- 13 Haziran 2017
- 59
- 13
- 38
- 37
- Konu Sahibi Sertug2015
-
Bende seninle aynı durumdayım 7 aylık oglum çalışıyordum evdeyim şimdi sıkılıyorum. Ve 3 yaşında da vermeyi düşünüyorum kreşe. Bi oglum daha var onu seninki gibiydi çekingen kavga dövüş bilmez ama kreşte alıştı ortama koşa koşa gitti arkadaşlarına zaten akşam da alıcaksın gençken çalış imkanın varsa onların gelcegi için yapacağımız en güzel şey iyi ögtetip güzel bi hayat sunmakİyi akşamlar ,Ekim'de 3 yaşına girecek bir oğlum var. Doğduğundan beri yalnız büyüttüm sayılır .kpss vs gibi sınavları kendi beceriksizliğimden ,zamanı iyi kullananadigim için beceremedim .bu yıl da puanım alanım için iyi değil ve ben evde durmaktan ciddi anlamda bunaldım .Belki yadirgayacaksiniz ama inanın artık oyunu n oynamak bile sikiyo beni biraz nefes almak,çalışmak istiyorum .Sark görevindeyiz ailelerimiz uzakta ve sürekli gelme ihtimalleri yok açıkçası bende sürekli kalınmasını istemem o yüzden başta yarım gün başlayarak krese alistirsam mi diye düşünüyorum iş bulursam çocuğu pat diye yabancı bir ortama atamam .şöyle bir durum da var oğlum yapısı gereği sakin ,bagirma,ısırma vurma vs durumları hiç olmadı ve parka vs gittiğimizde çok çekingen ,birisi yanında çığlık atsa korkup dudağı bukuluyo sanırım aşırı kollamamizdan oldu bu durum.biraz daha bekleyeyim mi bu cekingenligini atması için yoksa kreste daha mı iyi olur biraz bagimsizlasir??teşekkür ediyorum
Çok teşekkür ederim cevabınız için açıkçası bir süredir çok kaliteli bı vakit gecirmiyoruz bazen gezmeye ,parka vs ye götürüyorum ama resmen yapışık geziyoruz ve ciddi ciddi tek başıma bişey yapmayı özledim oglumdan bıkmak değil asla ama tarif edemiyorum ben çok şükür çoğu insana göre sansliyim 3 yasins kadar buyutebildim ,ama inşallah dediğiniz gibi olur hirpalanir diye çok korkuyorum çünkü çocuğun vurmasını ,özgüven olarak giren bununla övünen sorumsuz tipler çoğaldı bu arada Allah bağıslasin yavrularınızi
Aa ayni ben
Aynen ya eşim polis ve çalışma saatleri biraz düzensiz sağolsun mümkün oldukça ilgilenir ama o ilgilendiği zaman mutlaka bı işimi yapiyorum yani öyle keyif yapmıyorum :))ev işlerini filan hep birlikte yaptık şuan çamaşır bulaşık mak.calustirmayi biliyoOğlum 2.5 yaşında. Krese yeni başladı. Biz de tekiz. Etrafımızda öyle akraba yok. Konu komşu ilişkileri de yok. Parka gider beraber oyun oynarız. Kreş oğluma iyi geldi. Seviyor da. Yalan yok bana da iyi geldi. İşe dönmek zorunda olduğum için krese verdim zaten. Ama insan biraz bağımsız olmayı rahat yemek yemeyi dışarı rahat çıkmayı çok özlüyor. Babasına bile bırakamazdım sürekli beraberdik. Siz de ilk yarım gün başlatın. Sorma duruma göre bakarsiniz.
Aynen çocukta sıkıldı artık aynı şeylerden ve parkta yalnizsa durmak istemiyo aslında arkadaş istiyor da işte sessiz diye ben kıyamıyorum sanırım çok teşekkür ediyorum inşallah oğlum da severYarım gün verebilirsin bence bende kızımı 3.5 yaşında yarım gün verdim seviyor kreşe gitmeyi onunda evde canı çok sıkılıyor .bu sene de 4,5 yaşında yine yarım gün verdik bu hafta başladı gitmeye ....seneye ana okuluna tam gün veririm ya da işe bu aylarda başlarsam tama çeviririm ... sende işe başlarsan tam a çevirirsin
Şu anlık bı isim yok halen o yüzden birde bı anda evden atılmış hissi olmasın diye yarım gunle başlamak istiyorum çünkü 3 yıl resmen yapisiktik iş bulamadığını sürece tam gün vermem sanırım çok teşekkür ederim3 yaş yarım gün için uygun hatta faydalı, tam gün için uygun değil bence. Tam gün için mecbur değilseniz bence 1 sene daha bekleyin.
Biraz öyle olmuş dimikendini anlatıcam diye o kadar kasma merak etme kimse yanlış anlamaz hepimiz geçtik o yollardan hepimiz çocuklarımızı seviyoruz bıkmıyoruz ama cidden nefes almaya bir soluklanıp kendimiz için birşeyler yapmaya ihtiyacımız oluyor..
konuna gelirsek yarım günle başlatabilirsin o yaş çocuklarında vurma kırma olmaz herhalde ya. zaten öğretmen başlarında olacak.
Yok oğlum gerçekten çok sakin ve hırçın çocuklardan gerçekten korkuyo birisi elinden bişey cekeleyip alsa veriyo çünkü biz hep paylaş oğlum birlikte oynayın diye öğrettik ama kendisi bişeye dokunsa aynı arkadaşların çocukları sinir krizi geçiriyor anneleri de çekip elinden alıyor biz ne öğretiyoruz millet ne ogretiyo bu şekilde büyütülen çocuklarla aynı yerde olacağı düşüncesi boğuyor beniYarim gün gondermek ona da cok iyi gelir sosyallesir etrafinda okup bitenleri anlamaya calisir fanusta yasamaktan kurulur cocuklari ozgur bıraktıkca onlarin da kendini ne kadar geliştirdiğini görürüz aslinda. Bu yuzden etrafina ve kendine zarar vermediği surece hareket alani tanimaliyiz. Kred bunun icin gayet guzel.
Bende teşekkür ederim kreş o kadar da kötü bi yer degil hocaları çok ilgileniyo ama tabi iyice araştırın sorun gönderenlere hem çocugun gelişimine çok katkısı oluyo eminim kısa sürede alışacak daha zeki daha girişken özgüvenli bi hale gelicek ama dedigşm gibi kreş seçimini iyi yapınÇok teşekkür ederim cevabınız için açıkçası bir süredir çok kaliteli bı vakit gecirmiyoruz bazen gezmeye ,parka vs ye götürüyorum ama resmen yapışık geziyoruz ve ciddi ciddi tek başıma bişey yapmayı özledim oglumdan bıkmak değil asla ama tarif edemiyorum ben çok şükür çoğu insana göre sansliyim 3 yasins kadar buyutebildim ,ama inşallah dediğiniz gibi olur hirpalanir diye çok korkuyorum çünkü çocuğun vurmasını ,özgüven olarak giren bununla övünen sorumsuz tipler çoğaldı bu arada Allah bağıslasin yavrularınızi
Evet haklısınız iyi seçmek gerekiyor kreşi çünkü saçma sapan yerlere yollayıp çocuğu psikolojik olarak hasar görüş arkadaşlarım da var sanırım bu hikayelerde çok etkiliyor beni ama bir yandan da oğlumla yakın yaşta olup kalabalık ailelerde bütün buyuyen yada kreş vs giden çocukların konuşması bile daha iyi ki oğlum kendini güzel ifade eder ama yine de fark var yaniBende teşekkür ederim kreş o kadar da kötü bi yer degil hocaları çok ilgileniyo ama tabi iyice araştırın sorun gönderenlere hem çocugun gelişimine çok katkısı oluyo eminim kısa sürede alışacak daha zeki daha girişken özgüvenli bi hale gelicek ama dedigşm gibi kreş seçimini iyi yapın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?