3 tüp bebegi denemek için yola çıkan arkadaşlar burdaaaaaaa

Yaaaa sen nerdesn neden takilmiyrsun wishcum bizim yanimiza ben seni merk ediyorum hep aklimdasin 2012 tup bebk gunlugumzdeyim ben seni ozledimm

canım arkadaşımbende senı çok özledım hep aklımdasın nasılsın bebiş nasıl sen nasılsın donmuş topığınden kızlarla facede grup açmıştık genelde orda takılıyorum bırbırıme gelıp gıdyoruz çok güzl arkadaşlıklar edındık sen hala face açmadınmı canım ya
naptın canım ıst a geldınmı gelırsen mutlaka beklerım bana senın olduğun topığe pek gırmıyorum canım çok hızlı ilerlıyo takıp edemiyorum :) k.i.b canım çok öpüyorum bebişi ve senı :)

selam sizi şahin bey topiğinden tanıyorum bende 3.denemeye başlıcam ama bende kararsızım murat erdemire gittim bu kez ama hala kafamda soru işaretleri var genetik testlerimiz temiz çıktı histeroskopi oldum bişey çıkmadı ama genede girip çıkmanın faydası olur dedi hemen ardından tedaviye başlıcaktık ben hazır değilim dedim bu ay adetle beraber başlıcaz heralde bende yumurta rezervi az sen hangi doktora gidiyon şimdi bursada diye hatırlıyorum jinemed hakkında birşey duydunmu

slm cnm ben şahin beyle devam ediyorum başka dr a gitmedim benim jinekologum faruk dinçşahin aşılamamı filan faruk bey yapmıştı biz tüp bebek yaptırmak istiyoruz deyince şahin beye
yönlendirdi bizi şahin beyle devam ettik hep.bizimde genetik testlerimiz temiz çıktı eylül ayında uludag üiversitesine gittim oradaki tüp bebek merkezine diğer hormon tahlillerimi yaptırdım onlarda normal ,rahim filmim de temiz eşimdede bendede hiç sorun bulamıyolar .şimdi temmuz ayında 3. denemeye yine şahin beyle başlıcaz bakalım kısmet cnm inşallah bu defa hakkımızda hayırlısı olur.en baştan beri şahin bey herşeyimizi biliyor tekrar başka bir dra alışmak kendini anlatmak daha zor olur benim için birde şahin bey elinden geleni yapıyor adam sen ne yaıcaksın bu denemeni nerde yaptırcaksın?

selamlar kızlar...
dün transferim oldu..2 tane embriyo transfer edildi...şimdi dinleniyorum....dua edin 3 aylar hürmetine bebeklerim benimle kalsın...
Allah emanet olun....

selamlar kızlar...
dün transferim oldu..2 tane embriyo transfer edildi...şimdi dinleniyorum....dua edin 3 aylar hürmetine bebeklerim benimle kalsın...
Allah emanet olun....

amin canım rabbim yarve yerdımcın olsun güzel haberlerle gelirsin inşallah:103:

selamlar kızlar...
Allah emanet olun....

cnm transferin hayırlı olsun inşallah tedavin olumlu sonuçlanır güzel haberini buradan alırız

merhaba kızlar nasılsınız tedaviniz nasıl gidiyor ben hala beklemedeyim hayırlısıyla bi başlasak çok heycanlıyım ama bi okadarda korkuyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::

kader arkadaşlarım canım Allahım yüce Rabbim hepinizin gönül muradını hayırlısıyla versin İnşallah
ben dört sefer denedim ilk üç tedavim aksilikler yüzünden ttransfere gidemeden iptal oldu dördüncüde 5 embriyomuz oldu birinci kalite iki embriyo transfer oldu ama maalesef negatif şimdilik tedavi düşünmüyorum
herşeye gücü yeten sonsuz Rahmet sahibi Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere arasında bizlerede verir İNŞALLAH :)

kader arkadaşlarım canım Allahım yüce Rabbim hepinizin gönül muradını hayırlısıyla versin İnşallah
ben dört sefer denedim ilk üç tedavim aksilikler yüzünden ttransfere gidemeden iptal oldu dördüncüde 5 embriyomuz oldu birinci kalite iki embriyo transfer oldu ama maalesef negatif şimdilik tedavi düşünmüyorum
herşeye gücü yeten sonsuz Rahmet sahibi Rabbim hayırlısıyla tüm isteyenlere arasında bizlerede verir İNŞALLAH :)

amin canım inşallah benimde 3. denemem hayırlısı bakalım:16::16::16::

Selam kızlar...daha öncede yazmıştım...bugün test sonuçlarımı aldım.
CD56 16.70 çıkmış......
protein C aktivitesi 80 (referans aralığı 70-140)..........
protein S aktivitesi 131 (referans aralığı 55-160).......
şimdi benim sonuçlarımmmda sorun var mı yok mu?????????
bu testleri yaptıran var mı??
varsa bilgileri paylaşırsa çoooooooooook sevinirim

Kızlar bugün üç aylar başladı....
Bol bol dua edelim Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahhhh...
.herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah......
perşembe Regaib kandili şimdiden kandiliniz mübarek olsun.....

Selam kızlar...daha öncede yazmıştım...bugün test sonuçlarımı aldım.
CD56 16.70 çıkmış......
protein C aktivitesi 80 (referans aralığı 70-140)..........
protein S aktivitesi 131 (referans aralığı 55-160).......
şimdi benim sonuçlarımmmda sorun var mı yok mu?????????
bu testleri yaptıran var mı??
varsa bilgileri paylaşırsa çoooooooooook sevinirim

Kızlar protein C ve protein S kanda pıhtılaşmayla alakalı testler......

Encannnnnnnnnnnnnnnnnn .....selam tatlımmmmmmmm.....hazirana az kaldıı heyecan artıyorrrrrrrrrrrrr............

Nolurrrr yazdıklarıma cevap verinnnn birileri konuşsun benimleeeeeeeeeeeeeeeeeee.................. bu sefer olucak mı????????***

Nolurrrr yazdıklarıma cevap verinnnn birileri konuşsun benimleeeeeeeeeeeeeeeeeee.................. bu sefer olucak mı????????***

valla canım ben bu tahlil konusunda çok cahılım:1: hiç anlamıyorum tedaviyede başlamayınca nesöylesem yalan olur :16:

valla canım ben bu tahlil konusunda çok cahılım:1: hiç anlamıyorum tedaviyede başlamayınca nesöylesem yalan olur :16:

eğer önceden bu tahlillleri yaptırmadıysan yaptır tatlım....bütün tedbirleri alalımda gerisi Allah'a almış artık..rabbim ol derse olur.....

Back
X