• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 ve 4. sayfada yeniler ! Veee ben de çeyiz hazırlıklarımı paylaşıyorum :)))

Esseden o tabakları ben de son anda yetişip almıştım. Ben çok seviyorum diğer parçalarını da aldım. Çok güzeller güle güle kullan...

Ben de pastayla beraber ufak ikram tabakları, çay tabakları ve kahve fincanlarını aldım sadece :) Şekerlik, tepsisi, çay fincanları, pasta servisi de vardı ama onlara girmedim :)
Teşekkürler, siz de iyi günlerde kullanın :KK66:

Tel kırma havlum:

upload_2014-9-16_16-47-15.webp

Diğer havlular:

upload_2014-9-16_16-48-6.webp

Havlularin çok hosmus güzelim, güle güle kullan :KK68:

Teşekkürler bunlar bir kısmı, internette foto yok başka, ben de çekmedim o yüzden diğerlerini paylaşamadım :) Her gördüğüm havluyu alasım geliyor ama başka tekstil ürünü almadım henüz; artık tamamlarım yavaş yavaş

Ben de pastayla beraber ufak ikram tabakları, çay tabakları ve kahve fincanlarını aldım sadece :) Şekerlik, tepsisi, çay fincanları, pasta servisi de vardı ama onlara girmedim :)
Teşekkürler, siz de iyi günlerde kullanın :KK66:

Çok teşekkürler, Allah huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin herkese aldıklarını...

güle güle kullan canım çok güzeller tencerelerimiz aynı düdüklü de ben de fissler düşünüyorum çok beğendim :KK68:

Benim topiğime baktın mi bilmiyorum ama İkea kadehlerimiz, Paşabahçe kadehlerimiz, Madame Coco nevresimimiz (krem-mavi çiçekli olan) ve süzgecimiz aynı :KK48: İyi günlerde kullan :)

Merhaba Hanımlar,

Bazılarının fotoğraflarını bulamasam da şimdilik aldıklarımı sizinle paylaşmak istedim :)

3. ve 4. sayfada yenileri de var :)

Eki Görüntüle 1240363 Eki Görüntüle 1240364 Eki Görüntüle 1240365 Eki Görüntüle 1240366 Eki Görüntüle 1240367 Eki Görüntüle 1240368 Eki Görüntüle 1240369 Eki Görüntüle 1240370

Yenileri de ekleyeyim :)

Çay tabakları
Eki Görüntüle 1264947
Metal tepsi
Eki Görüntüle 1264950
Tuzluk-biberlik
Eki Görüntüle 1264951

Porselen Cezvem:
Eki Görüntüle 1301812
Misafirlik Çay Bardağı:

Eki Görüntüle 1301820
Günlük Çay Seti:
Eki Görüntüle 1301821

Tuz Karabiber Değirmenleri:
Eki Görüntüle 1301822
Kızartma Tencerem:
Eki Görüntüle 1301823
Mutfak Makasım:
Eki Görüntüle 1301824

Herşeyin harika canım aşkla güle güle kullan :nazar::KK36:

Benim topiğime baktın mi bilmiyorum ama İkea kadehlerimiz, Paşabahçe kadehlerimiz, Madame Coco nevresimimiz (krem-mavi çiçekli olan) ve süzgecimiz aynı :KK48: İyi günlerde kullan :)

Evet farkettim :) Herşeyin fotoğrafı da bulunmuyor internette o yüzden çekipte ekleyemedim; belki başka benzerler de vardır :) Hepimiz güle güle kullanalım inşallah :)

Back
X