3 ve daha fazla başarısız denemden sonra bahçecide başarıya ulaşanlar...

masal01

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
342
3
31
Diğer
lütfenn arkadaslar başarı hikayelerınızı yazın ben 3 denememi de adanada bı merkzde denedım
4.ye bahçeci fulyada erbıl beyle başlıyoruz..sizin hikayeelrınız bana umut olacak..
ınsan bunca negatıften sonra bı yandan en iyi elllerdeyim
neden olmasın dıor, bazen de 3 negatif denemedeki yasadıklarımın aynısını yasamaktan korkuyorum..

tüp bebek merkezleri bölümü cok aktif değil
onun içiin buraya açtım konuyu..sayın yöneticilerimiz konuyu kapatmassınlar diye belirtmek istedım:)

okuduğum bütün makalelerde 3 denemede olması lazım
3. denemden sonra %5 lik dilime gırıomusuz
ama bana cok mantıklı gelmıyor cunku benım denediğim merkezin lab. çok iyi değildi
yani ya elınden gelen yapılmammıssa ya lab. kendini yenilememişse,herkese tekdüze tedavı uygulanıosa
b yıne bız %5 lik dlimdemiyiz
denediğiniz merkezde önemli değil 3 ten fazla deneme yapıp basarıya ulaşanlar lütfen yazın
kıı sansımızın bukadar az olduğunu düşünmeyeyim

lütfenn arkadaslar başarı hikayelerınızı yazın ben 3 denememi de adanada bı merkzde denedım
4.ye bahçeci fulyada erbıl beyle başlıyoruz..sizin hikayeelrınız bana umut olacak..
ınsan bunca negatıften sonra bı yandan en iyi elllerdeyim
neden olmasın dıor, bazen de 3 negatif denemedeki yasadıklarımın aynısını yasamaktan korkuyorum..

Ah canım ben de FULYA ERBİL YAĞMUR'da başlıyorum, yarın saat 10 da randevu aldık....iğneler başlıyor..bugün adet oldum...çok şeker , çok istekli,çok inançlı,hırslı bir doktor...ben ilkinide bahçeci de yapmıştım ama başarısız olunmuştu,ama o dr .başak idi..ben umutluyum erbil beyden...sen ne zaman geliyorsun?doktorlarımız aynı,mutlaka görüşelim,telefonla ve orada,mutlaka doktorumuz aynı,birbirimize destek oluruz canım benim.

Ah canım ben de FULYA ERBİL YAĞMUR'da başlıyorum, yarın saat 10 da randevu aldık....iğneler başlıyor..bugün adet oldum...çok şeker , çok istekli,çok inançlı,hırslı bir doktor...ben ilkinide bahçeci de yapmıştım ama başarısız olunmuştu,ama o dr .başak idi..ben umutluyum erbil beyden...sen ne zaman geliyorsun?doktorlarımız aynı,mutlaka görüşelim,telefonla ve orada,mutlaka doktorumuz aynı,birbirimize destek oluruz canım benim.

inşLLh kanbarcım görüşelim tabiki
bende cok umutluyum bu kez bakalım erbıl evet ust uste basarısız denemeler yapan hstalarda
cok iyi sonuclar alıomus bakalım hayırlısı:)))haberleşelım

inşLLh kanbarcım görüşelim tabiki
bende cok umutluyum bu kez bakalım erbıl evet ust uste basarısız denemeler yapan hstalarda
cok iyi sonuclar alıomus bakalım hayırlısı:)))haberleşelım

Canım sen ne zaman geleceksin?

kanbarcım kendınden bahsedermısın kacıncı denemen kaç yasındasın spontan neden olmuo vs vs

bu arada gercekten %5 lık dılımdayız sanırım 4 ve daha fazla denemede basarıyı yakalyan cok az galiba:)
hadi kıslar lutfen benım bıldığın duru2 vardı 5. denemde ıkızlerıne hamıle kalıp doğum yaptı bıle

kanbarcım kendınden bahsedermısın kacıncı denemen kaç yasındasın spontan neden olmuo vs vs

bu arada gercekten %5 lık dılımdayız sanırım 4 ve daha fazla denemede basarıyı yakalyan cok az galiba:)
hadi kıslar lutfen benım bıldığın duru2 vardı 5. denemde ıkızlerıne hamıle kalıp doğum yaptı bıle

Canım ben 42 yaşımdayım,1 ay sonra 43 olacağım...ilk denememi 2010 da yaptım..aslında 2004'te evlenir evlenmez hamile kaldım,ancak sağlık problerim nedeniyle doktorlar maalesef kürtajla almayı uygun gördüler. ve nedense bir daha olmadı....
aslında bankacıyım ve mesleğimde çok başarılı olduğumdan,müdürlerim tüp bebek için defalarca yapmamaya beni razı ettiler,keşke dinlemeseydim...neyse yine de ümidim var....yumurta ve metabolizma yaşın ,30-35 arası diyor tüm doktorlar....sağlıklı biriyim Allah'a şükür,sigara ,içki hiç kullanmadım,spor yaptım...ilk tüp denemem başarısız oldu,ama bundan umutluyum herşeye rağmen...Erbil bey çok moral veriyor....senin hikayen ne ,anlatırsan sevinirim...karşılaşır ve tanışır,birbirimize destek oluruz inşallah...

Canım ben 42 yaşımdayım,1 ay sonra 43 olacağım...ilk denememi 2010 da yaptım..aslında 2004'te evlenir evlenmez hamile kaldım,ancak sağlık problerim nedeniyle doktorlar maalesef kürtajla almayı uygun gördüler. ve nedense bir daha olmadı....
aslında bankacıyım ve mesleğimde çok başarılı olduğumdan,müdürlerim tüp bebek için defalarca yapmamaya beni razı ettiler,keşke dinlemeseydim...neyse yine de ümidim var....yumurta ve metabolizma yaşın ,30-35 arası diyor tüm doktorlar....sağlıklı biriyim Allah'a şükür,sigara ,içki hiç kullanmadım,spor yaptım...ilk tüp denemem başarısız oldu,ama bundan umutluyum herşeye rağmen...Erbil bey çok moral veriyor....senin hikayen ne ,anlatırsan sevinirim...karşılaşır ve tanışır,birbirimize destek oluruz inşallah...

ben de 29 yasımdayım cnm bu 4. denemem ılk 3 negatıf..benımde embryolarım donduruldu senın gibi..donmus embryolara daha cok sans verıo erbıl bey..artık taze embryo yapmayan merkezler varmıs yurtdısında..ılk 3 deneme gore,embryo yumurta sayısı kalıtesı cok daha ıyı..benım donmus embryom hiç kalmıodu..trasnfer edılenlerde hiç 1. klaıte değildi.
cok memnun kaldım herkese tavsıye ederim..aklınızda hiç soru işareti kalmıo..sızın yerınıze herseyı dusunuolar..merkez arastıran arkadaslara referans olur umarım yazdıklarımız
bende regl olmayı beklıorum.hemen başlıcam estrofeme:)

bende 6nci denememden suan cok sukur hamileyim... benim 5 seferde dondurulmus transferim var.. yani toplam 11 defa transferim oldu.
5nci ve 6nci tup bebek tedavisini bahcecide yaptirdim... merkezden cok memnum kaldim.. insallah hamileligim iyi bir sekilde devam eder...

bende 6nci denememden suan cok sukur hamileyim... benim 5 seferde dondurulmus transferim var.. yani toplam 11 defa transferim oldu.
5nci ve 6nci tup bebek tedavisini bahcecide yaptirdim... merkezden cok memnum kaldim.. insallah hamileligim iyi bir sekilde devam eder...

superr bır haber talyacım allah bagıslasın darısı bıze olsun ınsallh:))

bahçeci kilinik erbil beyin hastasıysanız dr. güvenin ve olacağına inanın bende erbil beyin hastasıydım şu anda 32 haftalık hamileyim ve uzaklık sebebiyle kontrellerime gidemesemde en küçük tereddütümde arıyorum hala ilgileniyor başarı hikayemi google bahçeci klinik hastaların kaleminden yazınca 16 yıl sonra bende hamileyim başlığı adı altında yazdım oradan okuyabilirsiniz rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah

Back
X