hangisi canım görüntüleyemıyorum ben.burdaki sondaki çanta ve üstündeki cüzdan
şimdi gördüm yazdıgını.postacı çanta duruyo cüzdan satıldı canım.kahverengi cüzdan vepostacı tipi çanta duruyor mu*
Ürünlet TEVE arkadaşıma kargolanmiştir.umarim ikinci alisverisimizden de memnun kalir kendisi. Opuyorum onuuu
Evet cnm hepsi birbitinden güzel.bedava.sıfır tertemiz ürünlerime ksvıştum kızlar.Siz de kaçırmsyın bu fırsatları.Bedenler bsna küçük yoksa çoğunu alırdım ben.Ürünlet TEVE arkadaşıma kargolanmiştir.umarim ikinci alisverisimizden de memnun kalir kendisi. Opuyorum onuuu
Cok cok cok guzel gunlerde kullan bebegim ya ufakligi da opuyorum. Ona uygun bisiler olsa onu da yollicaktim ama maalesefEvet cnm hepsi birbitinden güzel.bedava.sıfır tertemiz ürünlerime ksvıştum kızlar.Siz de kaçırmsyın bu fırsatları.Bedenler bsna küçük yoksa çoğunu alırdım ben.
O da seni öpüyo dicemama henüz öpemiyo:)Ama çook güzel dil çıkarıyo edepsiz oğlum benim ablası.:)Gönderdiklerin ziyadesiyle bizimesut ve bahtiyar etmişlerdir oğluma gönderdiğim öpücük en güzeli zaten.Uyansın senin için mıncıklıcam söz:)Görüşürüz whatsupdan yine cnm.Cok cok cok guzel gunlerde kullan bebegim ya ufakligi da opuyorum. Ona uygun bisiler olsa onu da yollicaktim ama maalesef
Mincikla tbi ya canim benjm konusalim goruselim tabiki opuyorum tekrar.O da seni öpüyo dicemama henüz öpemiyo:)Ama çook güzel dil çıkarıyo edepsiz oğlum benim ablası.:)Gönderdiklerin ziyadesiyle bizimesut ve bahtiyar etmişlerdir oğluma gönderdiğim öpücük en güzeli zaten.Uyansın senin için mıncıklıcam söz:)Görüşürüz whatsupdan yine cnm.
Evet duruyo canimEn ustte ki kırmızı cuzdan duruyor mu acaba
:) peki canim ben alabilirim onu o zaman :)Evet duruyo canim
Tabiki canim 5 tl fiyati 30 tl alti kargo aliciya ait oluyo. İstersen detayli resmini yollarim.:) peki canim ben alabilirim onu o zaman :)
Tabiki canim 5 tl fiyati 30 tl alti kargo aliciya ait oluyo. İstersen detayli resmini yollarim.
Tamam canim aksam konuya eklerim detayli fotorafini suan okuldayim cunku.Tamam canim, sorun değil kargo. Valla detaylı foto gonderirsen çok sevinirim
Tamam canim aksam konuya eklerim detayli fotorafini suan okuldayim cunku.
cüzdanlarda takas oluyor muKALAN ÇANTA VE CÜZDANLAR
Takas dusunmuyorum canim zaten 5 tl yanicüzdanlarda takas oluyor mu
Birde ayriyeten fermuarli bi arka gozu var canim kagit para ve nakit koyabilceginPeki hiç sorun degil:) iyi dersler
2 cüzdan için demiştimTakas dusunmuyorum canim zaten 5 tl yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?