• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

3 yada daha fazla negatif sonuç alanlar.tedaviye başlayacam moralinize ihtiyacım var.

demetcim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
26
0
86
Konya
arkadaşlar 3 tüp bebek denemesi yaptırdım. 3 taneside negatifle sonuçlandı.Ig e 2500lerde çıkıyor .bununla alakası olabilirmi benim gibi olan varmı .diger tetkik tahlilerimde sadece pıhtılaşma bozuklugu çıktı.tekrar tedaviye başlamak istiyorum ama çok korkuyorum tekrar negatifle sonuçlanacak diye .yardımınıza ihtiyacım var .4.denemesinde hamile kalan varmı aranızda .cevapalrınız için şimdiden teşekkürler.

Canım öncelikle geçmiş olsun.Benim şimdi ikinci denemem ama yinede yazmak istedim.Negatif sonucu bir kere aldım ve bendede test korkusu başladı.şimdi transferimin üçüncü günündeyim.Allahım o gün bana yardım etsin.Sen üç kere yaşamışsın,herkes kendi yaşadıklarını zor şeyler zannediyor bende dahil ama 6. 7. denemesini yapan o kadar çok insan varki.Bu forumu okudukça insan anlıyor.Rabbim kısmet etmişse muhakkak olur.Bizim hiçbir zaman ondan ümit kesmememiz gerekiyor çok şükürki tedavisi olmayan bir rahatsızlığımız yok.Sen nerede tedavi olmayı düşünüyorsun?

ben varım arkadaşlar.4. denememde hamileyim ALLAHa çok şükür.yılmayın,yıkılmayın,eğer gerçekten çok istiyorsanız devam edin arkadaşlar.inşallah sizde başaracaksınız:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben varım arkadaşlar.4. denememde hamileyim ALLAHa çok şükür.yılmayın,yıkılmayın,eğer gerçekten çok istiyorsanız devam edin arkadaşlar.inşallah sizde başaracaksınız:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Hayırlı olsuuuun Allah bizede nasip etsin.İnş sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini.tebrik ederim tekrar

demetcim merhaba bende 3 kere tüp bebek yaptırdım 2.si pozitifti ama kaybettim 3. negatifimide 3 hafta önce aldım 4.yü bende düşünüyorum ve senin gibi bende çok korkuyorum bende de pıhtılaşma bozukluğu var başka birkaç problemde var tabi yeni ortaya çıkan fsh yüksekliği gibi
3 denememi aynı yerde yaptırmıştım 4. yü ankarada bir merkez düşünüyoruz bakalım hayırlısı
hepimiz çok istiyoruz ve çok emek veriyoruz herkesin şartları farklı kimi maddi problemi çeker kimi yaş problemi kimi uzaklık problemi kimi farklı sağlık problemi inşallah herkes zorluklarını aşar
ama ben bu sitelerde birçok kişiyi okudum 3. denemeden sonra bebeğine kavuşanları inşallah bizde onlardan oluruz

tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağınada alırsın
allah bizede nasip eder inşallah

canım ilk önce cevabın için teşekkür ederim.rabbim inşallah hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder .benim için dua edersen sevinirim.

Back
X