- 19 Şubat 2021
- 6.533
- 18.538
- 198
- 39
- Konu Sahibi nazdeniz06
-
Size de çok geçmiş olsunAllah acil sifa versin
20 Mart da oglum da ameliyat oldu beyincikte tumorden dolayi. 3 senedir cok cabaladik birseylerin ters gittigini soyleyerek.
Bizede dogustan olabilir dendi. Gen testi yaptirdik.
Bizim bir farkimiz yas. 12yasinda. Basta yurumekde zorlandi. Suan daha iyi. Terapi goruyor,hala hastanedeyiz
Yurtdisindan Tr'ye gelen anneyi diyorum ben, benim dedigim cocuk tani almisti yani Ingiltere'delerdi ordaki doktorlar onemsememisti. Sizin hatirladiginizda bu muYa bende öyle bir konu okudum da bir türlü doktorlar sebebi bulamadılar diye aklımda kalmıştı,bende çok merak ediyorum o çocuğu insalalh şu an iyidir
Serebral palsiydi o sankiBen sanki forumda daha once, yuruyebilen cocugun aniden dik duramaz, oturamaz hale geldigi icin omurilikte tumor çıktigina dair hikayesini okumustum yahu, bulursam bu basliga eklerim
Basligi bulabilsem emin olacagim bende ama benim dedigim tumor cikmisti diye cok eminim niyeyseSerebral palsiydi o sanki
O detayları hatırlamıyorum... Tüm kk üyelerine mesaj gitmişti anne bir türlü teşhis konulamamasından çocuğun çiğneme hareketlerini bile yapmakta artık zorlandığından bahsediyordu,genetik testler yapılıyordu en son,sonunda tanı alıp tedavi başlandı mi bilmiyorum kaçırdım orayı bir daha da bulamadım konuyuYurtdisindan Tr'ye gelen anneyi diyorum ben, benim dedigim cocuk tani almisti yani Ingiltere'delerdi ordaki doktorlar onemsememisti. Sizin hatirladiginizda bu mu
Konu 'Nolur bilen varsa yazin bana 20 aylik bebekte beyin sinirlerinde gelisim geriliği' Nolur bilen varsa yazin bana 20 aylik bebekte beyin sinirlerinde gelisim geriliğiKonu 'Bebeğime bir şey oldu' Bebeğime bir şey oldu
Dedigim konu buydu kizlar, anne hala forumda aktif belki etiketlersem yanit verir son durum ne oldu, neler yapıldı vs.
S suskunkisi
Ay bu anneyede asla gelisemeyecek en sonunda solunum cihazıyla yasayacak denmis, Rabb'im kimseyi evladiyla sinamasin, cok zor insan deliriyor.Konu 'Nolur bilen varsa yazin bana 20 aylik bebekte beyin sinirlerinde gelisim geriliği' Nolur bilen varsa yazin bana 20 aylik bebekte beyin sinirlerinde gelisim geriliği
Bende çok üzülmüştüm o dönem,insalalh tedavi edilebilir bir teşhis biran önce yapılır diye dua ediyordum hiç aklımdan çıkmıyordu,bulamadım konuyu tekrar şu an sizin vesileniz ile buldum keşke daha güzel sonuçlar okuyabilseydim çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun..Ay bu anneyede asla gelisemeyecek en sonunda solunum cihazıyla yasayacak denmis, Rabb'im kimseyi evladiyla sinamasin, cok zor insan deliriyor.
Benim bahsettigim annenin cocugu 17-18 aylik olmus, ameliyat etmisler, fizik tedavi goruyormus, bazi hareketleri yapabilmeye baslamis, hala yasitlarindan bi tik geriymis, yuruyemiyormus ama yurumesine engel yokmus yurume gecikmesi normalmis, okuduklarimdan toparladiklarimdan anladigim bu sekilde.
Sizin bahsettiğiniz çok şükür ki toparlamış konu sahibinin evladı da ameliyat olup biran önce toparlar insalalhAy bu anneyede asla gelisemeyecek en sonunda solunum cihazıyla yasayacak denmis, Rabb'im kimseyi evladiyla sinamasin, cok zor insan deliriyor.
Benim bahsettigim annenin cocugu 17-18 aylik olmus, ameliyat etmisler, fizik tedavi goruyormus, bazi hareketleri yapabilmeye baslamis, hala yasitlarindan bi tik geriymis, yuruyemiyormus ama yurumesine engel yokmus yurume gecikmesi normalmis, okuduklarimdan toparladiklarimdan anladigim bu sekilde.
Ben anneyi etiketledim o ameliyati Tr'de yaptirdi, tani Tr'de konuldu belki gelip doktor, hastane vb bilgileri verirde bu anneye bi nebze faydamız olur.S
Sizin bahsettiğiniz çok şükür ki toparlamış konu sahibinin evladı da ameliyat olup biran önce toparlar insalalh
Tesekkur ederimSize de çok geçmiş olsun
Ters gittiğini düşündüğünüz şeyler neydi
Kıyamam çok çok geçmiş olsunTesekkur ederim
Yazayim dedim de cok uzun olmus.
Ozel mesaj ile yazayim dedim Oda mumkun degil.
Kisaca artdik bisiklet suremez oldu. Dengesi cok bozukdu surerken. Yururkende. Surekli tökezlemeye basladi,düsmeye basladi.
Yemek yerken tikanma. Uykuda dk da 5defa nefes alma.
Uyanik iken garip nefes alma.
Yorgunluk uzun zamandir vardi,ama artik 18olmadan uyumaya basladi.
Gece uyanip aglamaya,basim agriyor diye.
Gunduz agrisina alisikdik artik
Yine Kisa olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?