3 tüp bebegi denemek için yola çıkan arkadaşlar burdaaaaaaa

eğer önceden bu tahlillleri yaptırmadıysan yaptır tatlım....bütün tedbirleri alalımda gerisi Allah'a almış artık..rabbim ol derse olur.....

canım bu kan pıhtılaşması yapıldı bende pıhtılaşma var ama diger tahlil hakkında bi bilgim yok

kızlar bugün cd56 testi için kan verdim...ayrıca protein S ve protein C testi için kan verdim inşallah sonucum iyi çıkar ve haziranda ilaçlara başlarımmmm....benimde doktorum istemedi (sadece protein S ve protein C testini istemişti)) ama ben yaptırdım artık 3. yü riske atmak istemiyom...Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.......

ssönmez merhaba cd56 testini devlettemi yoksa özel demi yaptırdın?

herkese merhaba ve hayırlı cumalar:-)) inşaallah en kısa zamanda bu tedavilerimizle bebeklerimize kavuşuruz.bende 3.deneme için ankarada bir merkezle görüştüm.benden tahliller istendi ve onları yaptırdım sonuçlar çıkınca tekrar gideceğim bana olur veya olmaz tedavimle ilgili bilgiler verilecek herşey yolunda giderde inşaallah burada tedavime başlarım.dualarım sizlerle ve benimde sizlerin dualarınıza çok ihtiyacım var.....

keşke başta bulunsa ıyı olurdu tabi bu kadar üzüntü yorgunluk zaman duygular ama bazen nıye bu kadar önemli konuları atlıyoorlar dıyooommmmmmmmm sorun hal olmuş yaaaaaaaaaaaa 3 yuzun gulsun şekerimmmmm bende daha ne sorun oldugunu bılmıyooom 6,5 rahımle transfer oldu belkı o belkı rahımde sorun var o ama sıvının bırıkmış olması genetık testtemı çıktı guzelımmmmm bende rahım fılmı var bır tupum kapalı sorun tup kapalı olmasımı onuda bılmıyooommm bakalım hayırlısı artık çok soruda sorulmuyor bu konularda doktor beylere:)

canım yaa rahim kalınlığı transfer esnasında çok önemliymiş ve 7nin altında olmaması gerekirmiş hatta 8 ve üzeri daha iyi deniliyor.neden sana 6.5 la transfer yapılmış anlamadım? kanllarda sıvı olmasıda embriyonun tutunmasına engel.tüpün kapalı olması normal yolla ve aşılamayla hamile kalamasın ama bu tüpe engel değil.benden size tavsiye ne olursa olsun aklınıza takılan herşeyi dr.larınıza sorun.bu bizlerin yasal hakkı sonuçta hem maddi hem manevi olarak çok şeyler veriyoruz.kendimiz hakkında sorular sormak bizim hakkımız ve iyi bir dr.da bunlara sıkılmadan hastasına en iyi şekilde anlatandır..

herkese merhaba ve hayırlı cumalar:-)) inşaallah en kısa zamanda bu tedavilerimizle bebeklerimize kavuşuruz.bende 3.deneme için ankarada bir merkezle görüştüm.benden tahliller istendi ve onları yaptırdım sonuçlar çıkınca tekrar gideceğim bana olur veya olmaz tedavimle ilgili bilgiler verilecek herşey yolunda giderde inşaallah burada tedavime başlarım.dualarım sizlerle ve benimde sizlerin dualarınıza çok ihtiyacım var.....

hadi hayırlısı olsun tatlım rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah benim de 3. denemem olacak hayırlısıyla:16:

merhaba arkadaşlar .. öncelikle Lee tedavin hayırlı olsun uymarım bu son denemen olup özlemle beklediğin bebişine kavuşursun arkadaşım.. seni daha öncede diğer forumlardan hatırlıyorum . merkez konusunda araştırma yapıyordun. umarım bu defa her şey yolunda gider.
ben de 2 kez denedim. ilk denememin ardından hiç ara vermeden 2. denedim . iki olumsuzluktan sonra baya bi yıkıldım açıkcası. şu an toparlanma dönemindeyim. 3. deneyeceğim ama daha zamanımın olduğunu düşünüyorum .
hepimizin için hayırlısı olsun .. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..

merhaba arkadaşlar .. öncelikle Lee tedavin hayırlı olsun uymarım bu son denemen olup özlemle beklediğin bebişine kavuşursun arkadaşım.. seni daha öncede diğer forumlardan hatırlıyorum . merkez konusunda araştırma yapıyordun. umarım bu defa her şey yolunda gider.
ben de 2 kez denedim. ilk denememin ardından hiç ara vermeden 2. denedim . iki olumsuzluktan sonra baya bi yıkıldım açıkcası. şu an toparlanma dönemindeyim. 3. deneyeceğim ama daha zamanımın olduğunu düşünüyorum .
hepimizin için hayırlısı olsun .. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun arkadaşlar..

güzel dileklerin için çooook sağol arkadaşım.inşaallah karar verdiğim bu merkezden bebeğimle mutlu sonla ayrılırım.rabbim herkese bebeğini düşündüğü an tedaviye gerek kalmadan versin.bu sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu ancak biz yaşayanlar biliriz.eğer yumurta rezervinde problem yoksa yaşın söz konusu değilse kendine biraz zaman ver derim.en azından maddi ve en önemlisi manevi olarak kendini toparlayınca tekrar başlarsın.dileğim 3.cüye gerek kalmadan hamile kalman:-)) yeterki umudunu yitirme..

hadi hayırlısı olsun tatlım rabbim bu sefer yüzümüzü güldürür inşallah benim de 3. denemem olacak hayırlısıyla:16:

inşaallah canım rabbim bu uğurda fazla aratmasın.bu tedavimizde bebeğimiz bizimle olur inşallah.sen nerede tedavi oluyorsun? tutunamama sebebini araştırdılarmı?

ssönmez merhaba cd56 testini devlettemi yoksa özel demi yaptırdın?

Merhaba lee26, cd 56 testini ve diğer iki testi özelde yaptırdım canım.....seninde tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah....merkez senden hangi tahlilleri istedi????..cd56 yı istediler mi???..sevgiler...

Merhaba lee26, cd 56 testini ve diğer iki testi özelde yaptırdım canım.....seninde tedavin hayırlı olsun en kısa zamanda bebişlerine kavuşursun inşallah....merkez senden hangi tahlilleri istedi????..cd56 yı istediler mi???..sevgiler...

cbc(tam kan sayımı),ahm(menopoz sürecine yumurta rezervine bakılıyor),ca125(endometroiziz,yumurtalıklarda kist varmı yokmu diye bakılıyor sanırım) bu 3 tahlili yaptırdım.sana cd56 için ne kadar fiyat söylediler.
daha öncedende genetik falan birçok test yaptırmıştım.onlar şükür iyi çıkmıştı.inşaallah bunlarda çok kötü çıkmaz da 3.tüp şansım olur.allahtan hayırlısı kısmette varsa nasip olur.inşaallah bizimde kısmetimizde vardır.
sen tedaviye nerede başladın veya başlayacaksın?

inşaallah canım rabbim bu uğurda fazla aratmasın.bu tedavimizde bebeğimiz bizimle olur inşallah.sen nerede tedavi oluyorsun? tutunamama sebebini araştırdılarmı?

canım ben antalyada vitale kadın doğum hastanesinde tedavi oluyorum haziran sonu başlicaz inşallah şimdi beklemedeyim canım bende tüplerde sıvı varmış rahme doğru akan buda tutunmayı önlüyormuş 2 ay önce amaliyat oldum dinlenmedeyim inşallah ay haziran sonu başlicam:16:

cbc(tam kan sayımı),ahm(menopoz sürecine yumurta rezervine bakılıyor),ca125(endometroiziz,yumurtalıklarda kist varmı yokmu diye bakılıyor sanırım) bu 3 tahlili yaptırdım.sana cd56 için ne kadar fiyat söylediler.
daha öncedende genetik falan birçok test yaptırmıştım.onlar şükür iyi çıkmıştı.inşaallah bunlarda çok kötü çıkmaz da 3.tüp şansım olur.allahtan hayırlısı kısmette varsa nasip olur.inşaallah bizimde kısmetimizde vardır.
sen tedaviye nerede başladın veya başlayacaksın?

ne kadar çok test yaptırmışsın,ben 3. ye başladım ama tam kan sayımı dışında diğerlerini yapmadım,ne kadara mal oldu sana tüm bu testler??

kızlar tedavıye başlamış maşşallah yumurtası toplanacak olan arkadaslara bol bol kalıtelı yumurtalar :)transferi olan dostlarada bebeklerı kapsınlar sıkı sıkı tutsunlarrrr 3 denemede herkes diledıgıne kavuşsun amacımız ılkınde kavuşsunlar ama kısmetmı sabırmı vakıt saatmı bişeler engel oluyoor biz ne kadar titizlensekte işte bu nedenlerle 3 goren gurubuz inş 3 bebeklerımıze kavuşuruz arkadaşlar benım gıneredan 3 tane kaldı doktorum ilaç order hazırladı femara merinol çok zor buldum pıyasada yookkkkkk:( orgulatron lucrine elevit coraspirin omega vaarrrrr ilaç listemdeeeeeee bakalım kızlar eli kullagında adetımı beklıyoom bakalım hayırlısı bu arada çok stres çekıyom işimde apartmanda ve sosyal çevremdeeeeee bıktım yaaaaaaa sanki benım elımde çocuksuzluk insanlar agır bir kuşatmaya alıyoor o yuzden bu aralar canımı sıkacak durum olmasın diye herkesden uzak duruyoommmmm:( ne yapayım yardımcı olacaklarına anlamsız ve olumsuz çene yapıyoorlar uzak duruncada çocu yok dıye piskolojısı bozuk dıyoorlar aslında ondan degıl duşuncesızlıklerınden hormonlarım ve tedavım olumsuz etkılenmesın dıye uzak duruyoom yoksa HERSEY YARADANIN elınde ....bunun bılıncındeyımde mıllet degi kızlarrr iste benden böyleeee
şu cd56 gerçegı için intiripalid serum ve deltacortil kullanmış herkes ama bana kımse bıse onermedi:(inanmıyoor bızım doktooorrr bakalım hayırlısııııııııııııııııııııııı
hepınızı çok opuyom bır arkadas 6,5 rahımle bana transfer olunca o konuya degınmış dogro soyluyorsun arkadasım doktorada yapmıyalım dedım ama olmazsa yapmam dedi sert bir tonla; dedi sonuç:(ne yapalımmmmmmmmmm bunda daha ıyı sonuç alırım inş
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR tedavısı olanlara başlıyanlara herkese bol şanslarrrrrrrrrrr ALLAHIM YARDIM ETSIN vakit saat kısmet gelmiştik artık dilegiyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bende eli kullagında adet olunca ignelere başlıyacammmmmm

güzel dileklerin için çooook sağol arkadaşım.inşaallah karar verdiğim bu merkezden bebeğimle mutlu sonla ayrılırım.rabbim herkese bebeğini düşündüğü an tedaviye gerek kalmadan versin.bu sürecin ne kadar yıpratıcı olduğunu ancak biz yaşayanlar biliriz.eğer yumurta rezervinde problem yoksa yaşın söz konusu değilse kendine biraz zaman ver derim.en azından maddi ve en önemlisi manevi olarak kendini toparlayınca tekrar başlarsın.dileğim 3.cüye gerek kalmadan hamile kalman:-)) yeterki umudunu yitirme..

temennilerin için sağol arkadaşım. Allah herkesin gönlüne göre istediği zaman aratmadan nasip etsin ...
Evet dediğin gibi biraz zamana ihtiyacım var . Zaten doktorumunda tavsiyesi bu yönde. Tedavi sürecinde canımzı fazlasıyla acıtanları işittiğimizde anlık yıkım yaşayıp içimizdeki umutla başka başka çareler aramıyor muyuz ? Umut bizim gibilerin en büyük motivasyonu.. Allah'tan dileğim emeklerimizi boşa çıkartmadan ,özlemle beklediğimiz "meleklerimizi" hayırlısıyla kavuşturması.

Encan günaydın.. Sanırım sen de Antalya dasın.. Vitale de ben de geçen yaz tedavi görmüştüm. Doktorun Ali Faut Bey mi?

evet canım ali beyde tedavi oluyorum inşallah olumsuz bişi yaşamamışsındır :5:

Ali Fuat Bey'in doktorluğuna bir şey diyemem zaten buna hakkımda yok . sadece benim doktorun ve hemşirelerin genel tutumu çok rahatsız etmişti. Biliyorsun kontrol için gittiğinde beklerken ayrı bir stress yaşıyorsun muayane olmak için doktor odasında beklerken stresin ayrı.. Dışarıda bir çok hastası beklediğinden midir bilmem bir türlü kafamdaki soru işaretlerini cevap alamamıştım . Bu durum beni çok geriyordu açıkcası.. tüp bebek dediği anda ona gitmeyi kestim. söylediği her şeyi şu anki doktorumdan da duydum ama onun kadar acımasız bir dille değil inan. ben kendimi orada kendimi kötü hissettim..
umarım senin tedavinde olumlu sonuçlanır arkadaşım..

Ali Fuat Bey'in doktorluğuna bir şey diyemem zaten buna hakkımda yok . sadece benim doktorun ve hemşirelerin genel tutumu çok rahatsız etmişti. Biliyorsun kontrol için gittiğinde beklerken ayrı bir stress yaşıyorsun muayane olmak için doktor odasında beklerken stresin ayrı.. Dışarıda bir çok hastası beklediğinden midir bilmem bir türlü kafamdaki soru işaretlerini cevap alamamıştım . Bu durum beni çok geriyordu açıkcası.. tüp bebek dediği anda ona gitmeyi kestim. söylediği her şeyi şu anki doktorumdan da duydum ama onun kadar acımasız bir dille değil inan. ben kendimi orada kendimi kötü hissettim..
umarım senin tedavinde olumlu sonuçlanır arkadaşım..

canım haklısın biraz fazla bekliyorsun e dolayısıylada sitres yapıyorsun ama bu benim hiç garibime gitmedi çünkü benim bugüne kadar gittğim bütün merkezlerde bu çok bekletilme sorunu var nedense ama alibey bana olumlu geldi mesela şimdiye kadar gittiğim hiç bi dr bana onunkadar sorunumuzu açıklamadı inan iki tüp denedim ikiside bilinçsiz. hele konyada bi dr vardı işi gücü azarlamaktı.ikinciyi ankarada ankalife tüpbebek te yaptırdım onlarda çok ilgisizler di mesele ben 3. orda düşünmüştüm ama bana bi ilaç verildi 3 ay kullan sonra tekrar deneyelim dendi bana ilaç dokundu arıyorum dr bağlamıyorlar ya diyorum ben ilaç hakkında bişi sorucam yok hiç aramadılar biliyormusun hiç ilaç verilmiş takibi yapılan bi hasta ki enayi 3. orda yaptıracak yok aramadılar bende ilacıda kestim gitmedimde inan canım bu sorunlar heryerde var verecek olan rabbim onlar sadece vesile allah hakkımızda hayırlısını versin:103:

Back
X