3 denemeye hazırlanan kader dostları hazırlanma süreci ve bebege ulaşmanın en dogru yolunu nasıl bulabiliriz nerde ne yanlışlıklar yapıldı sızce sızdekı sorun neydiiii paylaşalım....3 DENEME HAZIRLIKLARI NASIL GIDIYOORRRRR ben adetımle yanı 3 gunu ginera tablet başlıyacam bırdaki adetımlede bir ilaç daha verecek doktor tup bebek ıgnelerıne başlıyacak 3 defadırrr ignelerıalıyorum bakalım hayırlısı hepimize ALLAH YARDIM ETSİN sizler ne durumdasınız her negatiften sonra ne yaşadınız ve nasıl toparlandınız başarıya ulaşmanın sırııı nedir sizceeeee
bende 8 yıllık evlıyımmmmmmmmmmmmm 34 yaşındayım canım testlerın rahım fılmın tum ön hazırlıgın yapıldımııııı bırde cd 56 varmış emrıyoyu atan bır mıkrop dıyeeeeeeee dusunuluyooorrr varmı bu konudaaaaa blgınız kızlarrrrrrrrrrr
ne sıvısı bu güzelim nasıl anlaşıldı ilk defa duydum......hepimizin bır sorunu varda anlaşılmıyoor 3 denıyooz bakalım ALLAH YUZUMUZE GULSUN senın adına sevındım sorun bulunmuş canımmmmmmmm gozun aydın............3 ıyı olacak inan
keşke başta bulunsa ıyı olurdu tabi bu kadar üzüntü yorgunluk zaman duygular ama bazen nıye bu kadar önemli konuları atlıyoorlar dıyooommmmmmmmm sorun hal olmuş yaaaaaaaaaaaa 3 yuzun gulsun şekerimmmmm bende daha ne sorun oldugunu bılmıyooom 6,5 rahımle transfer oldu belkı o belkı rahımde sorun var o ama sıvının bırıkmış olması genetık testtemı çıktı guzelımmmmm bende rahım fılmı var bır tupum kapalı sorun tup kapalı olmasımı onuda bılmıyooommm bakalım hayırlısı artık çok soruda sorulmuyor bu konularda doktor beylere:)
3 denemeye hazırlanan kader dostları hazırlanma süreci ve bebege ulaşmanın en dogru yolunu nasıl bulabiliriz nerde ne yanlışlıklar yapıldı sızce sızdekı sorun neydiiii paylaşalım....3 DENEME HAZIRLIKLARI NASIL GIDIYOORRRRR ben adetımle yanı 3 gunu ginera tablet başlıyacam bırdaki adetımlede bir ilaç daha verecek doktor tup bebek ıgnelerıne başlıyacak 3 defadırrr ignelerıalıyorum bakalım hayırlısı hepimize ALLAH YARDIM ETSİN sizler ne durumdasınız her negatiften sonra ne yaşadınız ve nasıl toparlandınız başarıya ulaşmanın sırııı nedir sizceeeee
bende 8 yıllık evlıyımmmmmmmmmmmmm 34 yaşındayım canım testlerın rahım fılmın tum ön hazırlıgın yapıldımııııı bırde cd 56 varmış emrıyoyu atan bır mıkrop dıyeeeeeeee dusunuluyooorrr varmı bu konudaaaaa blgınız kızlarrrrrrrrrrr
ne haber nasıl gidıyoorrrrrrr hazırlanma süreci ben ginera içiyommmmmm bıttımınde tup bebek ıgnelerıne başlıyacaz benım doktor cd56 pek onemsemıyoor ama ben önemsıyomne olacak bılmıyoom deltacortil dıye bır hap vaar cd56 için yarım yarım içsemmmmiii acaba nedersınız kullanan arkadaslarım var 3 bu yuzden basarısız olmasını ıstemıyoommmmmmmmm sızce ne yapayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?