bu arada pembbe bunalımda olmanın inan bir faydası yok cnm, ama kısa zamanda düzelirsin inş. benim 3 tedavimde hiç ara vermeksizin oldu, insanın dondurulmuşu varken bir an önce denemek istiyor. o zamanlar negatifi aldığımda kaldı ki test tarihinden önce hep adet oldum, üzüntüm 1 saat sürdü belki, acaba bende mi bir tuhaflık var diyordum ama hissediyordum olmadığını, zaten eşimde üzülmeme kızıyor, herşeyin hayırlısı der hep. beni bunalıma sıkan maddiyat oldu, en son doktoruma demiştim , manevi olarak sonuna kadar denerim ama maddiyat araya girince tüm umutlarım tükeniyor dedim. şimdi ise, biraz bende sendenim galiba, bunalım değilde yaa yine olmazsa modundayım, çalışırken zaten izin ayarlamak zor, bu da olmazsa ne diyecekler, bana herşey mükemmeldi ama olmadı demesinler hallerine büründüm:) gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum valla:)
canım aşağı yukarı aynı durumdayız herşey ii ama bir türlü hamile kalmıyosun buda çevrendekileri illa onda bişey var düşüncesine kaptırıyo hatta eşimde şu an bunu düşünüyor belki bilmiyorum benim sadce 1 tane dondurulmuşum var malesef :) oda kuzu kuzu bekliyo bakalım orda ama onla devam etmek istemiyorum artık çift embriyo transferi hakkımız var dimi ya :) ben bulunduğum ilde histereskopi yaptırmayı düşünüyordum ama malesef doktor yurt dışındaymış başka bahara kaldı :) aslında 3. yü denemeden önce yapılması gereken tüm tetkikleri yaptırmak istiyorum biz ikisinide ilaçlı tedavi yaptırdığımız için ilaçlar tedavi ve git gel ortalama 20 bin harcadık şimdi eşim bu kadar para verdik olmadı modunda anlıyacağın senden olmuyor tarzı konuşuyor:) ii benden olmuyordur diyorum bende ne diyim