3 ÜRÜN=15TL.SON GÜN 28 ŞUBAT.

Ray ban gözlük orjinal degil ama cok yakın cok az kullandim hicbir cizigi kirigi biseyi yok 5 tl ye yeni sahibini ariyorum😁

Koton ole marka 28 beden gri kanvas pantolon.15 tl

Mavi kot pantolon.ic astarinda 29 beden yaziyo fakat kilo vermistim aldiktan sonra daralttim suan 36-38 beden icin ideal.cok fazla ayni turden kotu pantolonum oldugundan satiyorum 15 tl.

Ltb marka siyah kot pantolon.kalin bir kumasi var.38-40 bedene uygundur.15 tl

Ürünlerle kendi kombininizi yaratabilir ve 30 tl yi tamamlayarak kargoyu bedavaya getirebilirsini kızlar.begendiginiz ürünler icin mesaj atmaniz yeterli üzerlerinde fiyatlara takilmayin konusur pazarlik yapariz herkesi bekliyorum

Alışverişi 30 tl ve üstü tutan arkadaşlarım 1,2 ve 3 tl lik ürünlerden kendilerine bir adet hediye seçebilirler😁

Koyu laci siyaha kacan bi rengi var.ciZgili boleronun icindeki tisort boleroya bitisiktir.5 tl den satiyorum kizlar

1-koton ole marka
2-mavi marka
3-ltb marka
Pantolonlar aksama kadar ki %30 indirimle 11.50 tl ye düştü hanımlarr

Beyaz krem gibi bi rengi var ceketin uzerinde isil isil simler dikilmis sekilde kolu kisa durur yani bilekten geride.cok az kullandim yepyeni nerdeyse cok sik duruyor ustte s beden.bugunku indirimli fiyati 11.50 tl

Bershka beden haki yeşili gömlek.üzerinde s beden yaziyor ama rahatlikla m ve l bedene de olur bence.bol bi kesimi var cunku.ister tayt ustu gomlek olarak ister elbise altina mus corapla kullanabilirsiniz.bugunku indirimli fiyati sadece bu aksama kadar gecerlidir.7tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…