tek embriyo dönemine denk geldiği için olduğunu düşünüyorum...bi de nasip tabi..
eylülde 6 sene dolacak...4,5 senedir evlat hasretiyle dolu günler yaşıyoruz...
hepimizin hakkında hayırlısı olsun...bu denemede pozitifi görürüz inşaAllah
bu testleri ilk defa duyuyorum,hangi amaca yönelik yapılıyorlar??
cnm ben daha konuşamadım drumla adet olunca gidip konuşucam bakalım bizim ki ne diyecek?
sen denedinmi peki gebelik aşısını? ben bursa acıbadem hastanesinde tedavi görüyorum burda ilk 3 denemede tedavi ücretleri indim yapılarak yapılıyor her denemede 4. denemede bedava yapıyolar başka bir merkeze geçersem hep en tepe fiyattan başlıcam diye kaldık bu merkezde gerçi drumdanda çok memnunum bursada da en iyi yer acıbadem zaten başka laboratuarına güvenebilecegim bi yer yok.kısmet cnm işte 4 deneme burdayım artık yine olmazsa istanbuldaki hastaneleri düşünmeye başlıcam.cnm seni tebrik ederim inşallah sag saglim saglıkla bebeklerini kucagına alırsın.darısı bizlerin başına
pardon cnm inanmamamız gerektiği yazacaktım hatta benim drum önceki denemeleri anlatınca bile şaşırmıştı bizde bir problem yoktu ve diğer drların ilgisiliği ile ohss olmuştum. bundada problem oldu ama ufacık bir ilaçla düzeldi. inşallah bu kez tutunur bebişleirn çünkü zor bir süreç.
CANIM TEDAVIN HAYIRLI OLSUN HERSEY GONLUNCE OLsunnnnnnnnnn ALLAHIM yuzune baksın emeklerini boşa çıkarmasınnnnn testlere takılma vakit saat gelınce ALLAHIM kısmet ederse olur hepsi fasa fiso benım doktor takmıyoor o testlerı artık kendımı onemsızdır dıyooommm sakınleştırıyoom ALLAHIM bu yolda yorulan tum bayanları ve baba adayların yuzu gulsunnnnnnnnnnn haberdar et bizi moral çok önemli kızlar stres üzüntü yoookkkk
merhaba arkadaşlar 2007 şubat ayında evlendım benım2 yıl önce 2 aşılama .1 tüp ekım ayında bırıde donmuş tedavım şubat ayında olumsuz oldu artık bunyem alıştı negatıfı görmeye:) 2. negatıfı kolay atlattım şimdı ise 3 tedavımı olmam lazım maddı olaraktaa toplayamadım kendımı pskıkolojık olarakta kendımı çok saldım dr um benden genetık testler istedi onları bıle daha yaptıramadım gözümde buyudu onları yaptrmak rpoarda çıkarmam lazım ama çok tembelleştim 3. tedavımde olumsuz olursa busefer kendımı toplayamam gıbıme gelıyo
halende krarsızım yıne aynı merkezdemı yaptırıyım yoksa başka bı merkezmı mı çok kararsız kaldım ama dr umdanda memnumu devlette deneyım dedım ama hiç hoşuma gitmedı herşey çok ağır işliyo
inş bu sefer hepmızın 3 tedavısıde yuzumuz güler bu ara hep yenı tedavıye başlayan arkadaşlarımdan güzl hebrler alıyorum inş bızımde onların gib pozotıf olur
cnm bende 2007 haziran ayında evlendim 2 klomen tedavisi,2 aşılama ,1 biopsi,1 histereskopi,arada 1 gebelik yaşadım kendiliğinden ama 8 haftalık kalp atışı yoktu kürtaj oldum, rahim filmi 2 negatif tüp bebk denemesi ardından (son denemem geçen temmuz ayındaydı) şimdi 3. tedaviye hiç ayagım gitmiyor . negatifi almaya alıştıgımdan buda öyle olursa diye korktugumdanmı bilmiyorum ama bu tedavi çok zor geliyor bana.inşallah tekrardan aynı şeyleri yaşamayız.
inş canım yaa inan bende çok korkuyorum 2 kere bende hıst oldum sonuçlar patalojıye gitti inan psıkolojım bozuldu benı kansere kadar götrduler cerrahpaşaya gıtmıştım orda daha çok psıkolojım bozuldu.inş bundan sonra yüzüm guler sen nasulsın canım hep akılmdasın ilk tüp bebeğe başyayınca ilk senın toplığe girmıştım senle tanıştım ara ara bakıyorum sana acaba nasıl bır gelışme vardımır diye inş bu tedavıleımız olumlu olurda hepmızın yüzü güler artık
wish nasılsın cnm ? bende geçen gün haziran temmuz topiğindeki listeyi düzenledim sen aklıma geldin merak ediyodum bende seni.en son histereskopi olduktan sonra tekrar deneme yaptınmı hiç?
bende haziran ayında histereskopi yaptırdım pataloji sonucum basit endomerium hiperplazi çıktı( 10 yıl sonra %1 ihtimal kanser) olasılıgın var dedi.bide histereskopi ameliyatından hemen sonra tüp bebek yapmışlardı bana temmuz ayında ama genelde histereskopi den sonra 1-2 ay dinlendirilip rahimde oluşan yaranın kanamanın geçmesi gerekiyomuş.amin cnm inşallah bu tedavilerimiz son olur .ne zaman deniceksin bi daha ?
Yaaaa sen nerdesn neden takilmiyrsun wishcum bizim yanimiza ben seni merk ediyorum hep aklimdasin 2012 tup bebk gunlugumzdeyim ben seni ozledimmcanım bende baya saldım kendımı genetık teslerım var 3 aydr ha bu bugun ha yarın yaptırıyım dıye oyalıyorum kendımı vede rapor çıkarmak istıyorum şuan evde tadılat var onla uğraşoyorum ama buyuk ihtımal yıne benım tedavı olmam 3 4 ayı bulur gıbıme gelıyo
ben kasımda hıst oldum içide polipler varmış dr o yuzden tüp tutmadı dedı hıst oldum donmuş tedavıye başlıcakken yıne bende polıpler çıktı 2 kere aralıkta bırdaha oldum hıst ama benım hep çok kanamalı olduğu için operasyona sonlandırıyolar şubattada donmuş tedavı olmum o da tutmadı 15 şbatta yıne negatıf aldım patalojı sonucum temız dediler ama polıler kendını yenılıyomş dr bı açıklamas çok senın bunyen üretiyo dedi bende cerrahpaşaya gıttım ordakı dr guya akrabamızdı adambenım psıkolojmı bozdu şimdı tekrardan hemen başlamak istıyorum ama genetıkler uzun suruyo dışaırda yaptırsamdm en son 1.100tl bayada yuksek geldı bana yıne ben çok konuştum :))
hep aklımdaydın ara ara hep baktım sana acaba nsıldr dıye takıpteydım yanı :) inş canım son olur artık k.i.b öpütum senı
canım bende baya saldım kendımı genetık teslerım var 3 aydr ha bu bugun ha yarın yaptırıyım dıye oyalıyorum kendımı vede rapor çıkarmak istıyorum şuan evde tadılat var onla uğraşoyorum ama buyuk ihtımal yıne benım tedavı olmam 3 4 ayı bulur gıbıme gelıyo
ben kasımda hıst oldum içide polipler varmış dr o yuzden tüp tutmadı dedı hıst oldum donmuş tedavıye başlıcakken yıne bende polıpler çıktı 2 kere aralıkta bırdaha oldum hıst ama benım hep çok kanamalı olduğu için operasyona sonlandırıyolar şubattada donmuş tedavı olmum o da tutmadı 15 şbatta yıne negatıf aldım patalojı sonucum temız dediler ama polıler kendını yenılıyomş dr bı açıklamas çok senın bunyen üretiyo dedi bende cerrahpaşaya gıttım ordakı dr guya akrabamızdı adambenım psıkolojmı bozdu şimdı tekrardan hemen başlamak istıyorum ama genetıkler uzun suruyo dışaırda yaptırsamdm en son 1.100tl bayada yuksek geldı bana yıne ben çok konuştum :))
hep aklımdaydın ara ara hep baktım sana acaba nsıldr dıye takıpteydım yanı :) inş canım son olur artık k.i.b öpütum senı
cnm bende bugn konuştum drumla adetimle birlikte gel bi bakalım dedi.temmuz ayında başlıcam bende tedavime o zamana kadar neler yapmam gerek onları konuşucaz.
cnm genetik testleri ankara hsr kadın hastalıkları hastanesinde yaptırdım ben eşimde ve bende genetik bakıldı bende kanpırtılaşması bakıldı.hrs hastanesi sgk karşılıyomuş bu testleri sadece eşiminkini karşılamadı toplam 112 tl ödedik biz.10 gün içindede sonuçlar çıktı cnm.1100 vermektense ankarada yaptırmak daha mantıklı geldi.
birde araştırma hastanerinde yaptırırsan sgk karşılıyor cnm.inşallah cnm ya bu son tedavilerimiz olurda kurtuluruz bu zorlu süreçten.sende k.i.bak çok öpüyorum cnm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?