3. tüp bebek denemesi yaptıracaklar ve başarılı olanlar buraya

merhaba bayanlar.... ben de peş peşe 2 olumsuz tüp tedavimden sonra yaz sonu gibi tekrardan tedavi olacağım nasipse... Geçen hafta tekrardan doktor kontrolüne girdim. uzun aradan sonra tedavi sürecine girmek tekrara içimi kıpır kıpır yaptı.. doktorumu ve merkezi de değiştirdim. daha öncekileri aynı yerde yaptırmıştım.. aslında doktorumdan memnundum ama ilerde keşke dememek için değişim yaptım.. şimdi doktorumun yaklaşımı ve ilgisinden de memnun kaldım. Umarım sonu da güzel olur.
inşallah tez vakitte hepimiz hayırlısıyla cennet kokulu meleklerimize kavuşuruz..
sevgiyle kalın...

günaydın kızlar,benimde 2 tüp bebek denemesi ve 1 aşılama yapıldı ama sınuç hüsran olmadı olmadı,2,tüp bebeğin sonucu geçen hafta belli oldu,12 yumurta toplandı,3 tanesi boş çıktı,2 taneside yeterli büyüklükte değildi,7 tanesi döllendi 2,gün 2-3 hücrelilerdi 3,gün sadece 2 tanesi 1 tanesi 6 bir tanesi 5 hücreye gelebildi dr muz %30 şans verdi normalde 3,gün embriyosu 8 hücreli olması gerekiyomuş bizim öyle olmadı diğerleride 2 ve 3 hücreli kaldığı için embriyo donduramadık,embriyolar bölünmedi bunun nedeni yokmuş,yumurtadan da spermdende kaynaklı olabilirmiş hepside 2,kaliteydi,yıkım oldu bana elimden gelen bişey yok,neden yumurtalar kalitesiz olur bilmiyorum,en az 3 ay geçmesi gerekiyomuş teaviye başlmak için,allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba bayanlar.... ben de peş peşe 2 olumsuz tüp tedavimden sonra yaz sonu gibi tekrardan tedavi olacağım nasipse... Geçen hafta tekrardan doktor kontrolüne girdim. uzun aradan sonra tedavi sürecine girmek tekrara içimi kıpır kıpır yaptı.. doktorumu ve merkezi de değiştirdim. daha öncekileri aynı yerde yaptırmıştım.. aslında doktorumdan memnundum ama ilerde keşke dememek için değişim yaptım.. şimdi doktorumun yaklaşımı ve ilgisinden de memnun kaldım. Umarım sonu da güzel olur.
inşallah tez vakitte hepimiz hayırlısıyla cennet kokulu meleklerimize kavuşuruz..
sevgiyle kalın...

amin inş. canım,benimde 2 başarısız tüp bebek denemesi var biri tıp fakültesinde olmuştu diğeri antalya tüp bebekte,sen nerde yaptırdın

amin inş. canım,benimde 2 başarısız tüp bebek denemesi var biri tıp fakültesinde olmuştu diğeri antalya tüp bebekte,sen nerde yaptırdın

gelecek tüp bebekte denedim her ikisini de ... az önceki yazımda da bahsettiğim gibi doktorumla ilgili bir sıkıntım yoktu... şimdi Memorial ile denemeye karar verdim..

Benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım kızlar Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur :((

gelecek tüp bebekte denedim her ikisini de ... az önceki yazımda da bahsettiğim gibi doktorumla ilgili bir sıkıntım yoktu... şimdi Memorial ile denemeye karar verdim..

bende antalya tüp bebek merkezinden memnunum ama olmadımı olmuyo,bu ay yumurtalar kalitesizdi,bu yumurtalar nasıl kaliteli hal geliyosa formülünü verseler,inş. bu ay herşey yolunda gider güzel haberler alırız senden

Benimde cuma günü transferim var çok heyecanlıyım kızlar Bahçeci fulya kliniğinde tedavi görüyorum. Merkezden çok memnunum umarım sonucumda pozitif olur :((

Allah yardımcın olsun arkadaşım... umarım son denemen olur hayırlısıyla mutlu sona kavuşursun .. şansın en bolundan olsun..

sevgiyle kalın...

merhaba gayem hoşgeldin aramıza hangi merkezde yaptırmıştın doktorun kimdi biraz bahsede bilirmisin mümkünse inşallah hepimizin dileği bu sende en yakın zamanda evladına kavuşursun bizede burdan yazarsın inşallah:16:

günaydın canım aslında benim görünürde bir problemim gözükmüyo doktorum bana 3. den sonra yaparız demişti ama ben 3. yü yapmadan önce iştiyorum ben ve söyledim kendisine oda rahim içinden kürtür alınarak kabul edebiliceğini söyledi ofis tipi histreskopide varmış bana ondan mı yaparlar bilmiyorum çok ağrılı deil diye biliyorum ama ağrılıysada vallaha katlanıcam çünkü ne olursa olsun anne olmak istiyorum ayrıca bilinmeyen infilite ne ya bu sorun çok kötü bişeyin yok olmuyo denmesi daha kötü ayın 28 zinde gidicem bakalım beni neler bekliyo hiç bilmiyorum ilk kez tıp fakültesinde muayene olucam neler isteyecek onuda bilmiyorum size yazarım muayeneden sonra neyim varmış hepberaber öğreniriz inşallah:9:

anladım cnm. tabi bebek için herşeye katlanıyoruz, yapacak bir şey yok. bu sorun yok denmesi en kötü olan bence de...bizde sebepsiz gruptanız, bir sebep var ki olmuyor aslında ama denemekten başka çare de yok işte:(

kaç yumurta toplandı canım,embriyolar ne durumda kaç hücreli oldular,kaçıncı gün transferi olucak,ibol bol dua et canım allah yardımcın olsun,transferden sonra dikkat et kendine,güzel şeyler düşün

bende antalya tüp bebek merkezinden memnunum ama olmadımı olmuyo,bu ay yumurtalar kalitesizdi,bu yumurtalar nasıl kaliteli hal geliyosa formülünü verseler,inş. bu ay herşey yolunda gider güzel haberler alırız senden

hayırlısı arkadaşım inşallah bizlerde annelik duygusunu tadacağız en kısa sürede ... En iyi ilaç stressden uzak durmak ; onun üstesinden gelebildiğimiz de zaten mutlu sona kavuşacağız... Yalnız ben şu an için tüp bebek tedavisinde değilim :) hazırlık dönemindeyim ... yumoş ve hormonları dengeledikten sonra tedavi sürecime girmemi vurguladı..

günaydın kızlar,benimde 2 tüp bebek denemesi ve 1 aşılama yapıldı ama sınuç hüsran olmadı olmadı,2,tüp bebeğin sonucu geçen hafta belli oldu,12 yumurta toplandı,3 tanesi boş çıktı,2 taneside yeterli büyüklükte değildi,7 tanesi döllendi 2,gün 2-3 hücrelilerdi 3,gün sadece 2 tanesi 1 tanesi 6 bir tanesi 5 hücreye gelebildi dr muz %30 şans verdi normalde 3,gün embriyosu 8 hücreli olması gerekiyomuş bizim öyle olmadı diğerleride 2 ve 3 hücreli kaldığı için embriyo donduramadık,embriyolar bölünmedi bunun nedeni yokmuş,yumurtadan da spermdende kaynaklı olabilirmiş hepside 2,kaliteydi,yıkım oldu bana elimden gelen bişey yok,neden yumurtalar kalitesiz olur bilmiyorum,en az 3 ay geçmesi gerekiyomuş teaviye başlmak için,allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba duygu hoşgeldin aramıza umutsuzluğa kapılma benimde 2 denemede 1 tanecik kuzucum var:)herşey rabbimizin takdiri 3 ay neden bekliyosun yumurtalar kalitesiz die mi yoksa tüp bebeğe başlamak için 3 ay beklenmesi mi gerekiyormuş bu sırada protein almaya dikkat et düzenli beslen ne bileyim en azından arı sütü bal polen ye eminim ki faydası olacaktır ve en büyük faydfada rahat olmak olacak herhalde tabi beceremiyoruz ama hayırlısı olsun dua etmekten başkada yapacak bişey kalmıyo bizlere sen hangi merkezde denedin doktorun kimdi acaba

merhaba duygu hoşgeldin aramıza umutsuzluğa kapılma benimde 2 denemede 1 tanecik kuzucum var:)herşey rabbimizin takdiri 3 ay neden bekliyosun yumurtalar kalitesiz die mi yoksa tüp bebeğe başlamak için 3 ay beklenmesi mi gerekiyormuş bu sırada protein almaya dikkat et düzenli beslen ne bileyim en azından arı sütü bal polen ye eminim ki faydası olacaktır ve en büyük faydfada rahat olmak olacak herhalde tabi beceremiyoruz ama hayırlısı olsun dua etmekten başkada yapacak bişey kalmıyo bizlere sen hangi merkezde denedin doktorun kimdi acaba

canımsağolasın,2,tüp bebek denemesinin sonucu geçen hafta belli,ilaçların vucuttan atılımı için en az3 ay beklemek gerekliymiş,2 tüp bebek yumurta toplanmasında yumurtalarım hep 2,kalite olduğu söylendi,dr umda her ay değiştiğini söyledi yumurtalıların bu ay böyle olur gelicek ay hepsi kaliteli olur dedi,dediğin gibi beslenmede çook önemli ben yumurta falan yemiyodum sevmiyodum ama çok önemliymiş haşlanmış yumurta,ceviz,fındık, sonra balık mutlaka haftada 2-3 gün yenilmeliymiş sür üürünleri,magnezyum eksikliğine muz,c vitamii olrak şuan yaz mevsimind eolduğumuz için kavun,karpuz,çilek yenilmesi gerekiyomuş,bunları nerden biliyon diyo olabilirisniz geçende google hamile kalmaıyorum diye yazmıştım oraya bir bedel karşılığı üye oluyon ordan sana elktronik ortamda kitap var onu indiriyosun ordan okudum sizinle paylaşıyorum,başka forumdada bal-tarçın-çörek otununun yumurtanın kalitesini artırığını okudum,ben bu ay sadece soğan kürü yapıcam ilaçların etkisinden kurtulmak için,dr kemal özgürdü ben kendisinden ve ekibinden çok memnun kaldım ama olmadı,rabbim mübarek günlerde bizi sevindirsin inş.

allah bağışlasın canım bebeğini,senin kaç tane oluşmuştu yumurtan,benim döllenmeden sonra embriyolar bölünmedi istenilen hücre sayısına gelmedi,transferden önce ön görüşme yaptık drumla o an yıkıldım,kendimi öyle çaresiz hissettimki çok zordu olmuycağını tahmin etmiştim ama umut işte,tramsferden sonra karnımı damla bebğim diye seviyodum ama damla annesine tutunmadan gitti,

tanıdığım bi kaç kişinin de doktoru ve hepsi hamile sende hamile kalırsın arkadaşım meleğine kavuşursun:16:

İnşallah canım ben, sen ve isteyen herkes bu mutluluğu yaşarız. Ama çok zor bi yolmuş. Sadece yaşayan bilir. Yeri geldi eşimle çok tartıştık, yeri geldi çevremdeki yakınlarla laf dalaşına girmek durumunda kaldım. Bazen kendimi eve kapattım insanlardan kaçtım belki beni anlarsınız :(( Ancak 3. deneme çok fazla geldi. Umarım son olur

allah bağışlasın canım bebeğini,senin kaç tane oluşmuştu yumurtan,benim döllenmeden sonra embriyolar bölünmedi istenilen hücre sayısına gelmedi,transferden önce ön görüşme yaptık drumla o an yıkıldım,kendimi öyle çaresiz hissettimki çok zordu olmuycağını tahmin etmiştim ama umut işte,tramsferden sonra karnımı damla bebğim diye seviyodum ama damla annesine tutunmadan gitti,
canım ya ben cümlede düşüklük yapmışım özür dilerim 1 tane dondurulmuşuma kuzucuk dedim:P yani o kadar iğne ilaç 1 tane dondurulmuş bende 2 kez tüp bebek denedim 3. cüyü deniycem bende karnıma dokunup bebeğim beni bırakma diyordum ne diyebilirz aslında hepimiz aynı duygular içindeyiz benim çok fazla yumurtam oluşmuyo oluşsada bi süre sonra e2 düşüyo geride kalıyolar olmuyo bir türlü ilkinde 2 tane döllenmiş embriyom oldu 2 cide de 2 tane 2 olarak devam ediyorum bakalım:)bu ayda ankaraya başka bir hastaneye gidicem histereskopi için nasip artık 3. yü ne zaman yaptırıcam allah biliyor

Back
X