3 yaş oglumda beyin tümörü çıktı

Çok çok geçmiş olsun. Tez zamanda toparlar inşallah miniğim. Beyincikte kitle sebebiyle 20 yaşında ameliyat oldum. Doktor doğuştan olabilir demişti. 3 ay sürdü toparlamam. Bebeklerde nasıl bir etki yapıyor bilemiyorum.

Hiçbir fikrim yok, geçmiş olsun demeye geldim. Allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah

Ben sanki forumda daha once, yuruyebilen cocugun aniden dik duramaz, oturamaz hale geldigi icin omurilikte tumor çıktigina dair hikayesini okumustum yahu, bulursam bu basliga eklerim

Allah acil sifa versin

20 Mart da oglum da ameliyat oldu beyincikte tumorden dolayi. 3 senedir cok cabaladik birseylerin ters gittigini soyleyerek.

Bizede dogustan olabilir dendi. Gen testi yaptirdik.

Bizim bir farkimiz yas. 12yasinda. Basta yurumekde zorlandi. Suan daha iyi. Terapi goruyor,hala hastanedeyiz

Ben sanki forumda daha once, yuruyebilen cocugun aniden dik duramaz, oturamaz hale geldigi icin omurilikte tumor çıktigina dair hikayesini okumustum yahu, bulursam bu basliga eklerim
Ya bende öyle bir konu okudum da bir türlü doktorlar sebebi bulamadılar diye aklımda kalmıştı,bende çok merak ediyorum o çocuğu insalalh şu an iyidir

Ya bende öyle bir konu okudum da bir türlü doktorlar sebebi bulamadılar diye aklımda kalmıştı,bende çok merak ediyorum o çocuğu insalalh şu an iyidir
Bizim bir akrabamizin torunu böyleydi, bir yerde benmi bahsettim acaba

Allah şifa versin demeye geldim. inşallah mümkün olan en kolay şekilde atlatırsınız bu süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…