- 20 Aralık 2021
- 19
- 8
- 36
- 29
- Konu Sahibi nazdeniz06
-
Cok gecmis olsun, surec nasil gelisti, neyden suphelendilerde tumor oldugu ortaya cikti, geri donusu var miymis?Olduğum 3 yaşına giriyor ve beyincikte kitle tespit edildi ameliyat oldu bütün fonksiyonlarını kaybetti bu durumu yaşayan varmı
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahOlduğum 3 yaşına giriyor ve beyincikte kitle tespit edildi ameliyat oldu bütün fonksiyonlarını kaybetti bu durumu yaşayan varmı
Ya bende öyle bir konu okudum da bir türlü doktorlar sebebi bulamadılar diye aklımda kalmıştı,bende çok merak ediyorum o çocuğu insalalh şu an iyidirBen sanki forumda daha once, yuruyebilen cocugun aniden dik duramaz, oturamaz hale geldigi icin omurilikte tumor çıktigina dair hikayesini okumustum yahu, bulursam bu basliga eklerim
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin aminOlduğum 3 yaşına giriyor ve beyincikte kitle tespit edildi ameliyat oldu bütün fonksiyonlarını kaybetti bu durumu yaşayan varmı
Bizim bir akrabamizin torunu böyleydi, bir yerde benmi bahsettim acabaYa bende öyle bir konu okudum da bir türlü doktorlar sebebi bulamadılar diye aklımda kalmıştı,bende çok merak ediyorum o çocuğu insalalh şu an iyidir
Yok bizzat anne açmıştı konuyu,sonra aradım bulamadım..Bizim bir akrabamizin torunu böyleydi, bir yerde benmi bahsettim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?