3 yaş oglumda beyin tümörü çıktı

Size de çok geçmiş olsun
Ters gittiğini düşündüğünüz şeyler neydi

Ya bende öyle bir konu okudum da bir türlü doktorlar sebebi bulamadılar diye aklımda kalmıştı,bende çok merak ediyorum o çocuğu insalalh şu an iyidir
Yurtdisindan Tr'ye gelen anneyi diyorum ben, benim dedigim cocuk tani almisti yani Ingiltere'delerdi ordaki doktorlar onemsememisti. Sizin hatirladiginizda bu mu

Yurtdisindan Tr'ye gelen anneyi diyorum ben, benim dedigim cocuk tani almisti yani Ingiltere'delerdi ordaki doktorlar onemsememisti. Sizin hatirladiginizda bu mu
O detayları hatırlamıyorum... Tüm kk üyelerine mesaj gitmişti anne bir türlü teşhis konulamamasından çocuğun çiğneme hareketlerini bile yapmakta artık zorlandığından bahsediyordu,genetik testler yapılıyordu en son,sonunda tanı alıp tedavi başlandı mi bilmiyorum kaçırdım orayı bir daha da bulamadım konuyu

Allah şifa versin inşallah Allah’ın mucizesi çoktur, siz ve oğlunuz da en güzel mucizeyi yaşamanız dileğiyle

benim dediğim o değildi ama bende buldum..Etiketledim konu sahibi en azından yorumlarda doktor önerileri falan varsa yararlanabilsin diye

Konu 'Nolur bilen varsa yazin bana 20 aylik bebekte beyin sinirlerinde gelisim geriliği' Nolur bilen varsa yazin bana 20 aylik bebekte beyin sinirlerinde gelisim geriliği
Ay bu anneyede asla gelisemeyecek en sonunda solunum cihazıyla yasayacak denmis, Rabb'im kimseyi evladiyla sinamasin, cok zor insan deliriyor.

Benim bahsettigim annenin cocugu 17-18 aylik olmus, ameliyat etmisler, fizik tedavi goruyormus, bazi hareketleri yapabilmeye baslamis, hala yasitlarindan bi tik geriymis, yuruyemiyormus ama yurumesine engel yokmus yurume gecikmesi normalmis, okuduklarimdan toparladiklarimdan anladigim bu sekilde.

Rabbim şifa versin,hastaligindan eser bile kalmasın inşallah.

Bende çok üzülmüştüm o dönem,insalalh tedavi edilebilir bir teşhis biran önce yapılır diye dua ediyordum hiç aklımdan çıkmıyordu,bulamadım konuyu tekrar şu an sizin vesileniz ile buldum keşke daha güzel sonuçlar okuyabilseydim çok üzüldüm rabbim yardımcısı olsun..

S Sizin bahsettiğiniz çok şükür ki toparlamış konu sahibinin evladı da ameliyat olup biran önce toparlar insalalh

S
Sizin bahsettiğiniz çok şükür ki toparlamış konu sahibinin evladı da ameliyat olup biran önce toparlar insalalh
Ben anneyi etiketledim o ameliyati Tr'de yaptirdi, tani Tr'de konuldu belki gelip doktor, hastane vb bilgileri verirde bu anneye bi nebze faydamız olur.

Size de çok geçmiş olsun
Ters gittiğini düşündüğünüz şeyler neydi
Tesekkur ederim
Yazayim dedim de cok uzun olmus.
Ozel mesaj ile yazayim dedim Oda mumkun degil.

Kisaca artdik bisiklet suremez oldu. Dengesi cok bozukdu surerken. Yururkende. Surekli tökezlemeye basladi,düsmeye basladi.
Yemek yerken tikanma. Uykuda dk da 5defa nefes alma.
Uyanik iken garip nefes alma.
Yorgunluk uzun zamandir vardi,ama artik 18olmadan uyumaya basladi.
Gece uyanip aglamaya,basim agriyor diye.
Gunduz agrisina alisikdik artik

Yine Kisa olmadi

Kıyamam çok çok geçmiş olsun

Baya belirtileri varmış aslında
İnşallah eski sağlıklı günlerine kavuşacak
Hatta çok daha iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…