• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Davranış Bozuklukları 3 yaş kızımın birden huyu değişti

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

kubraglcc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
38
Merhaba sevgili anneler, geçen aylarda kızımın birden kekelemeye başladığını söylemiştim çokta yardımcı olanlarınız oldu sağolun. Bu sefer yine bi derdim var :), kızım geçen aya kadar oldukça aktif sosyal bi çocuktu ancak bu kekeleme zamanı gelip geçtiğinden. Beridir davranışlarında sorun mu var ben mi abartıyorum bilemedim. Şöyle ki eskiden dışarıda çok eğlenirdik beraber artık sanki hemen eve gitmek istiyor dışarıda vakit geçirirken mutsuz gibi. Evde gayet güzel oyun oynuyoruz kekemeliği geçti zaten hiçbir problem yok komşunun çocuklarıyla filan oynuyor sorunum bu değil ancak babannesini filan çok severek oynardı artık onlara karşı eski hevesi yok gibi(1.5 ay filan görüşmedik yeni yeni tekrar görüşmeye başladık), ya bilemiyorum bu 3 yaşına geldiğinde normal mi yoksa endişelenmeli miyim bilemedim, aynı sorunu yaşayanlar lütfen cevaplar mısnız çok sevinirim:(

Sordunuz mu,ne diyor?

Bizim kız da dışarıda biraz durdu mu eve gelmek ister. Evdeki oyuncaklarını,odasını özlediğini söylüyor hep.

Sormadım açıkçası , önceden mesela bi yere gideceğimiz zaman çok heyecanlanırdı şimdi gitmeyelim diyor bazen bende anlamadım ki :(

Sormadım açıkçası , önceden mesela bi yere gideceğimiz zaman çok heyecanlanırdı şimdi gitmeyelim diyor bazen bende anlamadım ki :(

Sorarsanız zaten net anlatır kendisi.

Ben de parklarda eve girmemek için kendini yere atan çocuklardan etkilenir mi diye gözlemledim.

Yok bizimki eve gelince hemen odasına koşuyor.

Sorarsanız zaten net anlatır kendisi.

Ben de parklarda eve girmemek için kendini yere atan çocuklardan etkilenir mi diye gözlemledim.

Yok bizimki eve gelince hemen odasına koşuyor.
İşte herkes öyle beklenti içinde oluyor dimi? Bende öyle olur sanmıştım ama hiçç öyle değil, anne/baba yanında rahat diğer tanıdığı insanların yanında bile dışarıda o kadar rahat değil. Bu yeni oldu ama yoktu öncesinde :(

İşte herkes öyle beklenti içinde oluyor dimi? Bende öyle olur sanmıştım ama hiçç öyle değil, anne/baba yanında rahat diğer tanıdığı insanların yanında bile dışarıda o kadar rahat değil. Bu yeni oldu ama yoktu öncesinde :(
Yooo bir beklentim yok sadece arkadaşlarından etkileniyor mu diye merak ettim.

Bu kadar üzülüyorsanız kendisine sorun. Benim bir şikayetim yok,ben de saatlerce dışarda kalmak istemiyorum. 1,2 saat park bize yeterli.

Yanlış anlaşıldım sanırım k bakmayın beklenti derken öyle olur sanıyor insan. Olmayınca acaba bi sorun mu var diyor. Yani ben dedim kendi kendime açıkçası. Bizimki markete giderken filan da hani zevk almıyor gibi ondan bahsettim

Yanlış anlaşıldım sanırım k bakmayın beklenti derken öyle olur sanıyor insan. Olmayınca acaba bi sorun mu var diyor. Yani ben dedim kendi kendime açıkçası. Bizimki markete giderken filan da hani zevk almıyor gibi ondan bahsettim
Estağfurullah.
Bence geç olmadan konuşun yavrunuzla bir şeye mi üzüldü acaba?

Estağfurullah.
Bence geç olmadan konuşun yavrunuzla bir şeye mi üzüldü acaba?
Şöyle ki bu durum yaklaşık 1 aydır var. Bugün sordum dışarıyı mı daha çok seviyorsun evi mi diye evi dedi neden dedim cevap vermedi. Yani bişeye üzülmüş olsa 1 ay sürer miydi. Yoksa bu gelişimsel birşey mi anlam vermeye çalışıyorum

Back
X